Janselii nin, Şu 7 Kilo İle Başı Dertte Bakın Nasıl Verecek :)))

Hadi ya 1 kilo dahamı, sporsuz ama harika veriyosun kilo
Kaç kilo vermek istiyorsun, ben kilo almadım ama vermedimde, yeşilçay+biberiye çayımı içiyorum. Sabah yine aynı şeyleri yiyorum,
Akşam 7 den sonra yemiyorum, bu iki kiloyu toplam kaç günde verdin canım:uhm:

Ya benin vermem lazım göbüş çıkıyor herşeyde, bugün hele bir kot giydim biraz beli düşük, göbüşüm açılıp duruyor. çıkıyor yumruk gibi..:kedi: zaten kalçayı hiç sorma canım
Önümüzdeki günler benim için hareketli olacak, ondan umutluyum... sen beni o zaman gör:1closedeyes:
Haydeeee motivasyonu kaybetmek yokkkk....
bugün öğlen pasta kaçırdım yaaa
dünde hiç işahım yoktu el kadar bişey yedim, leblebi, form bisküvü , salatalık bunlar gözdelerim benim....

bu arada senin içtiğin müsli nasıl bişey, ne için içiyorsun, kilomu verdiriyor, bunu açarmısın canım... CADIARZU

Ben yürüme bandında acayip sıkılıyorum, böyle patlıycak gibi oluyorum...
Çok sıkıcı geliyor.. karşımda tv olsa tamamda,, ama duvar var canım-tatlicadiarzu-
Sen yapabiliyosan yap, ben işten gelince vaktim olmuyor, hemen gelip banta binsem, oda çok abes olur...

amaaa dediğim gibi şeker.. ilerki zamanlarda hareketli günler bekliyor beni... ,:dance:

sen gör bak buraya yazıcam aynen şöyle 7 kiloyu verdim kızlar.. darısı size diye:roflol:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım ben 12 eylulde başladım diyete dün hafta oldu yanii cuma günüydü sanırım tartıldım en son 1 kilo daha gitmişti birazdan tekrar tartılıcam bakalım nolcak bir haftada 3 kere dışarda çok teempolu yürüyüş yaptık eşimle pazartesi cumartesi ve pazar
yürüyüş bandına gelince kulaklık kulagımda yürüyorum işte 1 saat kadar bazen küçük tv var o odada dizim başladıgında geçiyorum ama bu diyetimde hiç çıkmadım üstüne
bende şuan itibariyle 8 kilo vermek istiyorum hatta kurban bayramına 8 kiloyu vermiş olmak istiyorum en son 38 beden bi kumaş pantolonum vardı 2 sene önce giymiştim kurba bayramında hedefim tekrar onu giymek
müslii dediğim şey specıal K ve doga nın müslisi içinde yulaf keten tohumu kepek meyve urusu felan var o
ben sabahları specıal K doganın o müslisini ve extra olarak içine yine doganın kepegi var üçünü karıştırıyorum bi kasede ve sütleyip yiyoruum hem süt tok tutuyo ve tabi içindekiler hem wc rahat oluyo hemde sabahları ben kahvaltı yapamam iyi geliyo

en son tartldıgımla 2 kilo verdim tatlım yazdıklarımı tekrar okuyunca 1 kilo daha vermişim gibi anlaşılıyo:))ama belkide 1 kilo daha vermişimdir::))birazdan tartılır yazarım

bide ben ne yediysem telefonuma not alıyorum gün gün
mesala
20eylül sabah......
ögle
ara
akşam gibi

çok iyi olluyo yazacagımı bildigimden yemiyorum itiraf etmekten korkmak gibi:)))
lahana çorbam pişiyo bugün sadece lahana çorbası ve 1 elma yemeyi düşünüyorum

Baya iyi gidiyosun , yavaş yavaş vermek en güzeli sanırım
Şu k- flex i denedinmi hiç, onu düşünüyorum
Sabah işe giderken kahvaltı niyetine sütle yiyim diyorum, sen kullandınmı hiç
Çünkü sabah kahvaltı hazırlaması zor oluyor, daha doğrusu canım istemiyor erken saatte
Hiç değilse K-flex le geciştiriyim diyorum sabahı, öğlende ne yemek varsa azcık ondan
Akşamda yine öyle belkide yine k- flex olabilir

Sen kullandıysam yorumunu alıyım canım,
Bu k-flexte bir topikte okudum ordan girdi aklıma
Benimde vermem gereken 7- kilo var, 8 de iyi olur,

Bu sabah yarım simit ve çay
Arada beyaz leblebi yedim.
Aslında hiç canım istemiyor, sadece evde kaldığım zamanlar hep gözüm mutfakta oluyor
Tatlı şeyleri acayip arzuluyorum...
İş yerinde aramıyorum öyle, pazar günü evdeyim azıtıyorum o gün yaaa

İşte bende buraya not alıyordum, aynı senin telefonuna yazdığım gibi
Ama şu bayram girince herşey dağıldı. ben az yiyorum herşeyden öyle devam ediyorum
Tartılmadım bayadır, yarın sabah tartılır buraya yazarım. birbirimize destekle inş. kilo verebiliriz. Aslında çok değil vereceğimiz kilo, düşünsene ben burraya yazdığımdan beri her hafta 1 kilo verseydim baya yol katetmiştim, ama bayramda bozuldu.

Aslında günlük buraya yazınca iyi oluyor, insan kendini frenliyor, ama işimden dolayı düzenli yazamadım buraya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…