saol canım hepimiz için hayırlısı olsun. gecen cuma gunku muayenede 37+1de 3300-3400 falan dedı doktor. ondan once 35+6 da gıtmıstık 2800du. anlamadım bende cok hızlı buyuyor ya. daha doguma 3 hafta var dedım şöyle bı hesapladım 4 kıloyu bulcak heralde. korktum ne yalan söliyim nasıl cıkarcam ben onubilmiyorumkismile bıde aynı babasına benzıyo yüzü falan heralde kılosu da babamıza cekmıs 5 kılo dogmus benım tosun kocam
şu kremin nerede satıldığını ben de merak ediyorum... bir de fiyatı ne kadar acaba?
marienne Erkan'a çatı muayenesini sordun mu? yaptı mı sana?
elacım ya bende anlamadım nette dedıgın gıbı yazıyor bende en fazla 300 gr falan almıstır dıyodum cok sasırdım. gercı bu son haftalarda ultrsonun yanılma payı yükselırmıs plesanta falan agırlasıyo ya iyice netten okudum bunuda. öte yandan karnım da ultrasonu destekler nıtelıkte herkes şoka gırıyo görünce :) kendın kadar bısey cıkarcan heralde diyolar :) hayırlısı ama dedım ya korktum doktor ne dicek bılmıyom ama ben kesın sezeryan olmak ıstıyorum dicem...
sizin ne güzel az kalmış doğuma benim çokkk var temmuzun sonu gibi olcak. bende 24. haftayı bekliyorum şeker yüklemesi yaptırmak için. sizin şeker yüklemeleri mazi oldu di mi artık yerimseniben konak hastanesinde yapılıyordur değil mi bide ücretini hatırlayan varmı şeker yüklemesinin ? çok afedersiniz akademi yeterince kazıkladı beni artık daha dikkatli olcam :1shok:
canım benim de bebiş 36. haftada 2,750 ydi.37 de gittiğimde 3,200 dedi. 38 de 3,450 dedi. 39 oldum bakalım perşembe görcez ne olmuş. bana da 4 ü geçerse sezeryen dedi.bi de boyu da 52cmdi geçen hafta 54 olmuştur herhalde sanırım içimde bir dev taşıyorum:sm_cool: sanırım cumaya gün vermezse en geç haftaya sezeryen masasına oturmuş olurum .
sizin ne güzel az kalmış doğuma benim çokkk var temmuzun sonu gibi olcak. bende 24. haftayı bekliyorum şeker yüklemesi yaptırmak için. sizin şeker yüklemeleri mazi oldu di mi artık yerimseniben konak hastanesinde yapılıyordur değil mi bide ücretini hatırlayan varmı şeker yüklemesinin ? çok afedersiniz akademi yeterince kazıkladı beni artık daha dikkatli olcam :1shok:
ay maşallah maşallah bebişlerimize:) rahatladım canım ya doktorum ılk söyledıgınde kal geldı zaten bana gözumun önunden doğum sahnelerı gectı bi tırstım kı sorma:) sonra da acaba normal mı bu kadar hızlı büyümesi dıye endıse yaptım. zaten kendı kendıme yaptım esım kesin bana cekmıs hehe diye iyice keyıflendı kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun canım benden bır hafta öndesın ama ben de haftaya istiyorum bakalım gülçin hanım ne dicek belki eş zamanlı kavusuruz tosunlarımıza:)
kızlar bu arada kocaelide nerelerde oturuyoruz ?
ben yenikentteyim belki komşu çıkarız
cidden ne güzel olur ya:) bu haftanın sonunda bellı olcak bakalım:) cok heyecanlanıyorum artık ya zaman daraldıkca içim bı tuhaf oluo 2 gundur uyuyamıyorum 3.5-4 e kadar dolanıyorum evın ıcınde.. gözümü kapatınca düşünceler hücum edıyo "belkıde haftaya bugun bu saatlerde bebegını emzırıyo olacaksınnnn","odada 3 kısı yatıyor olacaksınızzzz" daha nelerr neler.. bu arada butun odalar dolu olursa nolcak canım ya napcaz biz konustunmu sen??
bende aynıyım canım, dün 3,5 tu yattığımda. sürekli düşün dur. haftaya nasıl olcak, doğumda nasıl olcak. bebiş neye benzicek. bi de ağlak oldum düşünüp düşünüp ağlıyorum kaydirigubbakcemile3
bütün odalar dolu olursa dahiliyedeki odalara alıyorlarmış, oradaki odalarda aynı dediler gene süslüyorlarmış. yani sorun olmuyormuş. amma da doğuran var bu aralar:roflol:
oluyo ya bazen biri düğmeye basmış gıbı herkes cocuk yapıyo bizde öle bi rüzgara kapıldık heraldekaydirigubbakcemile3 saol canım bn iki muayenedır sorcam hep unutuyorum daha odaları bıle gormedım kızımı gorunce aklım basımdan gıdıyo:)
esra ya yanlıs hatırlamıyorsam sende eşinin doguma girmesını ıstıyordun. girdimi?
canm ben gece 3 te acile kaldırıldm suyum geldi die beni sancı odasna aldlr müşahede altına sabaah kdr serum verdiler sancı odası doğm hanenin içinde olduğu için bayan grebilio annemi soktlr ondn amlyata sezeryana flan hazrlananlrnda hep anneleri yanındadı snra sabh acil sezeryana alnca eşim aklıma bile gelmdi oda doğm hanenin kapısında sabhladı beni sedyeye koydlr amlythanaye aldlr hemn ondn eşim girebilirmi demeye frsat kalmdı oda korkmş zatn:) beni öle sedyede görnce bi anda acil sezeryan olnca kmsenn aklın agelmedi planlı olsadı amlyt grcekti
benm suyum geldi acile gttm snra sbaha kdar serum verdle rbebek beslnsn die sabh 6 da sanclrm başladı snra ebeler 1 saatte 1 alttn elledi açılma varmı die çok korknç bişi o ya sancılndrıo kıvrm kıvrandm en son açlma olmadı erkn beye haber vermşler snra geldi erkan bey mauyne etti bde alttan baktı ebbek yan duruo kafa geceden beri 2cm açlmş sadce ondn sezeryanmı normlmi die bana sordlr bende norml dedm oda o zman sancı serumu vercm bi 12 saat daha sancı çekcn hala açılma olmzsa gene sezryana alcam mecbr boşuna kıvrancan bu bebek dönmz dedi gecenden ebri burdasn yazık olr sana bebeğide tehlkye atarsn suyun azalıo dedi secmi bana braktı snra sezeryna ikna oldm gene çekp çekp sezeryana grmektense başndan gireim dedm sadce bana secnk sundu açlma olmuyr dedi bklersen blki ama çok çekecn demişti
erkn bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?