kılzar ya besık olarak ne aldınız oyun parklarındanmı dıogerılerındenmı?ben oyun parkı olandan dusunuorum fıyatları bılen warmı
esracım bebişinin adını yazmamaışsın.
erkut ege canım ege dioz erkut veft eden aimn ismi ondn koydm egede eşim bodrumlu orda tnştk evlndk bebğimz orda oldu ondn ege koydk:)
slcn ben uyku seti vede yatak almadım.yatak yerine battaniye katladım koydum.nevresim serdim yeterli oldu şimdilik.sonra yatak alıcam.ortopedik olmasına dikkat et.yataştan falanda bakabilirsin yatağa.ama park yatağa uyarmı bilemiyorum.
ben güvenal çantadan yukarı çıknca savaş kırtasiye var onun yanında by bemo fabrka satş mağazası vr çok gzel beşikler var ve uygn ufk gzküo ama arkya dğru baya geniş mağaza fyatlrda çok şş ben heryeri gezdm en uuygn ora geldi her marka vr ben jenny aldm çnkü kraftın kiler eni genişti benm yerm dar yatak odasnda ondn boyu uzun eni dar aldm memnunm yanisaoll canımmm sen besıgı nerden aldın
ben 5. ayımı doldurmak üzereyim bugüne dek konak hast. erkan beye gidiyodum. ama değiştirmeyi düşünüyorum çünkü doğumumu orda yapmıycam derince tahsin özbek hast. gitmeyi düşünüyorum artık. orda doğum yapmış yada bi yakını yapmış olanlarınız varsa bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olucam. şimdiden teşekkürler arkadaşlar. bütünn anne adaylarına Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?