Ka yanda evlendiniz?

21 yaşında evlendim
hiç pişman değilim
keşke eşime daha önce rastlasaydım dediğim bile çok olmuştur:asigim:

17 de tanıştık - 19 da nişanlandık - 21 de evlendik - 23 te anne oldum şindi 29 oldum ay ne süreç haaa

evlendiğimde 23 yaşımdaydım.
pişman değilim ama 1 sene daha bekleseydım
daha az maddi yönden sıkıntı çekerdik.

18 yasinda evlendim aslinda neye ugradigimi bilmeden uyur gezer gibi farkinda olmadan evlendim bugunku aklim olsa gozum acilsin 20 yi geceyim oyle evleneyim derdim ama allahdan sansim varki esim sorunsuz biri
tum bekarlara sesleniyorum evlenmek icin acele etmeyin cok ezilirsiniz kaynanama ve eltilerime karsi kendimi savunmayi daha yeni ogrendim

21 yaşında evlendim 25 gün sonra 22 yaşıma girdim 8 aylık evliyim mutluyum aslında bazen erken evlendiğimi düşünüyorum bazen de iyikide evlenmişim diyorum eşimle 7 yıllık beraberlikten sonra evlendik eşimi çok seviyorum.. :asigim: herkes için hayırlısı olsun diyoruma.s.

ben 21 yaşında evlendim galiba erken oldu diye düşünüyorum biraz daha bekleyebilirdim ama kocam beni beklermiydi acaba*??? çok seviyorum onu yaa nasıl beklerdim kalbimi dinledim:)

29 yaşında evlendim, üniversite, yüksek lisans, doktora derken fırsat ancak oldu. ben geç olduğunu düşünürüm hep. 25-26 ideal diye düşünüyorum.

Bayanlar merak ediyorum kac yasinda evlendiniz? Aranizda erken evlilik yapipta az daha bekleseydim keske diyenler var mi?

Bekarlara verebileceginiz tavsiyeleride bekliyoruz :))

Ben 20 yasimda evlendim ve cok erken oldugunu düsünüyorum. Keske birkac sene bekleyip öyle evlenseydim acele edecek ne vardi, zaten bir koca hakkim vardi ama tabi birazda kismet isleri bu isler... yinede erken evlenmeyin doya doya hayatinizi yasayin nasil olsa birgün evleneceksiniz derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…