kabuslarım :(

canım benim aileni tanıyan sensin şimdi bide onun derdine düşme bence. önce kendini toparla sonra eğer istersen anlatırsın. istemezsen yine anlatmazsın tamamen senin seçimin. ben seans ücretlerinin 70-80tl olabileceğini düşünüyorum en fazla. çünkü bikaç sene önce yengem gidiyordu psikoloğa 50tl gibi bişey ödüyordu yanlış hatırlamıyorsam. zam yapmış olsalar en fazla 80 olur herallde haftalık.

bazen insan gaflete ve boşluğa düşebilir ama ALLAH affedicidir ve af dileyenleri sever canım seni de affetmiştir çok iyi yapıyorsun şimdi işte devam et iç huzuru bulacaksın
ve umarım bu hoşlandığın çocuk mert biridir de seni anlar dinler ve hayat boyu sakınır korur kollar İNŞALLAH AMİN

hersey gececektir butun acıların
içindeki o kabusların bir an önce bitmesini dilerim

canım sen nasıl huzur verici birisin ya ben bile rahatladım yazdıklarını okurken teşekkür ederim :)

bu arada yukarda psikolog parasından söz etmişsin devlet hastanelerinde de psikolog oluyor ücretsiz faydalanıyorsun bilgin olsun

Cnm zaman herseyin ilaci. Sen istedikten sonra unutursun. Aklina geldiginde dusunmemeye calis. Uyumadan once bol bol dua oku. Sagina yatarak 3 kulvallah 1 elham oku. Sonra hic konusmadan uyumaya calisss. Uyurkende kendi sevdigin ortamda gibi hayal et. Mesela gullerin icinde gibi. Ben bosandiktan sonra tum yasadigim olumsuzluklari hayatimdan Rabbim e hergun dua edip namaz kilarak atlattim bu kadar. Psikolog icin butcem olmadigi icin gidemedim. Kimine anlatmak iyi gelir kimine yok saymak. Sana ne iyi gelecekse onu yap. Allah kimsenin ettiginide yanina koymaz unutma. Kimse yaptiklarinin bedelini odemeden bu dunyadan gitmezmis. Allah yar ve yardimcin olsun.

çok ilgilenmiyolar ilaç yazıp gönderiyolar dedi bi arkadaş ondan özele yöneldim tatlım

psikiyatrist fazla dinlemez yaşadığın sıkıntıya iyi gelecek bir ilaç yazar gönderir , ayrıca devlet hastanelerinde psikologlar da var doktora ben psikologla konuşmak istiyorum dersen yönlendiriyor oraya gidip anlatıyorsun belli aralıklarla seanslara çağırıyor
kendini toparlayana kadar maddi açıdan bunu düşünebilirsin diye söyledim

çok fazla değilmiş ücretleri.
anlattıkça rahatlarmıyım yoksa hepten o günlere mi dönerim bilmiyorum ama gidicem bi kere denicem

çok emin olmamakla birlikte söyledim yalnız canım bu ücretleri. hayır asla dönmezsin ne insanlar gidiyorlar ve düzeliyorlar. sonuçta bu işin eğitimini almış insanlar bunlar. ben devlet hastenesini şu yüzden önermedim ordaki doktorların çok hastası oluyor ve sen derdini sıkıntını anlatmıyorsun. belki çok kısa özet geçmeni ister sonra sana ilacı dayar. ilk etapta çat diye ilaç kullanman taraftarı değilim bu yüzden psikoloğa git önce diyorum. zaten psikolog çözemeyeceği bi durum görürse, durumun ağır olduğunu farkederse seni psikiyatriste de yönlendircektir.

ben arkadaşa söyledim canım devlette pek ilgilenilmediğini ama dediğin gibi psikologda olduğunu bilmiyordum devlet hastanesinde ilk defa duyuyorum. o nedenle bildiğim kadarını anlattım. yanlışım varsa kusura bakmayın lütfen.

yok önemli değil tatlım bilmeyebilirsin devlet hastanesinde psikolog da oluyor
psikiyatrist sadece ilaç yazıyor ama telkin almak istersen psikoloğa yönlendiriyor belli aralıklarla seanslara gidebiliyorsun

dilerim affedilirim istemedim bunları yaşamayı ama hiç bi zamanda tüm suçu karşı tarafa atmadım benimde suçum var.kurtulduğum günden beri tövbe duasını okurum.o çocuk şuan için iyi biri gibi ama asla bilemem tabi tam karakterini zaten uzaklaştım iyice ondanda.

sana da çok geçmiş olsun teşekkür ederim iyi dileklerin için

bence psikologluk bi olay değil ya
benim de çok rahatsız olduğum olaylar var
eğer çok uyursam illa ki rüyamda görüyorum
o yüzden az uyuyorum
bi de artık alıştım mesela, rüyamda görsem de hemen unutuyorum. sen alışmadın mı hala ? yani kaçamıyorsan alışacaksın..
ama mesela gece rüya görüp uyanıyorsan o zaman, uyanınca öbür tarafına dön hemen, o zaman rüyanı hemen unutacaksın
ben bir rüyamı hatırlayınca hemen kafamı çeviririm yer değiştiririm unuturum :)
saçma geliyor ama ben bunu tvda duymuştum ve gerçekten etkili bi method.
tekrar söylüyorum, erken yat erken kalk, rüya görmeden mutlu mutlu uyanırsın :)

2 sene neden sabrettin ah be bacim? hadi 1 defa oldu neden bunca zaman sabrettin??

bi kere anlatip rahatlamak belkide iyi bir sonuc verir.

bende iki aydır çok uyumuyorum rüyadan uyanınca bi daha uyuyamıyorum yani korkumdan.denicem ama nasıl olacak anlmadım tam yani ben ağlayarak nefes nefese uyanıyorum hemen uyumayı nasıl başarıcam ? zamanla mı oluyo

2 sene neden sabrettin ah be bacim? hadi 1 defa oldu neden bunca zaman sabrettin??

2 sene değil cnm 2 senedir sevgiliydik ondan sonra ki 6 aylık bi dönem yaşadım işte o durumu.şimdiki aklım olsa napardım bilmem ama çok korktum o zaman aileme söylücek diye

Cnm bide kadin aile sagligi merkezleri var. Bulundugun ilde var mi bi arastir istersen. Belediyeler bu hizmeti veriyor. Buralarda psikologucretsiz yardimci oluyormus bayagida dinliyormus .Dun ark soyledi. Ablasi gitmeye baslamis ve memnunmus. Ama hafta ici hizmet veriyormus sadece. Bilgin olsun.

bende iki aydır çok uyumuyorum rüyadan uyanınca bi daha uyuyamıyorum yani korkumdan.denicem ama nasıl olacak anlmadım tam yani ben ağlayarak nefes nefese uyanıyorum hemen uyumayı nasıl başarıcam ? zamanla mı oluyo

2 sene değil cnm 2 senedir sevgiliydik ondan sonra ki 6 aylık bi dönem yaşadım işte o durumu.şimdiki aklım olsa napardım bilmem ama çok korktum o zaman aileme söylücek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…