Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ewt bende beklıyorum ve gunler yaklastı 2 ay kaldı 8 haftacık :) sevınıyımmı korkıyımmı anlayamıyorum ama cok heyecanlıyım mevlam hayırlısıyla nasıp etsın hepımıze kolay dogumlar...

ewt bende beklıyorum ve gunler yaklastı 2 ay kaldı 8 haftacık :) sevınıyımmı korkıyımmı anlayamıyorum ama cok heyecanlıyım mevlam hayırlısıyla nasıp etsın hepımıze kolay dogumlar...

ayy çok az kalmış.. ne güzel bir heyecan ne güzel bir telaş.... :asigim:

Allahım hayırlısıylka kucağına almayı nasip etsin...
:Saruboceq:

ayy çok az kalmış.. ne güzel bir heyecan ne güzel bir telaş.... :asigim:

Allahım hayırlısıylka kucağına almayı nasip etsin...
:Saruboceq:
ewt guzel bır heyecan yakında sendede baslar heralde inşallah butun anneler saglıkla ve kolay dogumla bebeklerıne kavuşurlar rabbım yardımcımız olsun
eyvahedigeldismileboshayallersmile

Merhaba, Ncity'e e bebek açılmış.Çok güzel şeyler var ama pahalı geldi bana bilmiyorumkismile

Topiği yeni farkettim.Sanırım doğum yapanların çoğu ya da hepsi Konak'ta sezeryanla doğum yapmışlar.O hastane hep sezeryan yaptığı için hoşlanmıyorum ben.Gülçün Hnm. ve Erkan Bey'i denemiştim.İkisinden de hiç memnun kalmadım ben

etrafımda giden herkes çok memnun benim 2 eltimde aynı hastanede normal doğum yaptılar onlarda memnun kaldı. şimdi sıra bende

benim 3 haftam kaldı.37+0 ım bugün.doğumu bekliyrm hayırlısıyla normal olcak inşallah doktorumda öyle dedi.e bebek banada pahalı geldi.

yoo canım benm hastne sezeryancı yada doktr sezeyancı die bişi yookki bende konakta doğm yaptm gayt iidi tabkde senin fikrne saygı duyarm ama kmse kmseye zorla sezeryan yapammz genlde ya kendin terch edersin yada mecbur kalırsn bende norml doğm die kudurdm ama olmadı bebk dönmedi mecbr kaldım ondan allhtan hayrlısı 2 sde doğm şekli kendni çok fazla şartlndrmak ii diil ben yaşadm bunu önmli olan sağlık konakta bi çk normal doğm yapan vardı ben doğm yaptığımda erkna beyn hastasıyım bende gayt sevecan biri zorla kmsey sezeryana almıo bana norml doğm demişti ama olmadııı işte kısmt diilmiş

iyi de canım benim eğer öyle gerekiyorsa seni normal doğuma alamaz ki benim bbek tersti son ana kadar bekledi erkan bey. konakta normal doğum yapan bir sürü arkadaşım var.

iyi de canım benim eğer öyle gerekiyorsa seni normal doğuma alamaz ki benim bbek tersti son ana kadar bekledi erkan bey. konakta normal doğum yapan bir sürü arkadaşım var.

bende konakta yapıcam epidural normal diye konuştuk ama son anda çocuk dönmesse ters gelirse bacaklarından tutup çıkaramayacaklarına göre sezaryan olur. bazen insanlar çok önyargılı olabiliyor. diğer arkadaşın yazdıkları da önyargısı dolayısıyladır sanırım. en azından ben öyle yorumlamak istedim.... vereliniortak

cerenora mrb.sanırım doğum yapmışsın.ama yazmadın bayadır merak ettim.sende normal doğum istiyodun olmamış galiba hayırlısı.nezaman doğum yaptın nsl geçti cnm öncesi ve sonrası yazarsan sevinirim.kib.:teytey:

canım çok teşekkürler ilgin için. 26 martta doğum yaptım. ben hep normal istedim ama bebeğim tersti hatta tam olarak ters de değil daha beteri çapraz duruyordu karnımda. 39+2'de kontrole gittim erkan beye baktı. bebek pozisyon değiştirmemiş. plasenta da yaşlanmaya başlamıştı. 2 haftadır bebek doğdru dürüst kilo almıyordu. istersen alalım artık kendini de bebeği de tehlikeye atma dedi erkan bey. ben zaten kararımı vermiştim normalden ümidi kesmiştim artık. erkan bey"hadi ameliyathaneye gidelim o zaman" dedi :))) o zaman yarın gel dedi. ben kendimi hazır hissetmediğim için cuıma'ya karar kıldık randevu alındı. sabah saat 7.30'da hastaneye gittik. eşim, annem, ben, kayınvalidem. meğersem benim randevu 10.30'daymış. serum falan takıldı. ben bu arada çok heyecanlandım. ne zaman sedye geçse "beni almaya geliyorlar" diye panik yapıyordum. kaçınılmaz son geldi. beni sedeyeye aldılar. ameliyathaneye indik. koluna serum, tansiyon falan takıldı.sonra anestezi uzmanı geldi. ben pozisyon alırken biraz zorlandım gevşemeye çalıştım. anestezi oldu hiçbir şey hissetmedim. sonda takıldı onu da hissetmedim. sonra işlem başladı. konuşa konuşa sezeryan yapıldı. bebeği çıkardılar. bu arada doktor" bebeğin yamuk olmasının sebebi rahmin şekliymiş " dedi. yani normal olması imknasızmış. bebek çıktı gösterdiler çocuk doktoru geldi baktı hepsini gördüm. bebği götürdüler.

doğum sonrası çok ağrım, sancım olmadı. ilk ayağa kalkış biraz zor. onun dışında ben 5. gün ayaktaydım. bebeğimi hemen emzirmeye başladım ama sütüm azdı. sonra 3. gün geldi. yani doğumda korkulacak bir şey yokmuş.
rabbim bebek bekleyen herkes ağzrısız sancısız doğumlar nasip etsin.

diğer arkadaşın yazdıkları da önyargısı dolayısıyladır sanırım. en azından ben öyle yorumlamak istedim..
Şu kısmı pek anlayamadım.Kastettiğiniz başka bişey mi var?Ben Konak Hastanesi'nde Erkan Bey'le de Gülçin Hnm'la da doğum şeklini konuştum.Gülçin Hnm.'ın cevabı " normal doğum yaptı diye hastaya da dra da kimse taç takmaz ama bi sorun çıkarsa bunu herkes duyar" oldu.Benim çevremde Konak' ta normal doğum yapan hiçkimse yok.Sizin var demek ki.Bu tartışılacak bişey değil.Gülçin Hnm 5. ayda senin eşin aşağıda zaten normal doğum yapamazsın dedi.Ertesi gün Acıbadem'e Birol Bey'e gittim.Gülçin Hnm'ın aşağıda dediği eş gayet normal bi şekilde sağ yanımda duruyordu.Erkan Bey'e muaynemde de hemşiresine davranış şeklinden çok rahatsız oldum.Başka bir hastanın 2li test sonucunu geç getirdi diye bağırıyordu kıza.Kızın eline vurup kağıdı yere attı ulan oğlum ben sana zamanında gelicek demedim mi diye bağırarak.Kız eğilip yerden aldı kağıdı.Erkan Bey tekrar eline vurup kağıdı yere attı.Çok gerildik bağırıp çağırmasından ve devam etmedim.8. haftadaydık.Siz memnuniyetinizi yazarsınız.Ben şikayetimi yazarım.normal şeyler bunlar.Herkes farklı tecrübeler ediniyor.Kişiselleştirmeye gerek yok.Herkese sağlıklı doğumlar dilerim.vereliniortak

ne güzel cnm bebeğini almışsın kollarına.bende nomal istiyorum ama etrafta herkes bi şekilde sezeryan olunca şevkim kırılmadı değil doğrusu.yinede normal süreci bekliycem bir terslik olmazsa.bebişin kaç kilo doğdu cnm.adına ne koydunuz.darısı başıma inş.:1hug:

ceronora doktrumuz çok iidir konakta çok ii kim ne derse desn çok sevndm canm bebeğini sağlıkla kucaına almana önemli olan her 2 tarafn memnn kalması erkan bey çok şakacı biridir kızıosaa haklıdır benm komşumdur kendsi sandığınız gbi biri diil arkadaşm bi sen memnn deilsn konakta kime sorsan oraya gitmek ister ama gende fikrini paylaşmışın güzell elacım sende normal istmye devm et inş. aksilik olmz norml doğm tbki sağlıklı ama sezeryn olrsanda takılma oda artık günümzde en ii şartlrda yapılıo bak çoğumz sezerynz ama kmsenn b terslk yok ne bebekte ne eannede ondan hayrlısı canım benim şartlnma hayırlısı olsun de zatn gün gelnce olması gerektği gibi oluo:)

inşallah bize de nasip olur o günler. bende şimdiden heyecanlanmaya başladım. düşünsenize evde 2 kişiyken birden 3 kişi oluyorsunuz.. sevimli bir bebecik bu yüzdenheyecanlıyım şimdiden böyleysem bende 38 olunca nasıl heyecan olur kimbilir :CüvCüv:

esracım alısmaya calısıyorum gecelerı uyudumu süper de sancısı tuttumu ertesı gun bunalımlı oluyorum. sabıt bı lohusalık sendromu yok bendeyerimseniben bızde halıl beye gıdıoruz bakalım ama ben asılarını saglık ocagında yaptırcam özelde sadece pnömokok ile rotavırüsü yaptırcam onları devlet karsılamıyor. bızde öyle böyle 15 gunluk olduk zaman cok cabuk gecıyo yaa..

benim 3 haftam kaldı.37+0 ım bugün.doğumu bekliyrm hayırlısıyla normal olcak inşallah doktorumda öyle dedi.e bebek banada pahalı geldi.

elacım zaman yaklasmıs sımdıden hayırlı dogumlar dıleyeyım sana. annem var sımdı ona ragmen zaman bulamıyom pazar gıdıyor o gıdınce hıc bakamam heralde Allah yardımcın olsun canım..:1hug:

eet canm zamn çbuk gecio bzde 1 ay 3 gün oldk bn halil beye yptrdm cnım bilmiom zamn ne gsterir aşı knusunda terslkle krşılşan arkdş oldu dier topikte anltmış hastnde krşılştık bna ordada anlttı muayne saatmzi beklerkn ama biz bi sorun yaşmdk bebeğin bünyesne bğlı sanrm yan etki olmdı benm oğlmda arkdşn bebğnde olmş tutank fln tutmşlr ama son durm ne halil beydn bn memnunm bi sorn yşamdm inş.da yşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…