O zaman en çok ben doldururum ya kesin
Ama kızana sinirlenene çeşitli intikam yolları da açıklayalım, öneriler getirelim. Böylece kendimizi geliştirmiş oluruz
geldğimde burda olurmusunz bilmem ama gelecem . ama illk önce şu bebişimin isteklerini bi halledeip bende arada yumurtaları götüreyim hemde tavada hemde yağlı yağlı
kızlar benim kociş illa kahvaltılık bişeyler yiyelim diyip tutturdu.. yazdım ama net yoktu.. ay kıskanıyor sizi.. şakadan mı bilmem ciddimi bilmem gülerek beni ihmal ediyorsun diyorkıskançç
güya rejim yapıyorum ama kocam olacak aşkımyüzünden böle gecenin bi köründe yiiyorum bende.. :/
hatunlar; hatunlar diyince aklıma muhteşem yüzyıldaki validenin daye deyişi aklıma geldi.kadın daye derken adeta ben hayattan soyutlanıyorum berzah alemine göç ediyorumiyi geceler 7 de kalkıcam öpüyorum sizi
hatunlar; hatunlar diyince aklıma muhteşem yüzyıldaki validenin daye deyişi aklıma geldi.kadın daye derken adeta ben hayattan soyutlanıyorum berzah alemine göç ediyorumiyi geceler 7 de kalkıcam öpüyorum sizi
canım özel değilse dr neden gidiyosun?
beni özleyindedikodumu yapın çekiştirin ..yarın moralinizi bozanları sizde bozun....gününüzü güzel geçirin kızlarrrr okulu asmayın dersleri ertelemeyin yemegi fazla kaçırıp kilo aldım diye bunalıma girmeyin...telefonla aranızzdaki duygusal bagı bi kenara bırakın....ayrılıyorum sizdennn byyyyy
geldğimde burda olurmusunz bilmem ama gelecem . ama illk önce şu bebişimin isteklerini bi halledeip bende arada yumurtaları götüreyim hemde tavada hemde yağlı yağlı
sorma canım ya bizde birbirimizi yedikk yedik yedik bide bana mesaj atmış canım ben yatıyorum yarında okula sen tek git sabah o saatte kalkamam iyi gelme zaten gerek yok dedim bende moralim bozuldu gene
yaquri?? sen anlat ne yaptın bugün bu arada sen saat kaç gibi girebiliyorsun bende erken gelip kimse olmayınca sıkılmayayım
evet bugün uykum gelince yatacağım ama yarın sabah sürüne sürüne de olsa gidicem okula.gideceğim tabi canım ya onsuz da olabilirim yeter artık bu özgüven kaybı yani..
ben atamıyorum canım ya 100 mesaj muhabbeti var ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?