- Konu Sahibi zamansizruya
-
canım benim naptın ne düşündün? araştırdın mı psikolog?
buraya yazdıktan sonra sağolun sizin söyledikleriniz psikolog konusunda cesaret verdi ve bugün üst kattaki doktor arkadaşımın tavsiye ettiği psikolğa gittim işimden izin alıp.önce tabi maddi konulardan bahsettim dedim hemen başlayamam biraz elime nakit birikmesi lazım diye ama tanıdık olduğumdan herhalde dert etmedi hemen başlayalım dedi bana.ama dilim tutuldu sanki.buraya yazdım ya derdimi anlatabilirim sandım olmadı.birinin gözlerinin içie bakarken anlatmk çok zormuş.zaten doktorum direk öyle hadi derdin ne diye sormadı muhabbet eder gibiydik ama onada tıpkı çevreme yaptığım gibi yalan ve kaçamak cevaplar verdim.içimde biriktirdiğim tüm o şeyleri sesli söylemek çok zor bilmiyorum yapamıcam sanırım.çıkarken doktorum dedi ki vazgeçme bu ilk seans ilk muhabbetimiz.
canım benim çok ama çok mutlu oldum senin adına. en zor kısmı atlattın sen! psikoloğa gittin. biyerden başladın. yavaş yavaş alıştıkça, karşındaki insana güvenmeye başladıkça daha rahat olcaksın merak etme
neden olmasın en azından konuşmaya başlamana da yardımcı olur
sen demişsin ya onları unuttum diye.. senin yaptğn unutmak değil bastırmak olmuş ve onu tetikleyen ilk kıvılcımlarda ortaya cıkmış.. kimseye anlatmadan kendi içinde ne çok şey taşımışsn..gercekten güçlü bi yapın olmalı.. bence psikologa git.. olacak en kötü sey duygularının taşması olur bu da kötü bişey değil..ordan çıkınca sırtında bir yük varmıs ve sen yükünü bırakmış gibi olacaksn.. bu arada cok üzüldüm yasadıklarına.. kadın basına böle birşey gelince ailesi öğrenmesin diye uğrasıyor ya.. ne diyeyim ben bu topluma.. gercekten üzülüyorum.. uykularına gelincede uyku haplarını kullanabilirsin.ben sebepsiz yere uyuyamadım bi kaç ay sonra doktor o haplardan vermsti.. 2-3 hafta kullandım sonra uykm düzene girdi zaten ve saatlerce uyutan birşey değildi..sdce braz sersem kalkıyordum..
çok haklısın toplum yapımız bunu saklayamaya zorluyo kadınları.tabiki istisna kişilerde var ama genel böyle
teşekkür ederim canım ama kendimi kötü bişey yapmışım gibi hissediyorum,tedirginim.bi yanım diyoki ne gerek var geçmişi desmeye diğer yanım diyoki geçmiş geçmemiş ki bu haldesin bu yüzden tedavi ol ve arkanda bırak.
bide yalan söyledim ya doktora yani zamanla doğruları anlataıcağımı sanmıyorum çünkü ben tam 7 yıldır yalan söylüyorum herkese.mesela sordu bugün erkek arkadaşın avrmı diye var dedim.ne zamandır birliktesiniz dedi yeni başladık dedim.işte biraz böyle muhabbet oldu öncesini sordu daha önce sevgilim oldu mu diye oldu dedim ne zaman bitti dedi 6 ay önce dedim !!!! halbuki yalan 7 yıldır köşe bucak kaçaarım erkeklerden ama resmen anlamasın diye yalan söyledim !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?