Ka yanda evlendiniz?

bende 21 yaşında evlendim 22 yaşında anne oldun şimdi 23 yaşındayım eşimle çokda mutluyum doğru ınsanı bulduğumu düşünuyorum..
eşim oğlum ve ben çok mutluyuz rabbım herkesın gönlune göre versın...

yarın 30 bitiyor hala tık yok
2010 da bari evli olsaydım hayırlısı demekten baska bisey yapamiyoruz

27 yaşında evlendim,çok uygundu bu yaş bana göre tam zamanıydı diye düşünüyorum,29 gibi de çocuk olursa inşallah süper olur...

18imde nişanlandım ve 19uma yakın evlendim su an 23üm çokta mutluyum iyikide evlenmişim:asigim:

19 yaşında evlendim. Erken mitydi? Evet biraz...
Ama yine olsa yine aynı şekilde evlenirdim. Pişmanlığım yok hiç....

18imde nişanlandım ve 19uma yakın evlendim.. şuan 20 yaşındayım yakında anne olucam 1 ay sonrada 21 olucam.şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim.. 25 i kesin beklerdim heralde..
canım ne kadar erken evlenmişsin...Kısmetin böyleymiş demek ki...

Ben 28 yaşında evlendim.Her şey kader kısmet bi yerde.Ama en önemlisi doğru insanı o yaşta bulmam ve evlenmeye kendimi hazır hissettmemdi.Tabi bekarlığın da tadını çıkarmış olmamdı.

25te evlendim yıldırım aşkına tutulup bi kaç hafta içinde marjinallik olsun diye zart diye evlendik çok da mutluyum 2 yaşında da çook tatlı bi oğluşum var

20 yaşında evlendim şuan 26 yaşındayım 2 oğlum var.........bazen evlenmeseydi desemde iyiki evlenmişim daha ağır basıyo....

23 yaşımda evlendim 23 yıllık evliyim çalışıyordum ayrıldım ondan sonrada evde çalışmaya başladım maalesef akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…