günaydın izmitli anneler
bende konakta erkan beye randevu aldım 27martta düzcede oturuyorum eşimin işi nedeniyle burda iyi doktor yok gibi zaten allah izin verirse izmitte doğum yapmak istiyorum bu haftada burdaki doktorada randevum var ne olur ne olmaz die acil bi durum olursa gitmeye çekinmeyelim die
erkana gittiğimde 11.haftam bitmiş olacak cinsiyeti anlarmı acaba
hafta sonları geliyoruz hep izmite burda kalamıyoruz bu hafta izmite gidip dolaşıcam bol bol burda çok sıkılıyorumakannehir
cnm ya 11 hafta çok erken cinsiyet için sen biraz daha sabredeceksin 13. hafta bi geçsin ondan sonra 14, 15 ,16 yavaş yavaş fikir sahibi olur dr cinsiyet konusunda ayy canım benim ya çok heyecanlısın di mi cinsiyet konusunda. Allahım sağlıkla sıhhatli gönlünüzden geçeni versin :Saruboceq:
ablamda erkana gidiyodu 2aylıkken anlamış ama benim yeğenin pipisinin maşallahı vardı yani doğduğunda başparmağımız kadar bişedi ya akannehir kaydirigubbakcemile3
bende hep korkuyorum doğum yaparken doktor yıllık izne çıkmış olurmu diye temmuzun sonuna denk geliyor ya ondan.
bide mesela bütün gün hastaları muayene ediyorlar . normal doğum olursa doktor hastaları orda bırtakıp doğumhaneye mi geliyor ?? yoksa böle bişi olmasın diye randevu verip herkesi sezeryan mı yapıyor sositososito
canm ben gece 3 te acile kaldırıldm suyum geldi die beni sancı odasna aldlr müşahede altına sabaah kdr serum verdiler sancı odası doğm hanenin içinde olduğu için bayan grebilio annemi soktlr ondn amlyata sezeryana flan hazrlananlrnda hep anneleri yanındadı snra sabh acil sezeryana alnca eşim aklıma bile gelmdi oda doğm hanenin kapısında sabhladı beni sedyeye koydlr amlythanaye aldlr hemn ondn eşim girebilirmi demeye frsat kalmdı oda korkmş zatn:) beni öle sedyede görnce bi anda acil sezeryan olnca kmsenn aklın agelmedi planlı olsadı amlyt grcekti
günaydın izmitli anneler
bende konakta erkan beye randevu aldım 27martta düzcede oturuyorum eşimin işi nedeniyle burda iyi doktor yok gibi zaten allah izin verirse izmitte doğum yapmak istiyorum bu haftada burdaki doktorada randevum var ne olur ne olmaz die acil bi durum olursa gitmeye çekinmeyelim die
erkana gittiğimde 11.haftam bitmiş olacak cinsiyeti anlarmı acaba
hafta sonları geliyoruz hep izmite burda kalamıyoruz bu hafta izmite gidip dolaşıcam bol bol burda çok sıkılıyorumakannehir
anladım canım sen ve bebıs saglıkla cıktınız ya dogumdan bıraz heyecan olmus işte oğlusun hızlı bı giriş yapmıs hayatınıza:) bakalım bızım hikayemız nolcak?
ben 3.30da ordadım canm karşlaşmamşzdr benm ev yakn 5 dkda çıktm zatnEsra saat kac gıbı ordaydın ben 11 30da ordaydım ısım 12 gıbı falan bıtmıstı kantıyde durdum 12 30 a kadar:) cakısmısızdır belkı
kızlar bugün erkan beydedim 10 gn oldu doğum yapalı doğm sonrası kontrol vardı bantı çıkardı artık bdaha 40 çkınca gel dedi cinsel ilşkye onay vercek duruma gre maşllh iisin dedi ev işi yapblrsn artk bişe kalmamş dedi dikşlere bakmya korktm en sonnda evde aynala baktm yokk bulamıommsırnaşık şey baya külodun altnda külotla bile gzkmüo bikinile hç gzkmez zatn ufac bişi ben kocamn bişi beklidom o zamnla yok olck dedi şu estetk dkişi çıkarandan allh razı olsn sezerynda sadce dikiş izi olck ne kötü diodmm rahatladm ya görnce sizle paylaşıım dedm yani dikş endişenz olmasnn sanki doğrmamşm:sm_cool:
Bıde ıkılı test den bahsetmedı bana dr? Yapıolarmı konakta?
çok iyi ya, hatta harika bende baya iz olur sanıyordum. inşallah doğum kilolarını da verirsek doğumdan sonra süper olur walla. kaydirigubbakcemile3
Bende bugun gıttım kızlar dr drum gulcın hanımm..bıdahakı ay gel dedı bana kontrole 14 uncu haftamda gıdıcem cınsıyet bellı olurmu?
çamaşrn altnda baya yani bkini gyeblriz:) bi göbek kaldı 5 kilo var eski kiloma dönmeme o canmı skıo ama emzrdke veririm inş. bde önmz yaz yazın daha çabk zayflıom ben yüzüorm falan şimdi korse takcm toplansn karnm die ama en çok dikiş izine sevnmd ben koca bant takılıdı facia bişi çıkck sanıodm:)delikafadulden:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?