Ka yanda evlendiniz?

30 a evlendim bende melek.acar arkadaşımız gibi master .doktora derken baktım yaş 30 olmus hemen kaptım eşimi :))

4 mart 2004 eşimi tanıdım ve evlenme teklifi aldım ve kabul etim.
25 mart 2004 te evlendim 18 yaşımdaydım eşimde 28 yaşındaydı 5 senedir evliyim ama keşke eşimi daha önce tanısaydımda daha erken evlenseydim. çoook seviyorum birtanecik aşıkımı :asigim:

18 bitmişti benim ilk evlendimde pişmalık duydum 2 ayfalan sanırım alışamamıştım sonradan harikaydı cok mutlu oluyorsun ne diyim ne anlatayım şindi,

ben daha evli diilim ama en gec 22 yasinda evlenmek istiyorum :)

erken evlenenlere genc annelere cok özeniyorum ya cok tatli oluyolar

suan 19 yasindayim 3 ay sonra 20 yasina giriyorum

seneye subatta stajim bitiyo meslegimide elime almis oluyorum yani insallah 21-22 gibi evlenirim :)

19 yasinda evlendim.Simdiki aklim olsa ailemi dinleyerek degil severek evlenirdim.

18 yaşımdaydım tanıştığımda eşimle ,22 yaşımda nişanlandık,23 yaşımda evlendik....hem flört hem nişanlılık hem de evlilik hepsi ni doya doya yaşadım mutlaka sizde flört ve nişanlılık dönemini uzun uzun yaşayın

15 yaşında tanıştım ama dewamlı beraber diildik ayrılıklar da cok olmustu
19 yaşımda da ewlendım allaha şükür çoooooooooooook mutluyum
ama şimdiki aklım olsa bı kaç yıl daha beklerdim die düşünüyorum........kısmet bööle imiş......

ben onyedi bucukta evlendim 18 bucukta oglusum katildi aramiza simdi 2 yasinda\beraber buyuyoruz iste

ben 18 yaşımda evlendim 19 yaşında kızım kollarımda idi şuan mutlu olmama rağmen genede erken diyorum şimdiki aklım olsa 25 derim kızlar gençliğimi yaşamak isterdim anne baba kapısı gibi olmuyor el kapısı

Ben 23 yaşımda evlendim.Bence insan önce gençliğini doyasıya yaşadıktan sonra tamam artık ben herşeya doydum deyip öyle evlenmeli diye düşünüyorum.

25 yaşındayım...seneye 26 olunca evlencem inş..vallaa şimdi bile erken diyesim geliyorrr...erken evlenenleri ayrıca tebrik ediyorumm zor iş cidden ...ama şöylede bi gerçekde var..yaş ilerledikcee insan evlilikten dahada çok korkuyorrr,çünkü farkında oluyor nsl zor bi olay oldugunu evliligin..amannnnnnnnn kısacası evlensen bi dert evlenmesen bidert:)

ben 22 ye girdim.nişanlıyım, 1-1 buçuk sene sonra evlenicez kısmetse. 23ü bulurum. ben hayatımı doya doya yaşadım fazlasıyla. artık sevdiğim, aşık olduğum insanla yaşayayım birazda.

nikahımız kıyıldığında 22 yaşındaydım,ne acelem varsa?:uhm: sonra doğuya tayinim çıktı...1 sene orda kaldım...
23 yaşındayken de düğünümüz oldu,yani o zaman evlenmiş olduk...sengözlerimebaksanab
nikah formaliteden gibi olmuştu çünkü :smiley-cool:
kesinlikle çok erken olduğunu düşünüyorum,şimdiki aklım olsa kesinlikle 27-28 yaşına kadar beklerdim,ama o zaman evlenmezsem ölürüm zannediyordum,o kadar kör olmuşum yani :asigim: -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…