Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cnm ya 11 hafta çok erken cinsiyet için sen biraz daha sabredeceksin 13. hafta bi geçsin ondan sonra 14, 15 ,16 yavaş yavaş fikir sahibi olur dr cinsiyet konusunda ayy canım benim ya çok heyecanlısın di mi cinsiyet konusunda. Allahım sağlıkla sıhhatli gönlünüzden geçeni versin :Saruboceq:

çok fazla heyecan yok merak daha fazla bişeler almaya başlamak istiyorum artık 18ay öle öksüz gibi baktığım şeleri kendime kendime kendime die almak istiyorum

ablamda erkana gidiyodu 2aylıkken anlamış ama benim yeğenin pipisinin maşallahı vardı yani doğduğunda başparmağımız kadar bişedi ya akannehir kaydirigubbakcemile3

ablamda erkana gidiyodu 2aylıkken anlamış ama benim yeğenin pipisinin maşallahı vardı yani doğduğunda başparmağımız kadar bişedi ya akannehir kaydirigubbakcemile3

cnm hoş geldin aramıza yeni anne.bende cinsiyetini çok merak ediyordum.içimden hep kız geçiyordu ve öyle istiyordum.13 haftalıkken kıza benziyo dedi doktor ve öyle.dünyalar benim oldu.oley yaptım elimle yattığım yerden.allah sanada gönlünden geçeni versin cnm.ama11 hafta çok erken.a.s..

yıllık izin olayını doktorunla konusursunuz sonucta planlar heralde önceden umarım senın ıcın hayırlısı olur.
diğer konudada sadece doguma gelen hastaların dgıl acıl gelen mesela kanamalı hastalarında öncelığı var. hassas bi bölüm sonucta muayene sırası beklesek de gıkımız cıkmıyo napalım :)

anladım canım sen ve bebıs saglıkla cıktınız ya dogumdan bıraz heyecan olmus işte oğlusun hızlı bı giriş yapmıs hayatınıza:) bakalım bızım hikayemız nolcak?

hosgeldinn..hayırlı olsun gebelıgın. işin zor olacak gel gıt yapcan ama deger bu bebısler ıcın hersey:) cınsıyet ıcın erken beklıcen bıraz daha:)

Bende bugun gıttım kızlar dr drum gulcın hanımm..bıdahakı ay gel dedı bana kontrole 14 uncu haftamda gıdıcem cınsıyet bellı olurmu?

kızlar bugün erkan beydedim 10 gn oldu doğum yapalı doğm sonrası kontrol vardı bantı çıkardı artık bdaha 40 çkınca gel dedi cinsel ilşkye onay vercek duruma gre maşllh iisin dedi ev işi yapblrsn artk bişe kalmamş dedi dikşlere bakmya korktm en sonnda evde aynala baktm yokk bulamıommsırnaşık şey baya külodun altnda külotla bile gzkmüo bikinile hç gzkmez zatn ufac bişi ben kocamn bişi beklidom o zamnla yok olck dedi şu estetk dkişi çıkarandan allh razı olsn sezerynda sadce dikiş izi olck ne kötü diodmm rahatladm ya görnce sizle paylaşıım dedm yani dikş endişenz olmasnn sanki doğrmamşm:sm_cool:

Esra saat kac gıbı ordaydın ben 11 30da ordaydım ısım 12 gıbı falan bıtmıstı kantıyde durdum 12 30 a kadar:) cakısmısızdır belkı

anladım canım sen ve bebıs saglıkla cıktınız ya dogumdan bıraz heyecan olmus işte oğlusun hızlı bı giriş yapmıs hayatınıza:) bakalım bızım hikayemız nolcak?

eet bn artık doğrsamda kurtlsam diosm sn gnler hep artık 9 ay doldu die doğrmk istiodm 4 gn erken geldi bebiş ani karar verdi hiç kasılmam flan sancm olmadı nişanda olmadı nasl gebelkti bende anlmdm eet acile gelen hastanın önceliği daha çok ben acil amelyt olmam gerekiodu bi ane hasta vardı ben ondn önce grdm acil olduum için öteki sezeryanı beklttler planlı die acil olnca dier hastayı bekletebliolr:)yerimseniben

Esra saat kac gıbı ordaydın ben 11 30da ordaydım ısım 12 gıbı falan bıtmıstı kantıyde durdum 12 30 a kadar:) cakısmısızdır belkı
ben 3.30da ordadım canm karşlaşmamşzdr benm ev yakn 5 dkda çıktm zatn

çok iyi ya, hatta harika bende baya iz olur sanıyordum. inşallah doğum kilolarını da verirsek doğumdan sonra süper olur walla. kaydirigubbakcemile3

Bıde ıkılı test den bahsetmedı bana dr? Yapıolarmı konakta?

ikili testi yapıyorlar canım, doktor nasıl uygun görürüse bazen ikili yapıyorlar bazen direk üçlü yapılıyor. bana üçlü yaptırmadı ikili ve dörtlü test yaptırmıştım.

çok iyi ya, hatta harika bende baya iz olur sanıyordum. inşallah doğum kilolarını da verirsek doğumdan sonra süper olur walla. kaydirigubbakcemile3

çamaşrn altnda baya yani bkini gyeblriz:) bi göbek kaldı 5 kilo var eski kiloma dönmeme o canmı skıo ama emzrdke veririm inş. bde önmz yaz yazın daha çabk zayflıom ben yüzüorm falan şimdi korse takcm toplansn karnm die ama en çok dikiş izine sevnmd ben koca bant takılıdı facia bişi çıkck sanıodm:)delikafadulden:umursamaz:

ne güzel walla. doğum da kaç kilo verdin. ben hamilelikte çok kilo aldım.22 kilo ve hiç umudum yok bikini felan giyemem sanırım:sinifsinif:

bi de korseyi ne zaman giycen? doktorla konuştun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…