- 20 Kasım 2011
- 704
- 10
- 68
- Konu Sahibi zamansizruya
-
şimdi sen bütçe ayarlaması falan deyince aklıma geldi evet düzenli biri olduğumdan harcamalarımda düzenlidir.önce bi doktor bulup görüşüp fiyat konusundada anlaşınca bi iki hafta beklersem elimde belli bi miktar nakit olur ondan sonrasını düzenleyebilirm sanırım ama önce elimde birikmesi lazım.çünkü anneme söyleme taraftarı değilim.bie onu üzmek istemiyorum ben yeterince üzülüyorum zaten
a
şimdi sen bütçe ayarlaması falan deyince aklıma geldi evet düzenli biri olduğumdan harcamalarımda düzenlidir.önce bi doktor bulup görüşüp fiyat konusundada anlaşınca bi iki hafta beklersem elimde belli bi miktar nakit olur ondan sonrasını düzenleyebilirm sanırım ama önce elimde birikmesi lazım.çünkü anneme söyleme taraftarı değilim.bie onu üzmek istemiyorum ben yeterince üzülüyorum zaten
böyle anlattıkça anlatıyorum gibi oluyo ama o olayı yaşayınca bitene kadar yani tam 6 ay besmele bile çekemedim Allahım affetsin ama hiç bişeyi haketmediğimi düşünüyodum.şimdi namaz kılmıyorum her cuma aksatmam okurum Kuran'ımı.saol canım tavsiyelerin için okuyorum hatta
bazen insan gaflete ve boşluğa düşebilir ama ALLAH affedicidir ve af dileyenleri sever canım seni de affetmiştir çok iyi yapıyorsun şimdi işte devam et iç huzuru bulacaksın
ve umarım bu hoşlandığın çocuk mert biridir de seni anlar dinler ve hayat boyu sakınır korur kollar İNŞALLAH AMİN
bu arada yukarda psikolog parasından söz etmişsin devlet hastanelerinde de psikolog oluyor ücretsiz faydalanıyorsun bilgin olsun
canım sen nasıl huzur verici birisin ya ben bile rahatladım yazdıklarını okurken teşekkür ederim :)
çok ilgilenmiyolar ilaç yazıp gönderiyolar dedi bi arkadaş ondan özele yöneldim tatlım
çok fazla değilmiş ücretleri.
anlattıkça rahatlarmıyım yoksa hepten o günlere mi dönerim bilmiyorum ama gidicem bi kere denicem
çok ilgilenmiyolar ilaç yazıp gönderiyolar dedi bi arkadaş ondan özele yöneldim tatlım
psikiyatrist fazla dinlemez yaşadığın sıkıntıya iyi gelecek bir ilaç yazar gönderir , ayrıca devlet hastanelerinde psikologlar da var doktora ben psikologla konuşmak istiyorum dersen yönlendiriyor oraya gidip anlatıyorsun belli aralıklarla seanslara çağırıyor
kendini toparlayana kadar maddi açıdan bunu düşünebilirsin diye söyledim
ben arkadaşa söyledim canım devlette pek ilgilenilmediğini ama dediğin gibi psikologda olduğunu bilmiyordum devlet hastanesinde ilk defa duyuyorum. o nedenle bildiğim kadarını anlattım. yanlışım varsa kusura bakmayın lütfen.
bazen insan gaflete ve boşluğa düşebilir ama ALLAH affedicidir ve af dileyenleri sever canım seni de affetmiştir çok iyi yapıyorsun şimdi işte devam et iç huzuru bulacaksın
ve umarım bu hoşlandığın çocuk mert biridir de seni anlar dinler ve hayat boyu sakınır korur kollar İNŞALLAH AMİN
Cnm zaman herseyin ilaci. Sen istedikten sonra unutursun. Aklina geldiginde dusunmemeye calis. Uyumadan once bol bol dua oku. Sagina yatarak 3 kulvallah 1 elham oku. Sonra hic konusmadan uyumaya calisss. Uyurkende kendi sevdigin ortamda gibi hayal et. Mesela gullerin icinde gibi. Ben bosandiktan sonra tum yasadigim olumsuzluklari hayatimdan Rabbim e hergun dua edip namaz kilarak atlattim bu kadar. Psikolog icin butcem olmadigi icin gidemedim. Kimine anlatmak iyi gelir kimine yok saymak. Sana ne iyi gelecekse onu yap. Allah kimsenin ettiginide yanina koymaz unutma. Kimse yaptiklarinin bedelini odemeden bu dunyadan gitmezmis. Allah yar ve yardimcin olsun.
bende iki aydır çok uyumuyorum rüyadan uyanınca bi daha uyuyamıyorum yani korkumdan.denicem ama nasıl olacak anlmadım tam yani ben ağlayarak nefes nefese uyanıyorum hemen uyumayı nasıl başarıcam ? zamanla mı oluyobence psikologluk bi olay değil ya
benim de çok rahatsız olduğum olaylar var
eğer çok uyursam illa ki rüyamda görüyorum
o yüzden az uyuyorum
bi de artık alıştım mesela, rüyamda görsem de hemen unutuyorum. sen alışmadın mı hala ? yani kaçamıyorsan alışacaksın..
ama mesela gece rüya görüp uyanıyorsan o zaman, uyanınca öbür tarafına dön hemen, o zaman rüyanı hemen unutacaksın
ben bir rüyamı hatırlayınca hemen kafamı çeviririm yer değiştiririm unuturum :)
saçma geliyor ama ben bunu tvda duymuştum ve gerçekten etkili bi method.
tekrar söylüyorum, erken yat erken kalk, rüya görmeden mutlu mutlu uyanırsın :)
2 sene değil cnm 2 senedir sevgiliydik ondan sonra ki 6 aylık bi dönem yaşadım işte o durumu.şimdiki aklım olsa napardım bilmem ama çok korktum o zaman aileme söylücek diye2 sene neden sabrettin ah be bacim? hadi 1 defa oldu neden bunca zaman sabrettin??
bi kere anlatip rahatlamak belkide iyi bir sonuc verir.
bende iki aydır çok uyumuyorum rüyadan uyanınca bi daha uyuyamıyorum yani korkumdan.denicem ama nasıl olacak anlmadım tam yani ben ağlayarak nefes nefese uyanıyorum hemen uyumayı nasıl başarıcam ? zamanla mı oluyobence psikologluk bi olay değil ya
benim de çok rahatsız olduğum olaylar var
eğer çok uyursam illa ki rüyamda görüyorum
o yüzden az uyuyorum
bi de artık alıştım mesela, rüyamda görsem de hemen unutuyorum. sen alışmadın mı hala ? yani kaçamıyorsan alışacaksın..
ama mesela gece rüya görüp uyanıyorsan o zaman, uyanınca öbür tarafına dön hemen, o zaman rüyanı hemen unutacaksın
ben bir rüyamı hatırlayınca hemen kafamı çeviririm yer değiştiririm unuturum :)
saçma geliyor ama ben bunu tvda duymuştum ve gerçekten etkili bi method.
tekrar söylüyorum, erken yat erken kalk, rüya görmeden mutlu mutlu uyanırsın :)
2 sene değil cnm 2 senedir sevgiliydik ondan sonra ki 6 aylık bi dönem yaşadım işte o durumu.şimdiki aklım olsa napardım bilmem ama çok korktum o zaman aileme söylücek diye2 sene neden sabrettin ah be bacim? hadi 1 defa oldu neden bunca zaman sabrettin??
bi kere anlatip rahatlamak belkide iyi bir sonuc verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?