ay çok güldüüm
ama annen doğru söylemiş çünkü köpekler korkanı anlar hakikaten.insanlar korkunca vücudu bir hormon salgılıyormuş koku duyuları fazla gelişmiş olduğu için köpeklerde bunu duyup daha da üstüne gidiyormuş.benim köpeğim çok sakin ama bir sucu var içeri taşıyım mı diyen ona gıcık oluyor bende gıcık oluyorum ama ben ses çıkarmıyorum sağolsun geçen gün adamın ödünü kopardı kızcaazım
küçükken mahallenin kedisini alırdım çatıya çıkardım onunla.beyaz sulu boyayı suyla karıştırıp süt gibi yapardım.kediye içirmeye çalışırdımkedi içmezdi ama zorlardım kedide yemezdi tabi
ablalarım size bir sorum varsiz ikinizde evlisiniz..
direk konuya gireyim..doğru insan olduğunu nasıl anladınız pişman mısınız? ben nasıl anlarım
az deilsin yaw.. dur o köpekle anım bitmedi.. ben bigün bakkala gittim geldim. gözlerim yine korkudan onu arıyor şapkam yok.. ve ben panikleyip koştm eve doğru onu görünce .oda peşime vermezmi.. anne anne diye bağırıp koşuyorum.. köpekte küçük yani öle büyük değil.. sonra ben bi kaldırıma pastım kaldırım birz yüksekti bi düştüm kaldırımdan sırtüstü köpek gelmiş çember çizmiş etrafımda dönüyor ben korkudan inme inmiş gibi duruyorum ağlayarak lal olmuşum ..
sonra adam geldi tuttu köpeğini o senle oyun oynuyor diyor.tabi benle hala dilsiz korkudan . sonrasını hatırlamıyorum.
ya çok geniş kapsamlı bir soru ama ben şu son bir kaç gündür sadece sevmenin yetmediğini anladım malesef.. ama belkide arada olur ya insana hani ne bileyim soğukluk gibidir geçer falan.. acele ve yanlış karar vermek istemiyorum.. sonuçta evlenmek için birlikteyiz ama bilmiyorum anlatamıyorum işte yani siz işte bununla evlenirim derken neye baktınız ne olmazsa olmaz
oo bile bile lades diyorum ben yaa.. napcam çok zormuş yaa..çok şanslısınız izmirde olmak için nelerimi vermezdim..
haklısın canım ya kendimi kandıramıyorum zaten. peki bişe daha sorcam sana da eziyet ediyorum ama.. bir çok kişi bu sana uygun değil diyosa ama çok kişi beni en iyi tanıyan kişi çoğu da bu bi kriter olarak alınmalı mı??? yoksa onlar ne bilmiş mi demeliyim?
modu değiştirdimgüzin oldum şimdi maşallah sokmadıgınız kalıp kalmadı beni
off çok zor yaa.. haklısın..haklılar ama ben bunu kabul edemiyorum haklısın nasıl edeceğimi bulmam lazım.. sen öğretmen misin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?