Ka yanda evlendiniz?

18 de nişanlandım 19 da evlendim o 1 yılı bile zor bekledi eşim niyeti hemen evlenmekti.ben hep 24-25 diye düşünüyordum ama kısmet işte

bende 24 civarı diye düşünüyodum ama 18 de evlendim evliliğimin 7. yılını doldurdum

Merhaba bende 21 yaşında evlendim. 7.5 yıllık evliyim ve 4 yaşında bir oğlum var.İnsan kendini hazır hissettiğinde evlenmeli. Yaşla bir alakası olduğuna inanmıyorum. Daha doğrusu doğru insanı bulduğunda evlenmeli:)

18 yaşında evlendim 6.5 yıllık evliyim çok şükür hiçde pişman değilim olmadımda :asigim: 20 den sonra evlenilebilir diye düşünüyorum :1hug:

Son düzenleme:
slm a.s. ben 26 yaşımda evlendim 2 yıldır evliyim daha erken evlenseymişim keşke evlilik oturdu oturucak derken çocuk için vakit geçiyor

ben 24 yasımda evlendim
İdeal yasın 25 oldugunu düsünüyorum.
2 asagı 2yukarı olabilir ama 19 yas erken bence
Simdi sen bize kızabilirsin ama evliliğe hazır olmak gerekir yani gereken olgunluga ulasmak bunun içinde yılların önemi büyük

Ben 23 yaşında evlendim.. 24 yaşında kızımı doğurdum... İdeal yaş diye bişey yok bence kendini hazır hissetmekle alakalı hem annelik hem de evlilik için :1rolleyes:

23 yaşında evlendim ozaman tam yaşı diye düşünüyordum ama şuan 26 yaşındayım ve şimdide bu yaşlarda evlenseydim daha iyi olurdu diye düşünüyorum bazen

ben eşimle tanıştığımda tamam işte bu dedim ..çünkü hazırdım, evlilikte ne gibi zorlukların olabileceği konusunda bir bilgiye sahiptim az çok .evlilik doğru insanla yapıldığı zaman mükemmel bir duygu..herşey tabiki toz pembe olmuyor hayatımızda ama bir pire içinde yorgan yakabilecek bir mantığa asla sahib değilim..herşey bizim elimizde evlendiğinde zorluklarla karşılaştığında tüh erkenmiş keşke bekleseydim mantığına sahip olup bu duygu üzerine yoğunlaşmakta psikolojik olarak duygu ve düşünce değişimine sebep olup eşine yansıtmadığın sürece bir sorun olmaz ama evlilikte ki sorumluluklarında dışarıdan göründüğü gibi olmadığınıda bire bir yaşayarak fazlasıyla tecrübe edebilirsin..sevgilinin askerden döndükten sonra evlenelim demesi güzel bir hareket..tabi o pat die söyleyince ertesi günde nikaha koşacağını düşünme ve zamana bırak derim..evliliğe hazırsan eğer bunu sevgilinle paylaş ..hazır değilsen onuda söle..şunu unutma aile vucudundaki en önemli organ gibidir hayatında yeri geldiğinde unutursun ama asla vazgeçemezsin..bu durmda aile bireylerinin onayını almanda fayda var..bakalım sevgilinin ailesi ne düşünüyor ..o hemen evlenelim desebile sanırım onunda bir ailesi var..tüm zorlukları aştığında..hayatında gerekli olacak koşulları sağladığında ve inandığında evlilik mükemmel olay..ben eşimle 21 yaşımda tanıştım ve evlendim şuan 24 yaşımdayım ve çok mutluyum..iyikl onu bulmuşum..herşeyi aşmasını öğrendik zorlukları gördükçe birbirimize daha çok bağlandık ..mesele ne kadar hazır olduğunla alakalı ..

18 yaşında evlendim.
21 yaşında anne oldum.
eşimi çok seviyorum ama bekar hayatım olmadı gibi geliyor.şahsen kızımın erken evlenmesini arzu etmem.ama şimdi boyum kadar kızım var. o da güzel yanlarından bir tanesi.

bende 21 yaşımda evlendim şimdi 24 yaşımdayım...ben ailemin desteğini alarak evlenmiştim... eğer kendini hazır hissediyorsan bişey diyemem ama ben çok zorluk çektim...eşimle aramızda 2 yaş var oda bende hazır değildik demekki... kavga gürültü dayak....daha sayimmi hepside evlenmemize vesile olan ailesi sayesinde...insan o yaşlarda tam kimliğini oturtamıyo bence...ama herkes bizim gibi olcak diye bişey yok...ben okumaktan oda gezip tozmaktan hazırlayamamıştık belki kendimizi tüm hayaller bir anda değişiverince zorluk oluyo tabi...şimdi çok mutluyum ama 1 sene sorunlu 1 sene ayrı geçen boşanmanın eşiğinden dönülen sorunlardan sonra....umarım içini karartmamışımdır...dediğim gibi herkes bizim gibi değil...

Son düzenleme:

-tatlicadiarzu-ben 19 yaşımda evlendim bencede biraz erken 19 yaş ama o zaman böyle düşünmüyordum şimdi anlıyorum ama bakın şuda var küçük yaşta evlendiğinde bayağı eziliyorsun sonradan anlıyorsun ezildiğini ama ben evlendikten sonra üst lisans eğitimimi falan yaptım benim eşim evlendiğimizde kadın kıymeti bilen biri değildi ama sonradanda süper bir model oldu(ay araba gibi bahsettim ya) ama eski yıllarıma ilk evlendiğim yıllara bakıoyorumda elle tutulacak pek bir şeyler yok gibi yavrumun dışında
bence evlenmek için acele etmemek lazım 24-25 arası ideal bence
yoksa yaş küçük olunca aklın bir çok şeyi almıyor vede eziyorlar ama 24-25 yaşındaki bir bayan zaten bir çok konuda tecrübeli oluyor hakkınıda savunabiliyor bu benim fikrim arkadaşlarklava:

20 yaşındaki bir insan çok doğru bir karar veremezmiş gibi gelir bana.Bazen düşününce o yaşta yaptıklarımı kızıyorum kendime.1 yılın bie çok farkı oluyor.ben 27 yaşında evlendim

21 yasında evlendım.Yanı kendı vıcdanına gore karar ver kararını vermıssın onay beklıyosun sankı...benneyaptımki gırecegın aıle ortamı degısık olacak bu ortamı kaldırabılırsınde kaldıramayabılırsınde hersey olabılır.Boyle seylerı yasamak bıraz yasca ve akılca ve duygularca olgunluga baglı ben sana bısey demıyorum ama senın yasın henuz erken cok degıl 1 sene daha sabret hele okuyosan okulunu bıtır,sana kalmıs.Ama aılende azcık abartmıs 29 yasında evlendın eee kac yasında coluk cocuk olcak her ıhtımalı dusunmek lazım ama sen yınede bı dusun...Evlılık kadar guzel bısey yok bence ama yıne evlılık kadar zor bıseyde yok.Cunku gırdıgın bu yolda artık tek kısı olmıcaksın ıkıncı bır kısının sorumlulukları uzerıne bınecek ve aldıgın kararlar onunda kararı sayılacak.Bıraz uzun oldu kusura bakmayına.s.

22 yasında evlendim 1.5 yıllık evliyim.bazen erken oldugunu düşünüyorum ama zaten eşimle 7 yıldır çıkıyorduk gez gez nereye kadar biran önce yuvamızı kuralım dedik ailelerde öyle istedi ve evlendik.Eşimle cok iyi anlaşıyorum ama tabi bazen ailesel seyler yasamıyoruz da degil ama hayat tozpembe degil tabiki her işin zorlugu oldugu gibi evliliginde zorlugu var özellikle kaynana yanındaysan.benim kaynanam alt katımda.ister istemez canımı sıkan şeyler oluyor.

Ben 19 u bıtırmıstım evlendıgım de.esım de 23 kucuktuk galıba o zamanlar .dugun resmımıze bakıyorum da kucukmusuz be yow... Gunler ne ladar cabuk gecıyor .deme arkadaslar??? Herkese selamlar...byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…