Ka yanda evlendiniz?

Ben 24 yaşında, 3 ay önce evlendim.Arkadaşlarımın hepsi hala bekar...Haziranda okulum bitti, hemen bu yaz evlendik, zaten yaklaşık 2 senedir nişanlıydık.Annem bile zamanında 27 yaşında evlendiği için erken filan dediler ama eşimi çok seviyorlar o yüzden bir şey demediler.Evlendikten 2 hafta sonra dünyanın bir ucuna taşındık...:teselli:

bir ömür boyu süren mutluluklar dilerim canımmm

17 yaşımda çıkmaya başladık 5 sene çıktık 2 sene nişanlı kaldık 24 yaşımda evlendim...bana sorsalar 20 yaşımda evlenirdim ama tabiki şaun ki eşimle yani doğru insanla...yoksa ben de lisedeyken 27-28den önce evlenmem diye ahkam keserdim..

27 yasında evlendım..şimdı 32 oldum...mutluyum...

30 yaşında evlendim.çok bekledim ama beklediğime deydi:))çok mutluyum.bi de bebişimiz olsa...

18 yaşında evlendim ve evlendğime çok pişman oldum 3ay önce önce boşandım şimdiki aklım olsaydı 25ten önce evlenmezdim uzun bi süre evlilik düşünmüyorum

30 yaşında evlendim.çok bekledim ama beklediğime deydi:))çok mutluyum.bi de bebişimiz olsa...

Ben daha çok bekledim sanırsam kaydirigubbakcemile3

32 yaşında evlendim :kedi:

Tek pişmanlığım bu kadar beklemiş olmam

Ama eşimi bulmam 32 yılımı aldı

19 yaşındayım.. küçüğüm hepinizden sanırım.
ben 25-30 arası ideal diye düşünüyorum.
önce kendi paramı kazanmak,harcamak ve özgürce biraz hayatımı yaşamak istiyorum.
hiç acelelm yok..hiç evlenmiyebilirm de.
zaten erkeklerin huylarını gördükçe..iyice soğuyorum bu fikirden.

ben erken evlendim az daha bekleseydim keşke hiç demedim kaç yaşında evlendiğimi merak edersen 18:)

18 yaşında evlendim. çok mutluyum.erken olduğunuda düşünmüyorum.arkadaşımızında dediği gibi nasipten öte köy yok...

evlilik yaşı diye bir yaş yoktur bence kısmet ne zamanaysa o yaş o kişi için uygun zamandır.23 yaşında nişanlandım hatta nikah oldu düğün olmadan ayrıldım anlaşamadım.şimdi 28 yaşıma girmek üzereyim sevgilim uzmanlık alacak askere gidecek 30 olacak kısmetse evlenmemiz.

bende 15 yaşında evlendim galiba en erken ben evlenmişim pazartesi günü evlilik yıl dönümümüz 14 bitiyo 15 e merhaba diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…