cnm tek kişilik oda derken hasta ve refakatçi.birde 2 kişilik odalar var.yani 2 hasta ve 2 refakatçi.durum böyle.tek kişilik oda için 100 tl ek ücret istiolar ne saçma.insan nsl başka bir hastayla ve refakatçisiyle geleni gideniyle aynı odada kalabilirki ya.aklım almıyor.benim bebek uyuyoken onunki ağlasa yada tam tersi ilginç.bakalım ben diretçem tek kişilik oda die.inş boş oda olur ozaman.
merhaba arkdaslaaaarrr
büyük gün yarın, anneler geldı, mutfakta bıseyler yapıp duruyolar gelenlere ikram diye, ben heyecan- sevinç-korku karışık mahsunlaştım oturuyom öle. inanamıyorum hala yarın inş bu vakıtlarde bebegım kollarımda olacak.rüya gıbı hala. Allah isteyen herkese nasip etsin, hepimize de sağlıklı dogumlar olsun inşallahhh :))
dedıgınız gıbı nasıl bir tecrübe yaşadıgımı en kısa zamanda paylaşmak ıstıyorum, umarım bi aksılık cıkmaz ıyı oluruz da yzarım bi an önce.. elacım kararsızlık en kötü karardan bile kötüdür isabet etmıssın kalbini dinlemıssın. senın ve diğer hamıle arkadaslar ıcın en iyisi olur umarım. esra sende kurtuldun kıs bebiş neredyse 15 16 gunluk oldu maşallah darısı başımıza canım. hepinizin ıyı dıleklerı ıcın sımdıden teşekkür ederim dogumdan önce bı daha gırebılırmıyım bılmıyom malum evde trafık yogun. kendinize iyi bakınnn :)
merhaba arkdaslaaaarrr
büyük gün yarın, anneler geldı, mutfakta bıseyler yapıp duruyolar gelenlere ikram diye, ben heyecan- sevinç-korku karışık mahsunlaştım oturuyom öle. inanamıyorum hala yarın inş bu vakıtlarde bebegım kollarımda olacak.rüya gıbı hala. Allah isteyen herkese nasip etsin, hepimize de sağlıklı dogumlar olsun inşallahhh :))
dedıgınız gıbı nasıl bir tecrübe yaşadıgımı en kısa zamanda paylaşmak ıstıyorum, umarım bi aksılık cıkmaz ıyı oluruz da yzarım bi an önce.. elacım kararsızlık en kötü karardan bile kötüdür isabet etmıssın kalbini dinlemıssın. senın ve diğer hamıle arkadaslar ıcın en iyisi olur umarım. esra sende kurtuldun kıs bebiş neredyse 15 16 gunluk oldu maşallah darısı başımıza canım. hepinizin ıyı dıleklerı ıcın sımdıden teşekkür ederim dogumdan önce bı daha gırebılırmıyım bılmıyom malum evde trafık yogun. kendinize iyi bakınnn :)
esracım senin adına da çok seviniyorum inan.neyapcam ben nsl doğurcam daha çok küçüğüm diyodun.şimdi erkekin kollarında maşallah iyide büyüyo cnm.biraz lohusalık bunalımına girmiş olabilirsin ama zamanla onuda atlatırsın sonra sıra bize gelir.cnm sezeryan yerinde dikişlerde zaman zaman ağrı sızı falan oluyormu hep dikkatlimi olmak gerekiyo yoksa hareketlerin falan eskisi gibimi nsl.
kızlar yardımlarınız için çok saolun son anda kararsızlık yaşamak çok kötü oldu benim için inanın.ama doktorumda kalmaya karar verdim sanırım.epidural yaptırmıcam 2400 veremem.çekcem sancıyı artık neyapalım.dün akşam doktorumla normal doğum yapmış birisiyle özel mesajlaştık.sağolsun herşeyi anlatmış.doktor hastanede onu karşılamış,sancılarını çekerken yanında olmuş elini tutmuş,onu sakinleştirmiş.bunlar çok hoşuma gitti duygulandırdı beni.hangi doktor bukadarını yaparki.oyüzden çok güveniyorum doktoruma.erkan beye heralde budenli güvenemem.yanlış anlaşılmasın kendi doktorum olmadığı için diyorum.birde odalar tek kişilik ben tek kaldım diyor.nsl oluyo gerçi orasını anlamadım.neyse bir güncük sıkarım dişimi.buarada tabi inanmıycaksınız ama bebiş inşallah kilolu olmaz diye dua ediyorum.yani3,5u geçmez inş.ozbekkcim seninde buarada 2 günün kaldı.sağ sağlim bebişini kollarına alırsın inşallah.sonrasında yaşadıklarını hemen arayı uzatmadan yaz tamammı.dualarımız seninle.
sezencim burdada bana destek olduğun için teşekkür ederim cnm.inşallah hakkımda hayırlısı olur.canım zaten eğer normal doğum yapmak istiyosan tamamen normal olsun bende bi ara senin gibi acaba epiduralmi yaptırsam dedima ma dnuri beyse sormadım bile vazgeçtim madem normal istiyorum tamamen normal olsun ddi ben ona oda hayata mücadele vererek kavuşsun istedim nitekim öylede oldu dediğin gibi nuri bey hastasını çok rahatlatan bir doktor öyle pimpirikli değil hastayı hiç tedirgin etmezzz ayrıntılı usg bendende istememişti zaten girdiğimiz usg 4 boyutlu
inşallah sağlıklı bi şekilde doğum yaparsın canım evet akademinin odaları çok ufak hafasız karanlık ama sırf nuri bey için katlandım ben o kadar güveniyordumki kendisine inanın doğuam anına kadar hiç sitres etmedim knedime nasıl doğum yağpıcam diye hiç korkmadım sonundada hiç pişman olmadım :1hug:
merhaba kızlar, doğumu yaptım, kızıma kavuştum. ne zamandır nete giremiyordum ama zaten girecek zamanım da yoktu. 20 mart ta doğumum gerçekleşti. Konak hastanesin de yaptım Erkan bey gerçekleştirdi. ben çok memnun kaldım. doğum sırasında belime iğne vurduktan sonra ayaklarım uyuşmaya başladığında panikledim. nefes alamamaya başladım bana hemen oksijen verdiler ve sakinleştirdiler. ondan sonrası doktorum karnıma dokunuyormuş gibi hissettim korkma doktor karnına bakıyor dediler meğer o sırada kesip çıkarmışlar bile benim cadıyı.hemen bir ağlama sesi ardından, yanıma yaklaştırdılar yanağıma dokundurdular kızımı karnımda kıpır kıpır oynayan şey sen misin dedim. çok garip bir duygu. çok mutluydum. sonra onu aileme göstermişler, herkes ağlamış, babam kendini tutamamış ve çiçek alma bahanesiyle ordan kaçmış, Allahtan onun o halini ben görmedim zaten ben kendimi zor tutuyordum:)
neyse hastaneden ve ordakilerin ilgisinden çok memnun kaldım, doğumun haftasonu olması çok iyi oldu. çünkü hastane çok rahattı, haftaiçi çok kalabalık oluyor.
ama bence en zoru işin emzirme meselesi, zaten bebeğin heyecanından acıyı filan unutuyorsunuz. ama bebeğin emmesi çok zormuş bence:) sezeryende süt hemen gelmiyor. benim sütüm geldi ama bebişimi doyurmuyordu ve mama vermek zorunda kaldık. bu anne için çok zor kızıma yetememek beni duygusal olarak çok etkiledi. şimdi 6. gündeyiz ve inanın hergün daha iyiye gidiyor. bebişim dış dünyaya alışıyor ve artık sütüm de var, emzirmek hala zor ama bu duygu yani annelik herşeye değer. umarım sizde en yakın zamanda en hayırlı şekilde bebişlerinize, melek kokulularınıza kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?