Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

o hastane için çok güzel diyorla canım yenidoğan bakım ünitesi filanda varmış ama neden konaktan tahsine geçmek istiyosunkiii doktoruna güvenmiyomusun benim doktorumda akademide nuri beydi çok ilgili çok yardımcı bir doktor tavsiye edebilirim a.s.

valla ben geçen sene muayeneye gitmiştim oraya.hatta doktorumda özgür beydi.ama hiç memnun kalmadım ve hastane değiştirdim.çünkü çok soğuk bir doktordu ve kürtaj olacağımı pat diye suratıma söyledi.ben daha şoku atlatmadan yanımda telefon edip ameliyathaneyi hazırlatıyodu kürtaj için.ben neye ugradığımı şaşırdım.ordan resmen kaçtım ve bir daha da ugramadım.ama yıne tercih senin.doğum hakkında pek bilgim yok..şu anda 31+4 hamileyim konağa erkan beye gidiyorum.çokda memnunum.çok iyi araştırıp tercih yap derim sana

kızlar sonunda yazmaya fırsat bulabıldım :) dogumum cok guzeldı. bır gun once buraya yazarken gercekten kendımı koyun gıbı hıssedıyodum cook korkuyodum. persembe sabah gıttık 7.30da bızı hemen odaya cıkardılar. hemsıre geldı hemen zaten ılgileri süperdı. bana soyun dedı donakaldım:) evrak ışlerinden sonra damar yolu actılar ki enn cok canımı yakan oydu damar ınce geldı falan. sonra ındık hemen ılk hastaymısım belden ıgne hıc acıtmadı. ben beklerken ıgne yapılacak dıye bacaklarım uyuşmaya basladı. anestezı doktoru süper bı adamdı onla konusurken kızımı duydum, optum, bittim tükendım zaten bu herseye deger bir duygu. Allah ısteyen herkeze nasıp etsın gercekten harıkaydı. kendıme geldıımde odamdaydım kızımı emzırdım hemen sutum geldı cok şükür. aksamına ayaga kalktım ve oturmadım bır daha :) bugun 7. gunum hafıf sızılar dısında bısey yok. bas agrısı bel agrısı hıcbısey olmadı sımdıye kadr. kızımızın adı nil. nüfus cüzdanını bile görünce agladım bı tuhaf sey lohusalık :) bır daha dogum yapsam keısnlıkle yıne konak yıne gülçin hanım derim. opuyorumnanaktan

ben konakta erkan beye gittim geçen ctesi ilk defa ve memnun kaldım düzcede 2 doktora gittim 1 ayda sanki silah zoruyla doktorluk yapıyo gibiydiler ama erkan bey tam bi komedi
adam sabahın köründe 3ameliyata girmiş 11e kadar ama tüm neşesi güleryüzlülüğü yerindeydi
zaten bi doktorda en başta olması gereken güler yüzlü olması bana göre

arkadaşlar sormuşsunuz haklı olarak neden hast. değiştirdiğimi. özel sağlık sigortamızda olduğu halde ücreti yüksek geldiği için değiştiriyorum başka bi sıkıntım yok doktordan yana. maddi anlamda çok geldiği için tahsin özbek hast. tercih ediyorum.

özbekkcımm cokk sevındımmm canımm benm de dr um gulcın hanımmm ıcımı bı kez daha rahattlattın canımm saoll tebruııklerrr

bundan 10 sene önce eltim tahsin özbekte doğum yapmıştı tabi o zamanlar körfein tek özel hastanesiydi.plesantanın bir kısmını içinde unutmuşlar yaklaşık 2 sene önce farkedildi ve tekrar ameliyat oldu. dr lar değişmiştir gerçi şimdiye kdr ama bilmiyorum bi dr çıkar bütün hastaneyi lekeler kafamçokkarıştı

canım benim ya Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. en kıymetli varlığın kollarında. tebrik ederim tekrardan
..:asigim:

konakta doğum yapan bebklerin resimleri var yeni doğan bebekler diye esra ve özbekk sizin bebişlerde var mı orda ?

özzbekcim rahat bir doğum geçirmene çok sevindim.ayrıca kızının ismide çk güzel.bebişin kaç kilo doğdu diyecektim ama dün girmişsin kimbilir birdaha nezaman girersin.:roflol:

özbekkcımm cokk sevındımmm canımm benm de dr um gulcın hanımmm ıcımı bı kez daha rahattlattın canımm saoll tebruııklerrr

tesekkur ederim canım için rahat olsun zaten ameliyat yerım falan gayet ıyı bak patlama catlama da yasamadım sırnaşık şey karakterını bılemem bızım muhabbetımız ıyı ilk etapta soguk kalsa da sonra acılıyor ama sordugum sorulara cevap alamadıgım hıc olmadı simdiye dek. ınsallah memnun kalırsın sende opuyorumnanaktan

konakta doğum yapan bebklerin resimleri var yeni doğan bebekler diye esra ve özbekk sizin bebişlerde var mı orda ?

az once gormemısım canım bu iletiyi. bırkac gun once baktım yoktu acaba özel ıstektemı bulunman gerekıyor bılmıyorum. ben fotograf cektıklerını de hatırlamıyorum. ama konulursa 25 martta dogdu anne adı özlem ordan bakabılırsın canım.:)

:gitme:
özzbekcim rahat bir doğum geçirmene çok sevindim.ayrıca kızının ismide çk güzel.bebişin kaç kilo doğdu diyecektim ama dün girmişsin kimbilir birdaha nezaman girersin.:roflol:

canım ya güldürdün beni bende beklemıyodum bugun tekrar girebılecegımı :) öncelıkle tsekkur ederım canım inşallah senınkı de böyle rahat ve ıcıne sinen bır dogum olur.

kızımız ilk gunlerınde cok sıkıntı yarattı bıze gaz sancısı! bagırsakları alıskın olmadıgı ıcın acayıp ıshal ve gaz sancısı yasadık. cumartesı eve geldım zaten o gun ve pazar sabah 6 da uyuyabıldım 9a kadar hemencecık bi bunalıma gırıverdım:) ama gectı o gunler biraz daha rahatız sımdı ondan gırebılıyorum nete iki gundur sonra ne olur bılmıyom :ecrin_bebek: kızım 3300 gr dogdu ultrason yanılmıs bıraz. opuyorumnanaktan

inşallah cnm çok saol.demek bebiş 3300g doğdubaya bi yanılma payı olmuş cnm ya şaşırdım.boşuna kokmuşsun desene bebek kilolu normal doğum yapamam diye.neyse memnunsun ya sorun yok.:1hug:

canm hayrlı olsn çok sevndm allah size bağışlasın meleğinizi sende anneler kervanna hoşgeldn ben byttm bile 1 aylk olck perşembe kontrolmz var memnun kalırsn demiştim sana allha şükr atlatmşn terslk olmadan çok gecmiş olsn loğusalık başka bişi canm çok duygusal sinrli ağlak oluosun ben öledim ama atlattm bebeğime alştm die sanırım şimdi daha çok seviorm onu hergecen gn daha çok yakınlaşıoz oda beni hissedio beni gördümmü gözlerni alamıo:) annelik çok gzel canm ama loğusalıkta braz sıkntı yaşıosn ilk bebekse tabi alışmak zamn alıo ben çok duygsaldm ilk hafya bakamıom yapamıom uyuyamıom die morelm bozluodu ama toprlandm şükr ailemn desteğile yoksa gece oldummu ağlıcak duyamzsm kalkmzsm die endişelerm oluodu sendede olcktr amnm ama çabk alıoşuosn minnoşlar yardmcı oluo annelerine size güzel gnler diliom canm konaktaki çock doktrn kim ben erkan beyde doğm yaptıım için erkan beyin halil beyle bağlantısı vardı ilk muaynemizi o yaptı onla devm edioruz çok ii birisi gecen hastdı gttik ücret almadılr ayın 8 indede 1 aylık olck oğlum hem aşıya hem aylık kontree gtcez ben aşıyı sağlık ocağına gtmcm halil bey ben yaprm dedi muhteşem şeker biriyerimsenibenyerimseniben

canım sanırım o iseğe bağlı bizim çekilmedi resim aşağıda grişte bi yer var ücret görüştüğün orda bebek albümleri görmüştm sanırım istiosan başvuruosun bebeğine albm yapıolr tam bilmiom canm genede

kızlar sizde bebişlerinizi kucağınıza aldığınıza göre bu topiğin adına uygun bir tek ben mi kaldım yok mu başka bebek bekleyen ??? tek kalmak istemiyorummmm :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…