ewt bende beklıyorum ve gunler yaklastı 2 ay kaldı 8 haftacık :) sevınıyımmı korkıyımmı anlayamıyorum ama cok heyecanlıyım mevlam hayırlısıyla nasıp etsın hepımıze kolay dogumlar...
ewt guzel bır heyecan yakında sendede baslar heralde inşallah butun anneler saglıkla ve kolay dogumla bebeklerıne kavuşurlar rabbım yardımcımız olsunayy çok az kalmış.. ne güzel bir heyecan ne güzel bir telaş.... :asigim:
Allahım hayırlısıylka kucağına almayı nasip etsin... :Saruboceq:
Topiği yeni farkettim.Sanırım doğum yapanların çoğu ya da hepsi Konak'ta sezeryanla doğum yapmışlar.O hastane hep sezeryan yaptığı için hoşlanmıyorum ben.Gülçün Hnm. ve Erkan Bey'i denemiştim.İkisinden de hiç memnun kalmadım ben
Topiği yeni farkettim.Sanırım doğum yapanların çoğu ya da hepsi Konak'ta sezeryanla doğum yapmışlar.O hastane hep sezeryan yaptığı için hoşlanmıyorum ben.Gülçün Hnm. ve Erkan Bey'i denemiştim.İkisinden de hiç memnun kalmadım ben
yoo canım benm hastne sezeryancı yada doktr sezeyancı die bişi yookki bende konakta doğm yaptm gayt iidi tabkde senin fikrne saygı duyarm ama kmse kmseye zorla sezeryan yapammz genlde ya kendin terch edersin yada mecbur kalırsn bende norml doğm die kudurdm ama olmadı bebk dönmedi mecbr kaldım ondan allhtan hayrlısı 2 sde doğm şekli kendni çok fazla şartlndrmak ii diil ben yaşadm bunu önmli olan sağlık konakta bi çk normal doğm yapan vardı ben doğm yaptığımda erkna beyn hastasıyım bende gayt sevecan biri zorla kmsey sezeryana almıo bana norml doğm demişti ama olmadııı işte kısmt diilmiş
iyi de canım benim eğer öyle gerekiyorsa seni normal doğuma alamaz ki benim bbek tersti son ana kadar bekledi erkan bey. konakta normal doğum yapan bir sürü arkadaşım var.
iyi de canım benim eğer öyle gerekiyorsa seni normal doğuma alamaz ki benim bbek tersti son ana kadar bekledi erkan bey. konakta normal doğum yapan bir sürü arkadaşım var.
cerenora mrb.sanırım doğum yapmışsın.ama yazmadın bayadır merak ettim.sende normal doğum istiyodun olmamış galiba hayırlısı.nezaman doğum yaptın nsl geçti cnm öncesi ve sonrası yazarsan sevinirim.kib.:teytey:
bende konakta yapıcam epidural normal diye konuştuk ama son anda çocuk dönmesse ters gelirse bacaklarından tutup çıkaramayacaklarına göre sezaryan olur. bazen insanlar çok önyargılı olabiliyor. diğer arkadaşın yazdıkları da önyargısı dolayısıyladır sanırım. en azından ben öyle yorumlamak istedim.... vereliniortak
canım çok teşekkürler ilgin için. 26 martta doğum yaptım. ben hep normal istedim ama bebeğim tersti hatta tam olarak ters de değil daha beteri çapraz duruyordu karnımda. 39+2'de kontrole gittim erkan beye baktı. bebek pozisyon değiştirmemiş. plasenta da yaşlanmaya başlamıştı. 2 haftadır bebek doğdru dürüst kilo almıyordu. istersen alalım artık kendini de bebeği de tehlikeye atma dedi erkan bey. ben zaten kararımı vermiştim normalden ümidi kesmiştim artık. erkan bey"hadi ameliyathaneye gidelim o zaman" dedi :))) o zaman yarın gel dedi. ben kendimi hazır hissetmediğim için cuıma'ya karar kıldık randevu alındı. sabah saat 7.30'da hastaneye gittik. eşim, annem, ben, kayınvalidem. meğersem benim randevu 10.30'daymış. serum falan takıldı. ben bu arada çok heyecanlandım. ne zaman sedye geçse "beni almaya geliyorlar" diye panik yapıyordum. kaçınılmaz son geldi. beni sedeyeye aldılar. ameliyathaneye indik. koluna serum, tansiyon falan takıldı.sonra anestezi uzmanı geldi. ben pozisyon alırken biraz zorlandım gevşemeye çalıştım. anestezi oldu hiçbir şey hissetmedim. sonda takıldı onu da hissetmedim. sonra işlem başladı. konuşa konuşa sezeryan yapıldı. bebeği çıkardılar. bu arada doktor" bebeğin yamuk olmasının sebebi rahmin şekliymiş " dedi. yani normal olması imknasızmış. bebek çıktı gösterdiler çocuk doktoru geldi baktı hepsini gördüm. bebği götürdüler.
doğum sonrası çok ağrım, sancım olmadı. ilk ayağa kalkış biraz zor. onun dışında ben 5. gün ayaktaydım. bebeğimi hemen emzirmeye başladım ama sütüm azdı. sonra 3. gün geldi. yani doğumda korkulacak bir şey yokmuş.
rabbim bebek bekleyen herkes ağzrısız sancısız doğumlar nasip etsin.
canım çok teşekkürler ilgin için. 26 martta doğum yaptım. ben hep normal istedim ama bebeğim tersti hatta tam olarak ters de değil daha beteri çapraz duruyordu karnımda. 39+2'de kontrole gittim erkan beye baktı. bebek pozisyon değiştirmemiş. plasenta da yaşlanmaya başlamıştı. 2 haftadır bebek doğdru dürüst kilo almıyordu. istersen alalım artık kendini de bebeği de tehlikeye atma dedi erkan bey. ben zaten kararımı vermiştim normalden ümidi kesmiştim artık. erkan bey"hadi ameliyathaneye gidelim o zaman" dedi :))) o zaman yarın gel dedi. ben kendimi hazır hissetmediğim için cuıma'ya karar kıldık randevu alındı. sabah saat 7.30'da hastaneye gittik. eşim, annem, ben, kayınvalidem. meğersem benim randevu 10.30'daymış. serum falan takıldı. ben bu arada çok heyecanlandım. ne zaman sedye geçse "beni almaya geliyorlar" diye panik yapıyordum. kaçınılmaz son geldi. beni sedeyeye aldılar. ameliyathaneye indik. koluna serum, tansiyon falan takıldı.sonra anestezi uzmanı geldi. ben pozisyon alırken biraz zorlandım gevşemeye çalıştım. anestezi oldu hiçbir şey hissetmedim. sonda takıldı onu da hissetmedim. sonra işlem başladı. konuşa konuşa sezeryan yapıldı. bebeği çıkardılar. bu arada doktor" bebeğin yamuk olmasının sebebi rahmin şekliymiş " dedi. yani normal olması imknasızmış. bebek çıktı gösterdiler çocuk doktoru geldi baktı hepsini gördüm. bebği götürdüler.
doğum sonrası çok ağrım, sancım olmadı. ilk ayağa kalkış biraz zor. onun dışında ben 5. gün ayaktaydım. bebeğimi hemen emzirmeye başladım ama sütüm azdı. sonra 3. gün geldi. yani doğumda korkulacak bir şey yokmuş.
rabbim bebek bekleyen herkes ağzrısız sancısız doğumlar nasip etsin.
canm hayrlı olsn çok sevndm allah size bağışlasın meleğinizi sende anneler kervanna hoşgeldn ben byttm bile 1 aylk olck perşembe kontrolmz var memnun kalırsn demiştim sana allha şükr atlatmşn terslk olmadan çok gecmiş olsn loğusalık başka bişi canm çok duygusal sinrli ağlak oluosun ben öledim ama atlattm bebeğime alştm die sanırım şimdi daha çok seviorm onu hergecen gn daha çok yakınlaşıoz oda beni hissedio beni gördümmü gözlerni alamıo:) annelik çok gzel canm ama loğusalıkta braz sıkntı yaşıosn ilk bebekse tabi alışmak zamn alıo ben çok duygsaldm ilk hafya bakamıom yapamıom uyuyamıom die morelm bozluodu ama toprlandm şükr ailemn desteğile yoksa gece oldummu ağlıcak duyamzsm kalkmzsm die endişelerm oluodu sendede olcktr amnm ama çabk alıoşuosn minnoşlar yardmcı oluo annelerine size güzel gnler diliom canm konaktaki çock doktrn kim ben erkan beyde doğm yaptıım için erkan beyin halil beyle bağlantısı vardı ilk muaynemizi o yaptı onla devm edioruz çok ii birisi gecen hastdı gttik ücret almadılr ayın 8 indede 1 aylık olck oğlum hem aşıya hem aylık kontree gtcez ben aşıyı sağlık ocağına gtmcm halil bey ben yaprm dedi muhteşem şeker biriyerimsenibenyerimseniben
benim 3 haftam kaldı.37+0 ım bugün.doğumu bekliyrm hayırlısıyla normal olcak inşallah doktorumda öyle dedi.e bebek banada pahalı geldi.
esracım alısmaya calısıyorum gecelerı uyudumu süper de sancısı tuttumu ertesı gun bunalımlı oluyorum. sabıt bı lohusalık sendromu yok bendeyerimseniben bızde halıl beye gıdıoruz bakalım ama ben asılarını saglık ocagında yaptırcam özelde sadece pnömokok ile rotavırüsü yaptırcam onları devlet karsılamıyor. bızde öyle böyle 15 gunluk olduk zaman cok cabuk gecıyo yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?