Ka yanda evlendiniz?

bende 20 yaşındda evlendim 1 sene oldu ailemin onayıyla görücü usulü oldu eşim çok ii ve anlayışlı bir insan ama ailem hala karışır bazı konulara ama neyse
bence eşinin anlayışlı olması çok önemli ve doğru insanı bulduğuna mantığın kabul ediyorsa olabilir ama askerliğini yapsın ondan sonra diyorumm
ve ömrün boyunca pişman olmayacağın kararlar alman dileğiyle

ben 17 yaşında evlendim ..10 yıllık evliyim ve 3 çocuk annesiyim..
bana kalsaydı 27-28 yaşlarında evlenirdim .
ama hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor..

benim erkek arkadasım var ama aramızda bi resmiyet yok ben suan 24 yasındayım eger hersey planladıgımız gibi giderse ben 26 yasında evlenicem bene en ideal yas 25 ten sonra

Allah kismet ederse 2 sene sonra evlenicem. 23 yasinda yani.
Ideal bir yas yoktur bence. Kiz icin önemli olan okulunu meslegini bitirmis olmasi. Erkek icinde bunlar gecerli birde askerligini bitirmis olmali. Ben öyle düsünüyorum.
20den önce evlenmek cok erken. 20den sonra yukarida yazdigim kriterler gerceklestiyse o zaman evlenilebilir.
Ama en önemlisi: Okul bitmeden önce evlenmemek...

Türkiyemiz icin herkes tiklasin:
http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...ilen-ulkesi-yapmak-istiyorsaniz-tiklayin.html

21 yaşımı bitirdim ve 6 gün sonra düğünümüz oldu.
Doğru zamanmıydı diye düşündüğümde belki erkendi ama şimdi 35 yaşındayım ve boyumca oğlum
var bu da çok hoşuma gidiyor.

Herkes maşallah ne kadar erken evlenmiş ya yada ben çok geç evlendim. 31'imden gün almıştım
Şuan dönüp baktığımda erken evlenseydim diyeceğim tek şey çocuk için, arkadaşlarım çocuk faslını atlattılar. Onun haricinde bi şikayetim yok. :CüvCüv:

Son düzenleme:
ya benim ablam 31 yaşında ama bekar daha evlenmeye soğuk bakıyor.ben 21 olcam 2 ay sonra aşkımla evlenemiyorum.çünkü annem bana sen utanmıyomusun ablan var daha önünde dedi.ablamın evlenmesini bekliyoruz bizde napalım.2 sene içinde evlenmezse zaten günah bizden gider...23-24 yaşlarımda evli olacağım kesin ama onu söyleyebilirim

ben 19 umda evlendim:roflol:. şimdi 2.5 yıllık evliyim erken ama Allahıma şükür mutluyum:Saruboceq:

bende 22 yalında evlendim erkenmi öyle düşünmüyorum tabii ki geç te degil bence 21 ila 25 yaş arası ideal bir yaş..birde bebek olayına gelince belli bir yaştan sonra zorlaşıyor dogurganlık..önemli olana senin ve karşındaki kişini ne hissettigi ve istedigidir..28 yaşında evleneceksin sonra 2 3 sene bebk yapmak istemeyeceksin ha deyincede olmuyor ..hepsini göz önüne alarak evlen benim henüz bebgim yok yaklaşık 2 sene 4 ay olacak evlenmeme 5 aydır falanda bebk istiyoruz olmuyor..nasip lkısmet işte rabbim ne zaman nasip ederse..

ben 17 yaşına girerken evlendim canım .ve şuan 25 yaşındayım iki çocuk annesi oldum ..evet çok mutlu bir evliliğim var hep yaşımdan olgun ve hep sorumluluk sahibi olduğum için avantajlı oldu ama neolursa olsun çocuktum ve kendimi bile tanımıyordum hayatı tanımıyordum ve bunların içinde kendimi yoksa hayatımı yoksa eşimi ailemimi tanım falan derken içten içe savaş verdim içimde buda yıprattı beni çok ağır geldiği oldu ama sana şu söğlim canım kadın olduğumu şuan anca anca anlıyorum desem hiçte yalan olmaz..uzattım canım ama okulu ,eğitimin varsa önce onu bitir iş sahibi ol sonra evliliği düşün derim .kendi ayaklarının üzerinde dur derim ben .ailenide dinle derim çünki büyükler ne derse hep doğrudur sonradan pişman olmıcanı düşünüyosan evlen karar senin hayat senin canım ..

Ben 1989 doğumluyum 12.18.2004 de nişanlandım 07.03.2005 de evlendim yaşında evlendim bazen çok pişmanım diyorum kendi kedime bazende eşimi çooook sevdiğim aklıma geliyor.şunu biliyorumki erken evlenildiği zaman.eziliyorsun kendini savunamıyon yani küçük yaşta evlenmek çok kötü bunu çok iyi anladım.Ben bunları kendi adıma söylüyorum.İlk önce okulunu bitircen ondan sonra işini eş en sonda kalsın.Şimdiki aklım olsa 25 yaşından aşağıya evlenmem.Sizede tavsiye...

böle şeyler kısmet işi tabiki sanada bağlı ama insan alnına ne yazılmışsa onun görür. ben 24 nişanladım 25 yaşındayım olması gereken bir yaşta evlendim şuan 27 yaşındayım 1 kızım var 26 yaşındada anne oldum allah bozmasın çok şükür mutluyumm da seninde hakkında hayırlısı neyse o olsun.

23 yaşında evlendim ama 19 yaşından beri eşimle birlikteyiz ona kalsa daha erken evlenecektik.Erkenmi?bilemiyorum ama çok arkadaşım hala evlenmediler benimle yaşıt olanlar yada büyükler.bende mutluyum iyiki eşimle evlenmişim hiç aksini söylemedim ama yinede derimki insan evlendiği zaman tek başına ayakta durmak zorunda ailenin yanında daha kaygısız daha rahat oluyorsun.Benimle yaşıt evlenmemiş arkadaşlarım sanki benden 10 yaş küçük gibiler.Bence evlenmek için çok acale etmemek lazım.

bu soru bence kişinin yaşından çok kendini hazır hissetmesiyle alakı büyük bir sorumluluk çünkü evlendiğinde çok mutlu olanı da var mutsuz olanıda bunun evlilik yaşıyla alakası olduğunu sanmıyorum ben 24 yaşında evlendim 26 yaşında anne oldum ve çok çok ama çok mutluyum keşke eşimi daha önce tanısaydımda daha önce evlenseydim

ben 22 de nisanlandım 24 de evlendim mutluyum lakin bekarlık ayrı bisi ... 16 aylık kızım var kızım düsünüce iyiki evlenmisim diyorum ama bazı seyleri düsününce keske biraz daha bekleseydim diyorum..

ve sana gelince arkadasım yasın daha ğenc bence okulunu oku ekmegini eline al ekonomik bi özgürlügü eline al.... ask sevgi bi yere kadar bi erkegin eline mahkum olmak öyle zorki bilemezsin ... ben bekarken çalısıyordum kimseye hesap vermeden onu bunu alırdım... simdi ise ev hanımıyım çalısmak istedigimde esimden memur olsan çalısırdın ama bu halinle asla olmass diyor( ekonomik özgürlük sart güzelim allahın işi belli olmaz hep mutyu olacaksın die bi kaide yok herseyi tam teşekküllü düsün ... ilerde bir olay olur ve dünyan yıkılır ailenin eline bakmaktansa kendi ayaklarının üstünde durursun bir meslegin olunca...

ve sevgilinin yası daha genç bence bekle biraz olgunlasın hayatı iyice ögrenin ve birseyleri oturtun öyle yolunuzu cizin ... akıl vermekten ziyade hayatın acı yüzleride var bunu yazdım sana yalnıs anlama hemi canım benm...

ben de 22 yaşında evlendim. 3 aydır evliyim,çok mutluyum,keşke eşimi daha önce tanısaydım diyorum. inşallah hep böyle güzel dewam eder ewliliğimiz.Allah herkese nasip etsin inşallah. kişi kendini hazır hissettikten sonra yaşın bir önemi yok bence.

herşeyin hayırlısı tabiki güzelim, ama şu var bu devir de "aşk"ın karın doyurmadığını çok iyi öğrenmek bilmek gerek, bakkala manava gidip ben çok aşığım bir kilo şundan ver diyemiyorsun malesef yerimseniben her ikinizin de kolunda bir bileziği olmalı ( meslek anlamında ) evliliğin yaşla alakalı olduğuna innamıyorum hayata hazırsan sorumlulukların üstesinden geleceğine inanıyorsan bu yola çıkmalısın
şimdi ki halinize ve etrafınızdakilere güvenmeyin dünyanın binbir türlü hali var...Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım:1rolleyes: Sevgilera.s.

ben 20 yasındaydım bu hatayı yaptıgımda sakın sız bole bı yasta evlenmeyı 30 dan once cocuk yapmayı hıc denemeyın

ben 25 yaşında evlendim..ailen haklı canım aşk güzel şey ama birazda mantık olmalı insanın geçen yıl ki düşünceleri bu yıla uymuyo sonuçta ..yaş ilerledikçe seçimler ,beklentilerde etkilenip değişebiliyo.karar senin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…