İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

gideceğim canım gitmeliyim gitmem gerek canım aslında okulda problemler var diye de gitmek istemiyor canım o insanları görünce hergün cinlerim tepeme çıkıyor okuldan soğudum..
ya benimde derinlemesine bir temizlik yapmam lazım annemler gelecek 18 mayısda baya bi hazırlık yapmak istiyorum. annemin beni böyle wuuu şeklinde değerlendirmesini istiyorum herşey muntazam 4x4 olsun istiyorum herşeyi temizleyip düzenlemek istiyorum.. ama şimdilik sadece istek bu

aa 100 oldum ya şimdi gördüm canım ya ne bileyim hep 10 20 falandım daha olmamışımdır diye düşündüm:13::13:

O zaman bence hem uyku düzeni, hem de temizlik açısından bu haftasonu çok doğru bi zaman

Canım ben bilmiyorum, arkadaşlarından mı bahsediyosun?
Sorunlar mı oldu aranızda?

evet geçen demiştim ya arkadaş ortamı sorunlu diye çok sorunlar var burada 3. senem okul bırakmayı düşündürüyorlar..ya bıktım artık bitse bu okul başka birşey yok gözümde

cuma günü evdeyim zaten cumadan başlasam ancak hallederim herşeyi. halıları yıkamaya vereceğim kaç günde kurur acaba şimdiden versem halılar da olmayınca zor oluyor..koltukları sileceğim neyle silsm acaba açık renkler yani ama baya kirlendi krem rengi. duvarı da silmem lazım kirlendi baya ooo işim çok benim ya

Evet canım hatırladım. Arkadaş ortamı pek yok demiştin..
Peki başka birileriyle takılma şansın yok mu? Erkek arkadaşınla da aynı okuldasınız sanırım. Onun da vardır arkadaşları. Onlarla takılsan bi süreliğine mesela..
Bence böyle sebepler yüzünden okulunu bırakmayı asla düşünme. 3 yıl boyunca karına, soğuğuna, vizesine bilmem nesine dayanmışsında, şimdi iki üç kişiyle anlaşamadın diye senin okulunu bırakman, onca emeğini ve daha da önemlisi geleceğini çöpe atmaktan başka bi şey olmaz.
Okulda takılmayı sevmiyorsan da sadece derslere gir, eve geri gel.. Öğle arası için de yanında okumayı sevdiğin türden bi kitap ve müzikçalarını bulundur. Derste de (eğer aynı sınıftaysanız) onlara uzak bi yer seçersin.. Olabildiğince kaç ve "bulaşma" kısacası..

Valla canım, annem koltukları silerken kosla pembe varya, vanish miydi, sıvı hani, onu kullanıyor. Duvarlar için pek bi bilgim yok açıkçası ama herhangi bi deterjan çıkarır onu ya.. Valla bence sen akşamları okuldan geldikten sonra az az toparla.. Cuma günü koltukları duvarları falan sil bitir, Süpürge falan zaten kolay iş

zaten ben hiç bulaşmıyorum iki yıldır tek kelime etmedim en uzağa oturuyorum zaten ama olmuyor.çirkef çamur sürekli bulaşıyor laf sokuyor ve hocalara yalan yalnış şeyler anlatıyor bıktım artık çok yoruldıum.aynı okuldayız ama o klinikte klinik de uzakta. arkadaşım var ama samimiyet yok.uzakta insanları daha iyi tanıyorsun herkes çirkef iki yüzlü burada bıktım yoruldum benim memleketimin insanı ne kadar masummuş artniyet yok ya insanımızda bizim

cancağzım ben yatıyorum köpekcağzım da perişan oldu ben oturunca o da oraya buraya taıp uyuyor kendini yarın okuldan gelince saat 4 gibi falan gelirim ben iyi gceler canım

Ben üniversiteyi de İzmir'de okuduğum için, arkadaş grubumdan çok fazla etkilenmedim açıkçası.
Nihayetinde aramızda bi sorun olsaydı da (ki olmadı), eve gelip, ailemle oturacaktım. Dışarda okuyunca insanın arkadaşları ailesi oluyor. O yüzden bu radde uç şeyler düşünmeni anlayabiliyorum. Çevremde de gerek arkadaşlarımdan gerekse abimden bu denli söylemler duymuşluğum çok zaten..
Ben yine de biraz daha sabret derim. İstersen samimi olmadığın kişilerle arkadaşlığını ilerlet, istersen kulağını, gözünü her şeye kapat ve sadece derslerinle, erkek arkadaşınla ve evinle ilgilen.. ama ne yaparsan yap, okulunu bırakma..

Heh, kimse kalmadığına göre ben de yatayım bari
Tamamdır canım, iyi geceler. Sabah dersine mutlaka git..! Yarın sorcam hoca neler anlattı
İyi geceler (

kimler gelmiş başka konulara yorum yapıyomuş da buraya uğramıyormuş
sabah derse gidemedim çünkü saat 6.30 du hala uyuyamamıştım.öğleden sonra gittim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…