Yöresel Tarif julia 'nin karadeniz mutfağı ....

Yöresel Yemekler
daha denemeye fırsat olmadı ama şu enişte lokumunu yarın deneyebilirm güzel görünüyor tadı da guzeldir kesin:)ellrine saglık

kesinlikle denemelisin cnm tadı harika yaa ben biraz tereyağlı kurabiyesi var ya ona benzetiorum

of offf canım çekti bi karadenizli olarak biliyorum tadlarını hepsinin değil tabi
ama mısır yağlaşına biz mıhlama diyoruz ve dün annemlerde yidim çook güzel
bide kara lahana sarmasınıda anacuum güzel yapar olsada yesim
hayırlı olsun cnm topiğin her yemek çok nefis görünüyo insanın iştahını kabartıyosun valla

aaaaaaa sende mi karadenizlisin kız oley o zaman neresinden

Canim sen bu yaptigin tarifleri kendin birebir denedinmi ??? mesela misir ekmegini ??:26::26::26:

Canim sen bu yaptigin tarifleri kendin birebir denedinmi ??? mesela misir ekmegini ??:26::26::26:

çoğunu denedim cnm yani annem denedi ben deilde süper oluo sadece bi kaç tanesini deneyen bi teyzemiz var onlardan aldım bende bi kaç bişiy ekleyip buraya ekledim selaycım mısır ekmeğini de o abladan aldım tarifini onlar çok beğenmişler inşallah sende beğenirsin cnm

6 buçuk yıl rizede yöresel yemekleri ile içiçe yaşadım...hepsinin tadına bolca baktım ama hiç yapmadım....ve şimdi şiddetle laz böreği çekti canııımmmmmm ((

bende cnm yaa ama daha paylaşacağımız çok yemek var burda karadenizimizi tanıtmak adına senn aklına gelen yemek isimleri varsa özelden yazsana bana cnm bende eklim buraya ben aklıma geldkçe ekliorum

Çok güzel bir topik olmuş.Teşekkürler....

Karadenizli değilim ama yemeklerinizi çooookkkk seviyorum....

Sürekli takip edeceğim......

6 buçuk yıl rizede yöresel yemekleri ile içiçe yaşadım...hepsinin tadına bolca baktım ama hiç yapmadım....ve şimdi şiddetle laz böreği çekti canııımmmmmm ((

tarifini verdim hadi dene bakalım o zaman çiğdemcim
Çok güzel bir topik olmuş.Teşekkürler....

Karadenizli değilim ama yemeklerinizi çooookkkk seviyorum....

Sürekli takip edeceğim......

ay cnm bnm takip etmene sevindim eğer biraz faydalı oluosam sizlere ne mutlu ama hergün daha farklı tarifler eklicem karadenizin tatmadığınız yemeği kalmıcak

aa safak güzelii sendemii karadenizlisin kızz bende sinopluyum sen neresinden :) güzel bi topic olmus bu arada emegine saglık

çokk sewerim ama biz sarmısaklı yaparız bunu çok güzel olur.
paylaşım için teşekkürler

ya dediğim gibi cnm damak zevkine göre baharat sarımsak fln değişebilir ama orjinalinde koyulmuo sarımsak

ya dediğim gibi cnm damak zevkine göre baharat sarımsak fln değişebilir ama orjinalinde koyulmuo sarımsak

oo yöremzin güzel yemekleri varmış burda.. :)
batı karadenize de yönel julia.. :)
bu arada topic hayırlı olsun takipteyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…