Ka yanda evlendiniz?

23 de evlendim ve erken diye düşünüyorum. şimdiki aklım olsa hiç evlenemzdim bile diyebilirim:smiley-cool::smiley-cool:

ben 27 yaşımda evlendim tam zamanıydı diye düşünüyordum evlendiğimde şimdi bi bebeğim var keşke daha önce evlenseydim dediğim oluyor çok onun kokusunu daha evvelden duymuş olmak için.

21 yaşımda evlendim.ne acelem vardıysa.aşkınızdan ölsenizde en az yirmibeşten önce evlenmeyin.aslında en güzel ve ideali 30.koştura koştura evlendik.ne olduğumu şaşırdım yawkafamçokkarıştıklava:

aileniz haklı, erken yaşta evliliği asla tasvip etmiyorum...
insanın bir kere kendini bulması 25 yaşından sonra oluyor...
o da eğer şanslıysa...
sevgi ayrı bir bilinç ve bilinç boyutuna ermek 18-19 yaşlarında mümkün değil...
önce kendiniz olun, kendi sınırlarınızı ve kimliğinizi belirleyin, mesleğinizi elinize alın...
o zaman daha sahici olur herşey, yanınzda duran adamda, evliliğinizde..

20 yaşında evlendim,
biraz acele ettim sanırım daha beklemem lazımdı,
şimdi olsa hala bekliyor olurdum,
mutsuzmuyum hayırr çok mutluyum,
ama sorumluluk alıcak yaş 25 ten yukarı olmalı diye düşünüyorum

cnm bence çok erken.acele etmeyın derım.ayrıca okumıcana da çok üzüldüm.bende hep evliliği pembe panjulu bır ev eşimele hep mutlu ve bırsuru çoçuklar gıbı hayal ederdım.mutluluk sarhoşluğum hıç bıtmez sanırdım.ama olgunlaştıkça gerçeklerı gördum.sakın byle bı hataya düşme bu ruyadan uyan lutfen cnm.ben 23 yaşımda evlendım o bıle çok erken bı yaştı.aılemın ne emeklerle umutlarla benı okuttuğunu düşününce kahroluyorum. ünıv bıtınce 1 yıl iş aradım ve bulamadım vede iş ararken bı anda tanıdıklar vesılesıyle eşimle tanıştım evlendım..daha mesleğimi yapamadan evlendım. Ilk maaşımla aileme bır tatlı bıle alamadan.bu çok üzücü.. Ama cnm sevgılının durumu çok çok ıyıyse.senın önunu kesmıcekse evlenıp okuyabılırsın,kurslara gıdıp kendını yetıştırebılırsın eğer sende bunu ıstıyorsan tabı.oturp ev hanımı olup çoçuk doğurcam dıyosan.yazık edersın gençlığıne.bırdaha gerı gelmıyor.pişman olma lutfen bu yazılanları çok ıyı düşün..

Bende 15 yaşında evlendim ama çok pişmanım şimdi 26 yaşındayım şimdiki aklım olsaydı şimdi evlenirdim yani bence ideal yaş 25-26 falan,gamze arkadaşım bence biraz daha düşün öyle karar ver derim bence ailenin sözünü dinle...

19 yaşımda evlendim 2.5 yıllık evliyim
yaş olarak belki erken ama nasip işi bu eğer sevgi varsa ve evleneceğiniz kişiden eminseniz ve kendinize güveniyosanız ve pişmanlık duymicak bunun için başakalrını suclamıcaksanız evlenilebilir
çok şükür 3.şahıslar hayatımıza müdahele etmedikce cok mutluyuz
hiç bir zaman keşke evlenmeseydim demedim eşim saolsun hiç sıkmaz beni
ama keşke kayınvaldeme karsı biraz daha uyanık olsaydım aradaki mesafemi korusaydım derim.

Son düzenleme:
bende 22 yaşında evlendim, eşimde 24 yaşında. ama ben okulumu bitirdim, atandım işimi de aldım elime öyle evlendim, yoksa babam vermezdi zaten kaydirigubbakcemile eğer yapılacak şeylerimiz varsa erken olabilir, ama yoksa eşim diyebileceğin insanı da bulmuşsan beklemeye gerek yok diye düşünüyorum :1hug:

18 yaşımda evlendim şu anda 28 yaşındayım ve alllah ağzımın tadını bozmasın diyorum..bence ideal bir evlilik yaşı yoktur herkesin olgunlaşma çağı farklıdır. sorumluluk alabilme yeteneği herkeste farklıdır...

21 yaşında evlendim 3 sene doldu evleneli şuan 24 yaşındayım ve 3 aylık tatlımı tatlı bir kızım var

bende 19 yaşında evlendim 2.5 yıllık evliyim.
mutluyum eşim çok anlayışlı ama insan biraz daha dursaydım ne olurdu demiyor değil de yani:)
ama kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum o biraz zor tabi. biraz uzak olcaksın daha iyi.
birde ben eşimin anneannesiyle oturuyorum kiraya çıkmayalım diye kendi evini verdi 1 seneden beri yanımızda hep de yanımızda olacak. Yaşlıya bakmak zordur ben küçük yaşımda iyi idare edebilmişim ediyorumda:)) kimse kayınvalidesinin yakınına gitmesin çok zorlukları var benden söylemesi:)))

22 yaşında evlendim.henüz 9 aylık evliyim.çok mutluyum şükür ama ileride biraz daha geç evlenseydim dermiyim şuan bilemiyorum. evlilik sorumluluk demek.eğer bu sorumlulukları üstlenebileceğini düşünüyorsan sorun yok bence.evlilik çok başka bişey.zor tarafları da var güzel hoş taraflarıda.. evlenme yaşı yoktur hazır hissetmek ve o olgunluğa ulaşmaktır önemli olan bence.
ayrıca yaş ilerledikçe evlenmek daha güçleşiyor.daha seçici daha irdeleyici olunuyor bana göre..

19 yaşın evlilik için biraz fazla erken olduğunu düşünüyorum..:1closedeyes:
bence bayan için ideal evlilik yaşı 24-25
evlilik işini 3-4 yıl ertelersen iyi olur canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…