esracım odada bir refakatçinin yanında gece eş falanda kalabiliyormu acaba.annem kalacak ama eşim de kalsa kıvrılsa biryere.birde cnm hastanede yemek olayı nsl oluyor acaba.refakatçinin yemeğini veriyorlarmı yoksa dışarıdanmı hallediyoruz.birde senin sezeryadan sonra hemen sütün geldimi yanımıza şu süt arttırıcı çaylardan almaya gerek varmıki acaba.
benm gündüz annem yanımdadı ilk bi önceki gecede hastnde sabhladıımız için çok yorlmştu evde bizim yakn olduğu için git dinlen gelirsisn gece dedm anneme 10 gbi gtti 10 da zyarteci saati btio gece ağlamadı bebişim usludu ondn eşm gece kaldı gndz uyudu gndzde annem kaldı yanmda geceleri eşimle kaldık o baktı bebeğe sağolsn hem antremn yaptı:) 1 kişi kalablio sadce dierkalan kişiye ekstra ücret istiolrmş öle demişti bize görevli tek kişi kalblio 10 dan snra km refaktci kalck die imza attrmaya geliolr ziyrt saati bitmiştr diolr ama son gece bebek baya huysuzlandı bizim uyutamdk bende yorgndm annem geldi babm geldi refktci deişcez dediler ama 1 kaç saat durdulr kmse gelip bişe demdi gece 2 gbi geldler iszin verdler yukrı çıkmalrına öle prüz yaşamdk refakatci yemeği gelio sabh kahvaltı öğlen bde akşam yemeği veriolr sana bisküvi ve çorba muhallebi veriolr ama refktciye norml yemk verilio canm.. ben sezeryandan çktm odaya geldm hemn emzrdm bi srun yaşamdm başta bebek alamıodu çok uclanmadı göğsm ama ebeler yardm edio beni her dk ebe geldi otramıom die yardm etti yatark emzrmeme çock alamıodu göğsmü zorla verdler 3 saatte bi emmesi gerkiomş ondn en son ne zamn emdi die srekli ebemz geliodu not alıodu eğer 3 saati gecerse uyuyrsa uyandrıp emzirtiodu çok ilgilidiler sağolsunlrsrekli kontrl ediolrdı ağrm olnca hemn ilaç iğne odamdan gelen gden eksk olmuodu çok güleryzlüler personelleryerimseniben
ozbekkcim saol cnm. bugün eşimle hem konağa hem akademiye gittik konuşmak için.vet konakta epiduralli normal doğumun fiyatı değişmiyormuş.584tl yani.ben tercih eden varmı diye sordum.normal doğumda epidural yaptırmıyormuş genelde hastalar.niye olduğuna anlam veremedim açıkcası.en son 2hafta önce yapıldığını söyledi oradaki bey.erkan bey doğurtmuş.odaları gezecektik konak tıklım tıklım valla.boş oda yoktu.yinede bir odaya girdim.bebek odaya yeni gelmişti.anne sezeryandan çıkıp geldi tam ben ordayken valla çok kötü oldum onu görünce neyse oraları geçiyim odayı beğendim ferah.sonra akademideki odaya baktık.ufacık karanlık bi oda.birde tek kişi kalmak için üstüne 100tl istiyolar.çok moralim bozuldu.konağa geçicem galiba.erkan beyden 29 marta randevu aldım ozaman 36+0 olcam.inşallah olumlu yaklaşır.bu arada eski doktorum arayınca nerelerdesin diye nediycem bilmiyorum.buarada akademide oda bakarken yine sezaryan olan birini getirdiler aman allahım hiç normal yapan yokmu ya dedim.hayırlısı tabi.kızlar bu arada bana bu konuda fikir verin ne olur.siz olsaydınız bu şartlar altında doktorunuzu değiştirirmiydiniz.
dün 2-3 tane doğum oldu bende randevulu hastaydım bize dediler doğum var muayene ertelendi. çok yoğun bi gündü. ama erkan beyden memnun kaldım. akademideyken bide ayrıntılı ultrasona dışarı gönderiyolardı bide ordan kazıklanmışım. bilmeyince böyle oluyor işte kazık üstüne kazıkdün konakta yanımda bebekli bi bayan vardı erkan bey normal doğurtmuş onu. sezeryan değil yani hepsi ben o bayanı görünce rahatladım.
cnm nsl ayrıntılı ultrason için dışarı gönderdiler benden istemedi doktor ayrıntılı ultrason.senin özel bir durumunmu vardı.
yok cnm ben nuri beye gidiyorum.dün dr erkana ilk kez gittim ..
daha önce akademiydeydim dr gökhan gönderdi ayrıntılya. genelde her hastasını gönderiyor. sende gökhana gidiyorsan göndermeyi unutmuştur
kızlar yardımlarınız için çok saolun son anda kararsızlık yaşamak çok kötü oldu benim için inanın.ama doktorumda kalmaya karar verdim sanırım.epidural yaptırmıcam 2400 veremem.çekcem sancıyı artık neyapalım.dün akşam doktorumla normal doğum yapmış birisiyle özel mesajlaştık.sağolsun herşeyi anlatmış.doktor hastanede onu karşılamış,sancılarını çekerken yanında olmuş elini tutmuş,onu sakinleştirmiş.bunlar çok hoşuma gitti duygulandırdı beni.hangi doktor bukadarını yaparki.oyüzden çok güveniyorum doktoruma.erkan beye heralde budenli güvenemem.yanlış anlaşılmasın kendi doktorum olmadığı için diyorum.birde odalar tek kişilik ben tek kaldım diyor.nsl oluyo gerçi orasını anlamadım.neyse bir güncük sıkarım dişimi.buarada tabi inanmıycaksınız ama bebiş inşallah kilolu olmaz diye dua ediyorum.yani3,5u geçmez inş.ozbekkcim seninde buarada 2 günün kaldı.sağ sağlim bebişini kollarına alırsın inşallah.sonrasında yaşadıklarını hemen arayı uzatmadan yaz tamammı.dualarımız seninle.
canım senin kendi doğumun elbette ki sen karar verirsin kimse seni yanlış anlamazki keyif senin nerde istersen orda gerçekleştirirsin doğumunu. hayırlısıyla kurtul inşallah...
senin ticker ın yok o yüzden göremedim senin ne kdr kaldı doğuma ??
cnm ben şuan 35+2deym son 4 hafta falan kaldı işte.heyecan dorukta.
Allah kurtarsın cnm herşey güzel olacak :Saruboceq: bebekler kaç haftalıkken doğuyor ? 40 değil mi CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?