İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

geldğimde burda olurmusunz bilmem ama gelecem . ama illk önce şu bebişimin isteklerini bi halledeip bende arada yumurtaları götüreyim hemde tavada hemde yağlı yağlı

O zaman en çok ben doldururum ya kesin
Ama kızana sinirlenene çeşitli intikam yolları da açıklayalım, öneriler getirelim. Böylece kendimizi geliştirmiş oluruz

bende baya doldururum.. ama benim erkek arkm açıp okur ya ondan yazamıyorum rahat rahat malesef yoksa neler anlatcam da
öneri kısmına kesinlikle katılıyorum ya

geldğimde burda olurmusunz bilmem ama gelecem . ama illk önce şu bebişimin isteklerini bi halledeip bende arada yumurtaları götüreyim hemde tavada hemde yağlı yağlı

çok öptm hepinizi

Valla yine de sizi kıskancak birileri var yanınızda, ne kadar şanslısınız. :2: Bizim gibi bekarlar napsın he napsın 1 msj gelmiş mi diye bakmak için telefonun tuş kilidini 89 kere aktif edip geri kapatıyorum
Bu arada yiyin bence, can boğazdan gelir

hatunlar; hatunlar diyince aklıma muhteşem yüzyıldaki validenin daye deyişi aklıma geldi.kadın daye derken adeta ben hayattan soyutlanıyorum berzah alemine göç ediyorum iyi geceler 7 de kalkıcam öpüyorum sizi

sorma canım ya bizde birbirimizi yedikk yedik yedik bide bana mesaj atmış canım ben yatıyorum yarında okula sen tek git sabah o saatte kalkamam iyi gelme zaten gerek yok dedim bende moralim bozuldu gene

beni özleyin dedikodumu yapın çekiştirin..yarın moralinizi bozanları sizde bozun....gününüzü güzel geçirin kızlarrrr okulu asmayın dersleri ertelemeyin yemegi fazla kaçırıp kilo aldım diye bunalıma girmeyin...telefonla aranızzdaki duygusal bagı bi kenara bırakın....ayrılıyorum sizdennn byyyyy

hatunlar; hatunlar diyince aklıma muhteşem yüzyıldaki validenin daye deyişi aklıma geldi.kadın daye derken adeta ben hayattan soyutlanıyorum berzah alemine göç ediyorum iyi geceler 7 de kalkıcam öpüyorum sizi

Harbiden benim de kulaklarımda çınladı haa
Nasıl bi ses tonuyla söylüyosa beynimde yer etmiş resmen
İyi geceler canım.. :93:

Tembih üstüne tembih hee
Anne olma moduna girmişsin tutku, tamam olmuşsun sen
Sırtınıza havlu koyun demeyi unutmuşsun ama önemli bi ayrıntıydı. Neyse telaştandır
Ama dediklerini yapmaya özen göstericem, söz

Yağda yumurta mı?
Of Kahvaltımın vazgeçilmez lezzeti yaaa
Afiyet olsun

yaquri?? sen anlat ne yaptın bugün bu arada sen saat kaç gibi girebiliyorsun bende erken gelip kimse olmayınca sıkılmayayım

sorma canım ya bizde birbirimizi yedikk yedik yedik bide bana mesaj atmış canım ben yatıyorum yarında okula sen tek git sabah o saatte kalkamam iyi gelme zaten gerek yok dedim bende moralim bozuldu gene

Cerro, çok fazla kafana takma ya.. Eğer yalnız git dediyse, yalnız git bi günlük.. Böylece onsuz gidemediğini falan düşünmez en azından..

Bakma burda makara yapıyoruz ama okul gerçekten öncelikli olan şeylerden biri.. Açıkçası lisansta ben de öyleydim. Sabah dersleri 10da başlardı, ben 10 çeyrekte gidersem, o gün erken gitmiş sayılırdım. Bütün gün okulda olup, kafede tavla oynadığımı ve derse girmediğimi bilirim.. Sonuç olarak şimdi geriye dönüp baktığımda elimde çok büyük bi şey yok. Keşke diyorum biraz daha özen gösterseymişim derslerime.. Deli gibi günlerce ders çalışmak zaten tarzım değil ama en azından derslere girebilirmişim.. Bu yüzden bence sen de sabah derslerin için kolları sıvamaya başla.. Bu uyku düzeni işini haftaiçi tutturamazsın zaten. Bigün (cuma günü mesela) erken yat. Uyuyamasan bile yatakta ol. Hiçbi şekilde pc, tv, ışık falan da açma. Belki başlarda biraz kitap okuyabilirsin.. Saatini de sekize kur. Kendini zorla ve o saatte kalk.. Güzel bi kahvaltı hazırla kendine, sonra biraz yürü dışarda ya da arkadaşlarınla gez. Biraz fiziksel aktivite yap ki vücudun yorulsun, cumartesi gecesi de erken yat (evet, bi haftalık böyle olcak).. Pazar da erken saatte kalk, odanı ya da evini temizlersin.. Pazartesiye kadar biraz alışmış olursun en azından.. Haftaiçi de bu şekilde sürdür.. Bi dahaki haftasonu istersen geç yat, o zaman sadece pzt günü biraz uykusuzluk çekersin ama gene de uyanırsın bence.. Tabii bunlar sadece öneri.. Yüksek lisans derslerine gitmek zorunda olduğum için ben böyle adapte etmiştim kendimi. Yoksa ben de sabah ezanı okunmadan yatamazdım..

evet bugün uykum gelince yatacağım ama yarın sabah sürüne sürüne de olsa gidicem okula.gideceğim tabi canım ya onsuz da olabilirim yeter artık bu özgüven kaybı yani..

yaquri?? sen anlat ne yaptın bugün bu arada sen saat kaç gibi girebiliyorsun bende erken gelip kimse olmayınca sıkılmayayım

Valla bugün bütün gün ev temizledim
Kaldır indir kakılmış gibi, tırnaklarım kırıldı gitti gene valla
Sonra da yeğenimi görmeye gittim. Sürekli uyuyor gerçi ama uykusunda izlemek bile güzel (

Canım ben normalde tüm gün nette oluyorum ama tez dalgasıyla uğraştığım için çok konsantre olamıyorum buraya.. Açık oluyor ama okumuyorum yazılanları, sadece online görünüyorum
Gerçi arada sırada bakıyorum yine de bu başlığa.. O sebeple, eğer burdaysam ve fark etmediysem, bana özel mesaj atabilirsin.

evet bugün uykum gelince yatacağım ama yarın sabah sürüne sürüne de olsa gidicem okula.gideceğim tabi canım ya onsuz da olabilirim yeter artık bu özgüven kaybı yani..

Hehe şimdi seninki okursa, seni dolduruyor bu kızlar diyecek
Ama canım dediğim gibi, bu okul meselesinin pişmanlığını yaşamak çok kötü oluyor. Belki deneyimlemek daha iyi öğretir insana bazı şeyleri ama bunu deneyimlemeni istemem açıkçası.. Yarın dersine gidersen en azından sadece okulun için değil, kendin için de güzel bi şey yapmış olcaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…