Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar ya ev çok kalabalık ve çıldırmak üzereyim. Az önce herkes gezmeye gitti, bebişim de uyuyorken pc ye bakayım dedim. Elacım ben hiç dikiş ağrısı yaşamadım. doktorum benim ameliyatım için şimdiye kadar yaptığım en iyi ameliyatlardan biri dedi. ben çok çabuk ayaklandım kendi bile şaşırdı:) ameliyattan sonra ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk ayağa kalkıyorsun. hatta afedersiniz ama ameliyat olanlardan ilk gazı çıkaran da bendim. ama benim karnımın içinde vardı ağrı. bunu genelde kimse yaşamıyormuş dr. um benim rahmimin çok geniş olduğunu söyledi. o yüzden toplanması sancılı olmuş. ameliyattan sonra oturmak ve kalkmak zor oldu. ama her geçen gün daha iyie gidiyorsun. bugüne kadar yan tarafıma yatamıyordum artık sağa sola da dönüp yatabiliyorum.
Esracım güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.ben bir ağrı hissetmedim sadece boynumda biraz sancı oldu hastanede. o da bi gün falan sürdü. şimdi bir sıkıntım yok canım.
kızımın adını Umay Dila koyduk canım
Özbek bende kayısı ve incir kompostosu içtim o da işe yaradı.

marienne ne güzel kolay atlatmışsın.yinede kolay olamasa gerek karın ağrısı boyun ağrısı falan.ay gelen giden çok olursa hiç çekilmez heralde.allahtan ben gurbetteyim.bi arkadaşlarım gelir bide bikaç komşu.kızının ismi güzelmiş ben daha karar veremedim.

kızlar cerenoradan haberi olan varmı ne oldu niye girmiyor acaba.doğurdumu doğurmadımı acep.

kılzar ya besık olarak ne aldınız oyun parklarındanmı dıogerılerındenmı?ben oyun parkı olandan dusunuorum fıyatları bılen warmı

kılzar ya besık olarak ne aldınız oyun parklarındanmı dıogerılerındenmı?ben oyun parkı olandan dusunuorum fıyatları bılen warmı

bende puset sonrasınra park yatak düşünüyorum. şimdilik puset ve anakucağı alıcam. yeterli benim için. kipada 230 dan başlıyor parkyataklar ama kalitesine ve markasına göre 500 e kdr var slcn.

canım ben park yatak aldın jenny nin beşik,sünger yatağı.ve uyku takımı toplam 200e aldım daha fazladı ama indrm yaptlr sünger yatağıla uyku setnde alnca snger yatak 60 tı 40 brraktılr uykusetde o civarda bişedi beşiide 130 du kırmızı gri benm oğlmnki çok kullanışlı dar uzun benmki yerm olmadığı için eni dar boyu uzun bide boyu kısa eni geniş olanlar var ben büyüyene kdr yatsın die uzun aldm boyunu çok kullanışlı ben başta sepet gbi olanlrdn alcktm snra vazgectm 3 4 ay yatablck onda ondn bunda en azındn 2 yaşına kde rahat yatar daha snra bebek odası alcam şimdik annemle kalıorum die bitek park yatak aldm

bende park yatak aldım.kraft marka 504 dönenceli modeli.geniş olandan aldım ben rahat yatsın diye.220tl.3 yaşına kadar yatabilir sonra bazalı bir yatak almayı düşünüyorum.

saolunn kızlarr ya bende golcuktekı ozdeller bebde sordum 129 dan baslıo yatak harıccc benmde ewım cok genıs olmadıgından ınce uzun olanından dusunuorumm bendeee..ayrıyeten yatak 30 tl mıss uyku setı yoktu ama

erkut ege canım ege dioz erkut veft eden aimn ismi ondn koydm egede eşim bodrumlu orda tnştk evlndk bebğimz orda oldu ondn ege koydk:)

ne güzl uymuş ozaman ege ismi çok hoş cnm.bizde nisanda çıkmaya başlamıştık bebişimizde nisanda geliyo adını nisan mı koysak diyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor bu isme..

slcn ben uyku seti vede yatak almadım.yatak yerine battaniye katladım koydum.nevresim serdim yeterli oldu şimdilik.sonra yatak alıcam.ortopedik olmasına dikkat et.yataştan falanda bakabilirsin yatağa.ama park yatağa uyarmı bilemiyorum.

saol elacımm park yataklara uyku setı oluomu bılmıorum zatee..ama senın dedıgın de mantıklı

canım ben baktm yataştan idaşdan park yatağa yok canım yatak sadece park yatak satan yerlerde kendi ebatlarına özel sünger yatklr var kılıfı faln var fermuarlı çıkarp yıkadm ben kılıfı yumuşacık yatağı zatn öle bzm yatklr gbi deil sünger gbi ince yatağa uygun bende başta battnye serdm nra ne gerk vr dedim 40 tl verdm aldm kullnşlı yani alırsanız ben memnnum başka yatk baktm ama ona uygn yatak yoktu sadece dediim gibi aldıpın yerlerde oluoo bu arada nisan ismi çok gzel canm bende kız olsa eflin eflal eylül esila o tarz bişe istiodm eşimle ismlermzn baş harfi e ondan hep e harfnden koydm ismini erkut ege de baş harflrmz EgE bide anlamlı bzm için kızım olrsada e harfile koycm:) daha erkn ama

saoll canımmm sen besıgı nerden aldın
ben güvenal çantadan yukarı çıknca savaş kırtasiye var onun yanında by bemo fabrka satş mağazası vr çok gzel beşikler var ve uygn ufk gzküo ama arkya dğru baya geniş mağaza fyatlrda çok şş ben heryeri gezdm en uuygn ora geldi her marka vr ben jenny aldm çnkü kraftın kiler eni genişti benm yerm dar yatak odasnda ondn boyu uzun eni dar aldm memnunm yani

hıı bide benm uyku seti almamn sebebi yanlarında koruyuculrı var beşik koruyucusu hem soğuk gecrmio hemde byüynce kafasını faln vurursa yastk yanları hep komple beşik çevrili yanları ondan uyku seti aldm yanlrdan soğk gelmio açık diil yanları

ben 5. ayımı doldurmak üzereyim bugüne dek konak hast. erkan beye gidiyodum. ama değiştirmeyi düşünüyorum çünkü doğumumu orda yapmıycam derince tahsin özbek hast. gitmeyi düşünüyorum artık. orda doğum yapmış yada bi yakını yapmış olanlarınız varsa bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olucam. şimdiden teşekkürler arkadaşlar. bütünn anne adaylarına Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...:CüvCüv:

malesef ben bilmiyorum cnm.peki neden konakta doğum yapmıyorsun herkes memnun oradan ve erkan beyden.

eed canım nıe fıkır degıstırdın konagı nıe degıstırmek ıstıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…