- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Selam kızlar Bir türlü nefsime hakim olupta şu kilolarımı vermek için kesin bir çaba göstermedim. Ama artık dur diyorum kendim çok rahatsız oldum ve yiyerek yavaş yavaş verme kararı aldım... Hiç yılmıycam kızmıycamda veremedim diye
25 Ağustosta başladım.. bugün 30 ağustos , öylesine meraktan tartıya çıktım. 100 gram vermişim :dance: ( üzülmüycem )
63 kg yum, 56 kiloya düşmek istiyorum. hatta 54 olsa daha süper olacak
Ben şu şekilde kendi bünyeme ve sabrıma göre bir diyet programı hazırladım.
SABAH: kalkınca 2 bardak ılık su, kahvaltıda: bir domates, salatalık, 3 zeytin, kibrit peynir, 1 yada 2 dilim kepek ekmeği... tatlı ihtiyacım için yaklaşık 2 kaşık çilek reçeli ve 10-15 dk sonra yeşilçay ve biberiye karışımı çayımı içiyorum..
NOT: Hergün 2,5-3 litre su içiyorum
ARALARDA : meyva yada beyaz leblebi yiyorum yada form bisküvü bir iki tane
ÖĞLEN : Salata, 1 dilim kepe ekmeği,
Bazen değiştirip tavuk sote yada 3 adet köfte yiyorum,
Yine bitki çayım ( biberiye ve yeşil çay ) ama bunu öğlen yemekten önce içiyorum. Sadece sabah kahvaltıdan sonra içiyorum diğer öğünler öncesinde tüketiyorum
ARALARDA : meyva yada beyaz leblebi, yada forum 2 adet bisküvü
AKŞAM: Çorba bir büyük kase, yada mantar yada bunlara eş değer değişmeli besinler yiyorum, ne varsa yiyorum ama az ama ekmeksiz kızlar.. ekmeği tamamen rafa kaldırdım.
Yemekten 10-15 dk sonra Yarım saat bantta yürüyorum..
ARALARDA: Forum bisküvü yada leblebi veya bir avuç kabuklu fındık..
Bu arada siyah çayı seviyorum. çok tüketiyorum. azcık tatlandırıcıyla
Kızlar durum böyle bana yorum yapmak yada katılmak isterseniz çok sevinirim, Sizce bu programla verebilirmiyim. Tamamen kendimi kasmadan canımın istediği tatlıysa bir parça alıp nefsimi köreltiyorum. Yoksa sıkıcı olur diyet , hadi bakalım herkesin sayfası dolu dolu banada yazacakmısınız merak ediyorum. boshayallersmile
ben isteni çok begendim öye çokta serbest durmuyo bence kolaylıkla wericeksin fazla kilolarınıkaydirigubbakcemile5
ben sana katılmıcam ama desteklerim seni kilonu werene kadar başarılar herşey gönlünce olsun:teytey:
öncelikle yumurta haftada 1 çok az bence....bence fazla dgl kesnlikle reçel,arada bal sewiosan bal tüketsen hem yararlı wücuduna...
ben ömrü diyetle geçen bi insanım sewiorum artk hayat tarzım oldu:)ben en son dukan diyetine başlamıştım bilmiyorum duydun mu?oruç tutarken çok zorlandgm için şimdilik ramazandan sonraya erteledim:)şuanda serbest dyt yapıorum dikkat ederek...gerçi Ramazan sonuna 65 girsem çok mutlu olcamda nasıl yapçagımı bilmiyorum dün kuzenmn diyetsyenndeki listeyi aldım ramazana özel onu yapsam diorum metebolizmam yavaşladı çnküüü...yazayım bak bi sende ona yorum yazarsn...
Evet ama zaten ymurta baya kalorili değil mi, işimede geliyor hani haftada bir yemek
Acaba akşam yemeklerinde yumurta yesem mi arada, pekte severim..
Senin ramazan diyetine bir bakayım tamam
AYRICA : dün fena bişey oldubenneyaptımki
Pazar günü olması dolayısıyla, ben 12 de kahvaltımı yapıp dışarı alışverişe çıktım baya gezdim dolandım yoruldum, saat 7,30 da iskender ve yarım bardak kola içtim..süprizzzzz
Bugün cezalıyım.. dün gözüm döndü herkeside yiyor görünce öyle
Birde kilo çizelgeni nasıl yaptın , ben bir ara yapmıştım tamamen aklımdan çıktı nasıl oluyordu o...) ayy bacım sen olmasan bana yazanda yok , çok tşkler....kaydirigubbakcemile5
kk kızları sizede ayrıca teysüf ederim.. :dilcikar::roflol::umursamaz:
bende raazana kadar seninle aynı ylu izliyordu ama raazanda şaşdı düzenim.bana sorarsan gayet ideal bir liste yapmışsın ama mühim lan bunu istikrarlı bir şeilde uygulayabilmek.ikimizde aynı kilodayız ve hedefimizd aynı :)) tek farkımız ben senden çok spor yapacağım.var mısın ramazan sonra yarışa guclubacismile bakalım ki pes eteden mücadele edip hedefine uaşabilecek aklinialirimsmile
bende raazana kadar seninle aynı ylu izliyordu ama raazanda şaşdı düzenim.bana sorarsan gayet ideal bir liste yapmışsın ama mühim lan bunu istikrarlı bir şeilde uygulayabilmek.ikimizde aynı kilodayız ve hedefimizd aynı :)) tek farkımız ben senden çok spor yapacağım.var mısın ramazan sonra yarışa guclubacismile bakalım ki pes eteden mücadele edip hedefine uaşabilecek aklinialirimsmile
Süper bir fikir, benim işim hep oturmalı, ancak akşamları yapabilirsem yarım saat yürüyüş yapıyorum. Sen şanslısın hadi ramazan bitsin katıl bana zaten bende haftada 100 gr veriyorum :teytey: yetişirsin bana
bende oturarak çalışıyoru canım.o konudada eşitiz.byun kaç? oda aynıysa bu iş tahminimden çekişmeli oacak aklinialirimsmile
çokk kıskandmm bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?