ben 5. ayımı doldurmak üzereyim bugüne dek konak hast. erkan beye gidiyodum. ama değiştirmeyi düşünüyorum çünkü doğumumu orda yapmıycam derince tahsin özbek hast. gitmeyi düşünüyorum artık. orda doğum yapmış yada bi yakını yapmış olanlarınız varsa bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olucam. şimdiden teşekkürler arkadaşlar. bütünn anne adaylarına Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...:CüvCüv:
kızlar sonunda yazmaya fırsat bulabıldım :) dogumum cok guzeldı. bır gun once buraya yazarken gercekten kendımı koyun gıbı hıssedıyodum cook korkuyodum. persembe sabah gıttık 7.30da bızı hemen odaya cıkardılar. hemsıre geldı hemen zaten ılgileri süperdı. bana soyun dedı donakaldım:) evrak ışlerinden sonra damar yolu actılar ki enn cok canımı yakan oydu damar ınce geldı falan. sonra ındık hemen ılk hastaymısım belden ıgne hıc acıtmadı. ben beklerken ıgne yapılacak dıye bacaklarım uyuşmaya basladı. anestezı doktoru süper bı adamdı onla konusurken kızımı duydum, optum, bittim tükendım zaten bu herseye deger bir duygu. Allah ısteyen herkeze nasıp etsın gercekten harıkaydı. kendıme geldıımde odamdaydım kızımı emzırdım hemen sutum geldı cok şükür. aksamına ayaga kalktım ve oturmadım bır daha :) bugun 7. gunum hafıf sızılar dısında bısey yok. bas agrısı bel agrısı hıcbısey olmadı sımdıye kadr. kızımızın adı nil. nüfus cüzdanını bile görünce agladım bı tuhaf sey lohusalık :) bır daha dogum yapsam keısnlıkle yıne konak yıne gülçin hanım derim. opuyorumnanaktan
kızlar sonunda yazmaya fırsat bulabıldım :) dogumum cok guzeldı. bır gun once buraya yazarken gercekten kendımı koyun gıbı hıssedıyodum cook korkuyodum. persembe sabah gıttık 7.30da bızı hemen odaya cıkardılar. hemsıre geldı hemen zaten ılgileri süperdı. bana soyun dedı donakaldım:) evrak ışlerinden sonra damar yolu actılar ki enn cok canımı yakan oydu damar ınce geldı falan. sonra ındık hemen ılk hastaymısım belden ıgne hıc acıtmadı. ben beklerken ıgne yapılacak dıye bacaklarım uyuşmaya basladı. anestezı doktoru süper bı adamdı onla konusurken kızımı duydum, optum, bittim tükendım zaten bu herseye deger bir duygu. Allah ısteyen herkeze nasıp etsın gercekten harıkaydı. kendıme geldıımde odamdaydım kızımı emzırdım hemen sutum geldı cok şükür. aksamına ayaga kalktım ve oturmadım bır daha :) bugun 7. gunum hafıf sızılar dısında bısey yok. bas agrısı bel agrısı hıcbısey olmadı sımdıye kadr. kızımızın adı nil. nüfus cüzdanını bile görünce agladım bı tuhaf sey lohusalık :) bır daha dogum yapsam keısnlıkle yıne konak yıne gülçin hanım derim. opuyorumnanaktan
darısı başımıza özbekçim
ne güzel kurtuldun sen bebeğinle mutluluklar
özbekkcımm cokk sevındımmm canımm benm de dr um gulcın hanımmm ıcımı bı kez daha rahattlattın canımm saoll tebruııklerrr
canım benim ya Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. en kıymetli varlığın kollarında. tebrik ederim tekrardan..:asigim:
konakta doğum yapan bebklerin resimleri var yeni doğan bebekler diye esra ve özbekk sizin bebişlerde var mı orda ?
özzbekcim rahat bir doğum geçirmene çok sevindim.ayrıca kızının ismide çk güzel.bebişin kaç kilo doğdu diyecektim ama dün girmişsin kimbilir birdaha nezaman girersin.:roflol:
inşallah cnm çok saol.demek bebiş 3300g doğdubaya bi yanılma payı olmuş cnm ya şaşırdım.boşuna kokmuşsun desene bebek kilolu normal doğum yapamam diye.neyse memnunsun ya sorun yok.:1hug::gitme:
canım ya güldürdün beni bende beklemıyodum bugun tekrar girebılecegımı :) öncelıkle tsekkur ederım canım inşallah senınkı de böyle rahat ve ıcıne sinen bır dogum olur.
kızımız ilk gunlerınde cok sıkıntı yarattı bıze gaz sancısı! bagırsakları alıskın olmadıgı ıcın acayıp ıshal ve gaz sancısı yasadık. cumartesı eve geldım zaten o gun ve pazar sabah 6 da uyuyabıldım 9a kadar hemencecık bi bunalıma gırıverdım:) ama gectı o gunler biraz daha rahatız sımdı ondan gırebılıyorum nete iki gundur sonra ne olur bılmıyom :ecrin_bebek: kızım 3300 gr dogdu ultrason yanılmıs bıraz. opuyorumnanaktan
konakta doğum yapan bebklerin resimleri var yeni doğan bebekler diye esra ve özbekk sizin bebişlerde var mı orda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?