Ka yanda evlendiniz?

23 ümde evlendim uzun bi flört döneminden sonra evlendik annemler ve bütün çevrem erken demesine rağmen ikimizde bi an önce beraber olalım artık sabah beraber uyanalım v.s hayalleriyle dinlemedik kimseyi 7 aylık evliyim iyikide evlenmişim onsuz bi gün bile zor geliyodu 18 imde evlenme teklif etseydi kaçırmazdım doğru kişiyi bulmakla alakalı biraz, iyi benimsin kocacımmmmmmm... opuyorumnanaktan

19 da evlendım ne yapayım bulamam dıye korktumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

23 yaşında evlendim bence ideal bir yaş.bunlar birazda kader kısmet işi

Ben 23 yaşında deli dolu bi hayat yaşıyordum
Hem eğitim görüyordum hem geziyordum
Ülke sorunları gezi turları sosyal projeler
Arada kalan zamanlarda çalışıyordum kaydirigubbakcemile2
Hiiiç evlilikle alakam yoktu

İdeal evlilik yaşı kişinin kendini hazır hissettiği yaştır

baktim bir kac sayfayada cogunuz 21 -25 yaslarinda evlenmissiniz nasil sey bu ya ben niye evlenemiyorum yasim 27 olucak offffffffff

23 yaşımda hayatımın baharında evlendim çalışıyordum bir güzel paramı kazanıyordum eşim çekti beni aldı şimdi ev hanımlığını oynuyorum :hulya: akannehir

24 yaşımda evlendim 26 yaşımda anne oldum...bence en ideal yaş evlenmek için.. gençlikse gençlik yaşandı evlilikse tadını çıkaracak vakit annelikte cuk oturuyo üstüne tabi:)))

Bayanlar merak ediyorum kac yasinda evlendiniz? Aranizda erken evlilik yapipta az daha bekleseydim keske diyenler var mi?

Bekarlara verebileceginiz tavsiyeleride bekliyoruz :))

19 Yasinda nisanlandim, 20 yasinda evlendim cok sükür suan cok mutluyum ama cok cektim. Simdiki aklim olsaydi 25 yasindan evvel evlenmezdim.

Evlilik güzel ama insan olgunlasmadan evlendigi zaman cok toy oluyor ve cok hatalar yapiyor.

Bekar kizlara tavsiyem: Nasil olsa bir koca hakkiniz var önce bekarliginizin tadini cikarin bol bol.

18 de nişanlandım
19 u doldurmadan evlendim
20 de anne oldum
gençlikmi ???
o da ne hiç bilmedim
aslada bilmiycem
28 den önce sakın evlenmeyin

___19 yaşında nişanlandım____19,5 yaşında evlendim.

iyiki evlenmişim!!!eşimi daha erken yaşta tanısam yine evlenirdim.

hayatımda verdiğim ilk doğru karardı belkide evlenmek,eşimi tercih etmekopuyorumnanaktan.tabii onunda beni tercih etmesizemuszemusherşeyi eşimden öğrendim,kişiliğimi onunla tamamladım,zevklerimi o biçimlendirdi.hayatıma anlam kattı.beni ele güne muhtaç etmedi.1 dedeiğim 2 olmadı!!!

bekar arkadaşlarıma tavsiyem genç de olsanız,zamanında da evlenseniz,seçiminizin doğru olduğuna emin olun!!!!,sevdiğinizi kaybetmekten korkmayın deneyin sevgilinizi!!!(mesela korkuyosunuz aldatacak diye hiç tanımadığı arkadaşınıza aratın buluşacak mı??gibi)
klava:

Evlilikte yalnız önemli olan aradığınız kişiyi bulmak değil,aynı zamanda aranılan kişi olmaktır!!!

alkisalkisalkis güzel sözünü okuyun...herşey bundan ibaret....

saygılar

Son düzenleyen: Moderatör:
baktim bir kac sayfayada cogunuz 21 -25 yaslarinda evlenmissiniz nasil sey bu ya ben niye evlenemiyorum yasim 27 olucak offffffffff

CANIM YA DAHA BENİM YAŞITLARIM VAR SIRADA SIRANI BEKLEEEE DUYMASIN ARKADAŞLARIM AMAN YAKARLAR BENİ ŞAKA Bİ YANA TATLIM BU İŞİN YAŞI YOK KISMET BEN 33 YAŞIMDAYIM 23 ÜMDE EVLENDİM HİÇ EVLENMEM DEDİĞİM İŞİMİN HAYATIMIN EN ZİRVE EN RENKLİ ANINDA BİRDEN ÇIKTI KARŞIMA VE İŞTE SONUÇ ZOR DÖNEMLERİDE OLSA BAZEN 10 YILLIK MUTLU BİR EVLİLİK VE DÜNYA TATLISI İKİ YAVRUM VAR (arada yemek yerine birbirimizi yediğimizide söylemeden olmaz:)) ) ALLAHIM HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN.

18imde nişanlandım ve 19uma yakın evlendim.. şuan 20 yaşındayım yakında anne olucam 1 ay sonrada 21 olucam.şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim.. 25 i kesin beklerdim heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…