ne güzel walla. doğum da kaç kilo verdin. ben hamilelikte çok kilo aldım.22 kilo ve hiç umudum yok bikini felan giyemem sanırım:sinifsinif:
bi de korseyi ne zaman giycen? doktorla konuştun mu?
canm ben 56 kilola hamle kaldm ilk 3 ay 50 kiloya indm miğde bulantm çoktu hçbişe yiyemdm aç geziodm kusma yoktu ama öğürtü vardıı gaz vardı bde 6 kilo vermştm ama doktr gene verilen kiloyu saymadı 56 dan hesapladı en 14 kilo aldm 70 kiloya kadr çıktm gebelkte şimdi 62 kiloyum doğmdan hemn snra tartldm 6 kilo fazlm var ama ilk gn göbeğim davul gbidi sanki bebek hala orda gbi ama şimdi indi şişlk az göbek kaldı onuda adet gördkce veririm baya baya inio snradan göbek şimdi 40 m çkınca tartlcm bakaım kaç kilo gelcm erkan bey korseye gerek yok ama istersen hemn giyeblrsn dedi en yaknda aldrıcm giycem 1 ay faln yazn sıckta gylmz zatn hemn gyeblrsnn dedi:1rolleyes:
marienne dun muayene vardı ya senın dogum olayın netlestımı canım? ben bugun aksam gıtcem catlıyorum heyecandan meraktan..
kızlar ya sabah karnıma baktım hayatın acı gerceklerıyle kasılastımcook mınık olan catlaklarım su son ıkı haftada masallah sankı 5. aydan buyana cıkmıs gibi coşmuş bı anda nasıl oldu anlamadım. kılo olayında ben 9-10kıloyla falan dogum yapcam ama öncesınde zaten göbeklı olduum ıcın bısey degısmıyo ben hakkımı hamılelıkten once kullanmısım:) bikini falan hayal oldu ıyıce zaten butun kıs rejım yaparsam anca gıyebılıyodum sımdı bu catlaklarla hiiiçç olmaz
ozzbek senden birşey rica edebilirmiyim.konakta epiduralli normal doğumun fiyatını benim için öğrenebilirmisin cnm.gerçi o heyecan ve telaşla aklına gelmeyebilir.ben epiddural düşünüyodum ama akademi 2200ile 2500 arası bir fiyat söyledi.şok oldum.bukadar pahalı olduğunu bilmiyrdum.acaba konakta nasıl.inşallah hastaneye gitmeden okursun yazıyı.
canım ya zaten sen çok kiloda almamışsın. hayırlısıyla veririsin inşallah. ben korse aldım. o zaman doğumdan hemen sonra giyebilirim.hadi inşallah. hamişken nasılsa hamileyim deyip yedim doğumdan sonra acısı çıkcak tabiki(
ozzbekcim öncelikle adına çok sevindim.hayırlısıyla bebişine kavuşmana azkaldı.ben heyecanlandım okuyunca kimbilir sen nasılsındır.buarada çok teşekkür ederim sorup bilgi verdiğin için.cnm ben emekli sandığına bağlıyım anlaşmalı yani ve epiduralli normal doğum 584tl demek.şok oldum yine e ozaman akademide niye fiyat bukadar uçuk.eşimle en kısa zamanda hem konağa hemde akademiye gidip konuşmaya karar verdik.olmazsa konağa geçiyim diyorum.zaten ilk muayenemide erkan bey yapmıştı.şuan 35.haftamdaym erkan beyden randevu almak 37.haftamı bulur.kızlar sizce ilgilenirmi son anda ona gidicem gibi olcak.gerçi esra89la gayet ii ilgilenmişti.birde aklıma takılan erkan bey pek normal doğurtmuyormuş.öyle böyle sezeryana alıyor diyorlar.sizler neler diyeceksiniz yardımcı olun kafam çok karıştı kızlar.yoksa epiduralden vazgeçip akademiye devammı etsem.yardım.
evet elacım epidural normal de olsa sezeryan da olsa fıyat degısmıyomus. sgk lılara fiyat 584 dediler. 1 gun yatıs bebegın kontrollerı dahıl. sonra esımle konusurken aklımıza senın anlasmasız olabılecegın ıhtımalı de geldı. onda da epıdurallı normal 1400 lıra cıvarıymıs ama hasta özel olursa paket fiyat degılmıs yanı akademının bu durumda sana verdıgı fıyat dogum+yatıs+bebek kontrollerı olabılır belkı. özel hastaysan sen bı konus istersen adamın bana dedıgı sadece dogum fıyatıysa yanlıs yonlendırmek ıstemem senı..
muayene gayet ıyı gectı:) kızım 3600gr olmussuyu saglıgı keyfı gayet iyiymiş:) bıraksak 40ını doldurup tosuncuk seklınde dogacak heralde ama annesi korkunca onun 2 hafta sonrakı muhtemel kılosundan sezeryan olmak ıstedı:) 25 mart persembe sabahı 7.30da cagırdı doktor. bu arada gulcın hanımın tutumundan cok memnun kaldık bızı normale yonlendırdı hep ben sezeryan dıyesıye kadar. öyle işte inşallah sonuna kdar hep boyle guzel gıder hersey:dance:
ozzbek senden birşey rica edebilirmiyim.konakta epiduralli normal doğumun fiyatını benim için öğrenebilirmisin cnm.gerçi o heyecan ve telaşla aklına gelmeyebilir.ben epiddural düşünüyodum ama akademi 2200ile 2500 arası bir fiyat söyledi.şok oldum.bukadar pahalı olduğunu bilmiyrdum.acaba konakta nasıl.inşallah hastaneye gitmeden okursun yazıyı.
akademiye çok ısrar ettim 1 hafta önce bana da zorla sölediler. temmuzda doğracağım için o zaman kadar zam gelir boşa fiyat vermeyelim dediler. bende çok sinirlendim hayır şuanki fiyatları öğrenmeden gitmem dedim . akademi bana da 2400 epidural normal dedi. bide utanmadan odalarımız tek kişilik ve suit olarak 2 ye ayrılıyor demezmi yeminle beynim attı bende yani karanlık ve aydınblık odalar demek istediniz dedim elini ver kolunu kaptır hayret bi olay ya bi daha akademiye gidersem ne olayım[/COLOR] mafoldumben
şimdi kime gidiyosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?