Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
elacım hayırlısı allhtan kendi kararını kendn vermen gzel kmseden etklenme tabkide neye yatıosa kafan doktoruna gveniosan onda kalcan tabi hayrlısı olsun zamn herşei belirler zaten inş. kolay bi normal doğum yaşarsın bi aksilik olmz bende hep öle istedm ama böle hayırlısıymış ondan senin içinde hayırlısı olsun akademide nasıl tek kişilk oda ya refktci vardı olurmu öle şey doğum yapıosn ne kadar olsa dikişlisin norml doğursanda yardıma ihtiyacn oluo bi kaç gün yanlışın vardr refakatsiz hastane olmz doğm evnde bile refktci var düşün artık :)

cnm tek kişilik oda derken hasta ve refakatçi.birde 2 kişilik odalar var.yani 2 hasta ve 2 refakatçi.durum böyle.tek kişilik oda için 100 tl ek ücret istiolar ne saçma.insan nsl başka bir hastayla ve refakatçisiyle geleni gideniyle aynı odada kalabilirki ya.aklım almıyor.benim bebek uyuyoken onunki ağlasa yada tam tersi ilginç.bakalım ben diretçem tek kişilik oda die.inş boş oda olur ozaman.

aynen ya bide özel hastane kadın doğum hastanesnde 2 kişilk odalar ama norml doğm olunca kalmıosun sanırım akşama çıkıosun belki ondanmı acaba??yani herkesn özel gelen gideni oluo bebklern hepsi s olmuo bizim yan odada bi bebk vardı zavallım emmiodu sütü yoktu annesnde nasıl ağlıodu sabh akşam yani yan oda bile rahatsz edio insan anlaışlı oluo tabi ama aynı odayı düşünemiom kimle kalcan kimdir nedr neyn nesidir özel bi hjastanede saçma inş. sana denk gelmez canımmsengözlerimebaksanab

merhaba arkdaslaaaarrr
büyük gün yarın, anneler geldı, mutfakta bıseyler yapıp duruyolar gelenlere ikram diye, ben heyecan- sevinç-korku karışık mahsunlaştım oturuyom öle. inanamıyorum hala yarın inş bu vakıtlarde bebegım kollarımda olacak.rüya gıbı hala. Allah isteyen herkese nasip etsin, hepimize de sağlıklı dogumlar olsun inşallahhh :))
dedıgınız gıbı nasıl bir tecrübe yaşadıgımı en kısa zamanda paylaşmak ıstıyorum, umarım bi aksılık cıkmaz ıyı oluruz da yzarım bi an önce.. elacım kararsızlık en kötü karardan bile kötüdür isabet etmıssın kalbini dinlemıssın. senın ve diğer hamıle arkadaslar ıcın en iyisi olur umarım. esra sende kurtuldun kıs bebiş neredyse 15 16 gunluk oldu maşallah darısı başımıza canım. hepinizin ıyı dıleklerı ıcın sımdıden teşekkür ederim dogumdan önce bı daha gırebılırmıyım bılmıyom malum evde trafık yogun. kendinize iyi bakınnn :)

ozbekkcim yazdıklarını okurken kalbim küt küt attı valla.sanki ben girecm doğuma.allah kolaylık versin cnm darısı başıma inşallah.kendimi senin yerine koydumda dut yemiş bülbül gibi kalakalırdım heralde.kendine ve bebişe iyi bak görüşmek üzere.

canım benm ya okurken çok duygulandım bi tuaf oldum bebeğimi ilk yanıma verdikleri an geldi aklıma çok güzel bişe sende yarın tadacaksn hayrlısı olsn canm şimdiden benm bebiş 16 günlk oldu başta ne gzel uyuodu geceleri çok huzurszlanıo normal olrk uyaıo dün gece hiç uyumadm uykudn kalkmk emzrmek çok zor uykusuz lnca üstüste senide böle geceler beklio bgün doktra gttm hç uyumadı gce gözü akıo bde öbeği düştü hala kanıo pank oldm halil beye gttk iğne yaptı 4 gne kanama durcakmış inş.ben girp hasta faln dcek bekledm maşllh bişeyi yok dalga gecti bzle 6 aya kadr böle bebklern bu halleri hiç sevilmio 6 ay olsn işte o zamns evceksnz die annelk güzl ama zor gercektn ben bunalıma grdm braz uykusuzlk faln üstüste acaip deiştim durgunlaştm cevremde farknda keendme gelirim inş. braz toparlanınca bebişim 4.200 olmş maşllh gece 15 nde gttğimde 3.500 dü maşllhı var tosunumn:) inş. seninde böle sağlıklı bebeğin olur çok seviniorum senin adına bgün bebek muaynesnde iğneden 5 kurş almadılr konakta ben bu hastnye btiorum ya acaip ilgilendi doktrmz bide araya sıkştırdı randevusz gttik ama mthiş ilglndi sağolsunn bdaha ayın 8 inde 1 aylık olunca aşıya gdicez canm size ailenle mutlu günler diliom yarın için en kısa zamnada toparlanın yazın bebeişinide senide şimdiden öpt.:1hug:

kızlar özbek şuanda doğuma girmiş olabilir ya da girmek üzeredir
:CüvCüv:

ozzbek sabah girecekti sezeryana şimdi çoktan bebişi kollarındadır..tebrikler yeni anne....

esracım senin adına da çok seviniyorum inan.neyapcam ben nsl doğurcam daha çok küçüğüm diyodun.şimdi erkekin kollarında maşallah iyide büyüyo cnm.biraz lohusalık bunalımına girmiş olabilirsin ama zamanla onuda atlatırsın sonra sıra bize gelir.cnm sezeryan yerinde dikişlerde zaman zaman ağrı sızı falan oluyormu hep dikkatlimi olmak gerekiyo yoksa hareketlerin falan eskisi gibimi nsl.

yok canm ağrım falan herşey esksi gbi amelytlı olduumu bile unutuormhissettrcek bişe olmuo çnkü hiç ağrım yada hareketmi engellicek bişe yok ilk 2 gn ağrı demiimde harekt kısıtlılığı oldu hapşıramdm öksremdm 1 hafta şimdi gayt iim zatn bantı aldrnaya gttğimde erkn beyde tammdr artk temzlk o bu istediğini yapblrsn koş yürü naprsn yap sana engl bişi yok dedi bgün hatta baya temzlk yaptm evi kaldrdm hiç bişe olmadı esksi gbiyim canm estetk die sanrm düşmş zatn dikşlern çoğu erimiş eet canm loğusa depresynu oluo gerçektn inş. szdeb olmz konsantre olamıosn saçma şeler düşünüosun uykusuzlk huzurszlk yavas yavas ailemn desteği ve eşimn desteğile atlatıorm ilk haftalr çok kötüdüm herks farknda hareketlermn ondn üstüme titriolr sağolsnlr:) ama zor bişi yaşadklrm bambaşka birir olduumu aynaya baknca bile görebiliorum anne olmak gerçekten zormuş inş. en kısa zamnda atlatcm bu duygusl travmayı

canım zaten eğer normal doğum yapmak istiyosan tamamen normal olsun bende bi ara senin gibi acaba epiduralmi yaptırsam dedima ma dnuri beyse sormadım bile vazgeçtim madem normal istiyorum tamamen normal olsun ddi ben ona oda hayata mücadele vererek kavuşsun istedim nitekim öylede oldu dediğin gibi nuri bey hastasını çok rahatlatan bir doktor öyle pimpirikli değil hastayı hiç tedirgin etmezzz ayrıntılı usg bendende istememişti zaten girdiğimiz usg 4 boyutlu

inşallah sağlıklı bi şekilde doğum yaparsın canım evet akademinin odaları çok ufak hafasız karanlık ama sırf nuri bey için katlandım ben o kadar güveniyordumki kendisine inanın doğuam anına kadar hiç sitres etmedim knedime nasıl doğum yağpıcam diye hiç korkmadım sonundada hiç pişman olmadım :1hug:

sezencim burdada bana destek olduğun için teşekkür ederim cnm.inşallah hakkımda hayırlısı olur.

ne demek canım topiğimide özlemişim ne heycanlı günlerdiiii

bu arada gecen oğlumu kontrole götürdüm nuri beyle karşılaştık nasılda büyümüş dedi öptü öptü öptüü 3-4 ay sonra getir resmini çekelim dedi duvara asıcak sanırım

merhaba kızlar, doğumu yaptım, kızıma kavuştum. ne zamandır nete giremiyordum ama zaten girecek zamanım da yoktu. 20 mart ta doğumum gerçekleşti. Konak hastanesin de yaptım Erkan bey gerçekleştirdi. ben çok memnun kaldım. doğum sırasında belime iğne vurduktan sonra ayaklarım uyuşmaya başladığında panikledim. nefes alamamaya başladım bana hemen oksijen verdiler ve sakinleştirdiler. ondan sonrası doktorum karnıma dokunuyormuş gibi hissettim korkma doktor karnına bakıyor dediler meğer o sırada kesip çıkarmışlar bile benim cadıyı.hemen bir ağlama sesi ardından, yanıma yaklaştırdılar yanağıma dokundurdular kızımı karnımda kıpır kıpır oynayan şey sen misin dedim. çok garip bir duygu. çok mutluydum. sonra onu aileme göstermişler, herkes ağlamış, babam kendini tutamamış ve çiçek alma bahanesiyle ordan kaçmış, Allahtan onun o halini ben görmedim zaten ben kendimi zor tutuyordum:)
neyse hastaneden ve ordakilerin ilgisinden çok memnun kaldım, doğumun haftasonu olması çok iyi oldu. çünkü hastane çok rahattı, haftaiçi çok kalabalık oluyor.
ama bence en zoru işin emzirme meselesi, zaten bebeğin heyecanından acıyı filan unutuyorsunuz. ama bebeğin emmesi çok zormuş bence:) sezeryende süt hemen gelmiyor. benim sütüm geldi ama bebişimi doyurmuyordu ve mama vermek zorunda kaldık. bu anne için çok zor kızıma yetememek beni duygusal olarak çok etkiledi. şimdi 6. gündeyiz ve inanın hergün daha iyiye gidiyor. bebişim dış dünyaya alışıyor ve artık sütüm de var, emzirmek hala zor ama bu duygu yani annelik herşeye değer. umarım sizde en yakın zamanda en hayırlı şekilde bebişlerinize, melek kokulularınıza kavuşursunuz.

bu arada doğum yapan herkesi tebrik ederim. Özbekcim sanırım artık sende kavuştun bebişine, Allaha analı babalı büyütsün canım, umarım herşey yolunda gitmiştir ve ikiniz de iyisinizdir.

marienne tebrikler allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah.cnm sezeryandan sonra ağrın sızın çok oldumu.yada oluyormu.ağrının kişiden kişiye nekadar değiştiğini merak ediyorum oyüzden sordum cnm.bebişine slm.

canım çok sevndm senin adına:) bizimle paylşman çok gzel bende 8 martta doğm yaptm benm pazartesidi ondn çok yoğundu hastne ama genede acil olduğum için en ii şeklde ağırladılr pazar geceside öle ağırlandm bende aynı senin gbi çok memnun kaldm bende panik yapmştm iğne vurulnca ayağm uyuşmştu ama oksjen falan vermedler rahat olmaya çalştm korktm çnkü kasarsam bişey olur die sen ne gzel bebeğine bakabilmişin benm yanıma koyduklarında alın lütfn yanımdan dedm bakamdm çok tuaf geldi açmş gözlerni bana bakıodu:) bizimklerde aynı olmş babam bi gitmiş bdaha kaç saat snra geldi ağlamş ağlamş gelmiş:) btün babalr böle kızlrına düşkn benmkide öle şimdi çok sevilio tosunum allh bebişinede sanda sağlk versin canm güle güle büyüt meleğini:) bi sorn yaşamıosn dme sezeryanla ilgli ayaklndnmı arn falan oluomu benm çok aht gecti ama kötü gecenlerde vardı hastnde

arkaslar tekrar merhabaa..
marienne bebişin hayırlı olusun canım, allah analı babalı büyütsün.
artık kızım kollarımda yarabbim bundan buyuk mutluluk olamaz heralde:asigim: sezeryanımla ılgılı detayları sonra yazıcam evım cok kalabalık sımdı ama su kadarını söylıyım herseyden cook memnun kaldım. bugun 4. gunum unutuyorum amelıyatlı lduumu benı zorla oturtuyolar:) Allah sızede kolay dogumlar nasıp etsın.
mariennecım aklıma geldi ayva suyu sute ıyı gelır dıyolar. kayınvalıdem de evde ayva kompostosu yapmıs getırdı hastaneye cumartesi sabahı 3 bardak falan ıctım saat 5de aksam emzırırken kızımın agzından damlıyodu şok oldum bılmıyorum tesadufmu ama dene ıstersen canım
şimdilik hoşcakalın göüşmek uzereopuyorumnanaktan

ozzbekcim senin adına çok sevindim cnm.tekrar tebrikler ayrıntıları bekliyorum arayı uzatma.ah benim kızımda bir gelse artıkkk.

bu arada bebişlere hangi isimleri koydunuz merak ettim yeni anneler onlarıda yazıverin bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…