İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

geçecek canım malesef idare etmek zorundayız.herkesin kendi vatanı cenneti bizde cennetimizden uzaktayız ama olsun idare edeceğiz artık..napalımsen yine evlisin eşin yanında vs ben tek

baş ağrısından ölüyorum canım beynim çıkacak yerinden resmen yani..okula gidemedim sabah:) öğleden sonra gittim ama unutmuşum okula gitmeyi bayadır gitmiyorum ya yoruldum baya
sen neler yaptın yarın yine aynı stresi yaşayacaksın yani neyse canım geçmiş olsun

sanada geçmiş olsun ağrı kesici at bidane hemen.

geçmiş olsun şekerim uykusuzluktan burda takılıyoruz ondan aynı dert bendede var aynı dedigin gibi yine aynı stres ama napalım işte ben başım agrıdıgında melisa çayı içiyorum.bi sakinleştiriyor anlatamam baş parmagınla işaret parmagının arasındaki v varya boşluk oraya diğer elinin iki parmagıyla masaj yap 1 dk boyunca

melisa yok ya bende acaba var mıydı dur bakiim varsa içeyim neler yaptım şimdi parmak masajını uyguluyorum canım tavsiyen üzerine
canım kimler ne iş yapıyor bende tanıyayım azcık sizi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…