Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

zeynep sen alemdesin canım

canım ben 25 hafta ve 7.5 kilodayım rekora koşuyorum:)))
anlayamıyorum bazen fazla çıkıyorum bazen eksik ödem de yok gibi vücudumda ama...1 kilo falan oynuyo şimdilik 75 oldum bakalım geleceğimden korkuyorum:18::18::18:
ama hiiiç bişey yapmıyorum tembel teneke oldum iice çalışıyorum zaten yoruluyorum deyip devirip kıçımı yatıyorum aslında yürüyüş yapabilirim ama dediğim gibi tembelliğim tutuyoooo...
bu arada sen ne alemdesin hilalcim?

Son düzenleme:

canım sen çalıştığın için yan gelip yatıyorsun bana noluyoreşime demiştim ne olursa olsun beni yürümeye zorla egzersiz yapmaya .çünkü biliyorum son dönemlerime yaklaşınca istemeyecektim
aynen öyle oldu.akşamları zorluyor kalk yürü diye..yada benle leslie yapıyoronun dışında bütün gün oturuyor ve yatıyorum
tek yakta kaldığım süre yemek yapmak ortalığı toplamak oluyor
34 haftalığım cnm 10.5 kilo aldım
iştahım acaip açık,gözümün önünde tatlılar,kebaplar,hamurişleri dolanıyor
doğursamda kurtulsam diyorum

ayy hadi inşallah benimde geçsin gitsinde bende löp löp yiyim

canım bence sen 11-12 kiloyla bitireceksin ve gayet normal doktorlar da 12.5 kiloyu normal kabul ediyolar zaten...ne yazık ki benim bööle bi şansım olmayacak gibi çünkü ipin ucu bi kere kaçtı mı gerisi geliyo asıl kilolar bundan sonra gelecek diyosunuz ya ben yandım ki ne yandım yani:18::18: napalım dediğim gibi şimdiden rezerve yaptıralım 7. takımda elbet veririz kiloları... zamanında olduydu hayatımız rejimle geçecek bu gidişle

bence nasıl dua ettiğine dikkat et tatlım ben de aynı cümleleri kurmuştum pişman mıyım?hem de deli gibi

deme kızzz
valla oda var tabi sonunu düşünmüyo insan. hamilelik boyunca bebek için ye içç sonrasını düşünmüyoruz haklısın. sonrasında vermekte pek bi zor oluyo biliyorum üstelik ablam 6 senede anca attı kilolarını ama şimdi fıstık gibi maşallah ben olurum dobişko nasıl veririm verememki yağlarımı aldırsam aldıramamda yandık valla yesem bi türlü yemesem bi türlü kafam karıştı

inşallahhh geçerrr arkadaşımmmm,ben de yatıyorummmm..12 haftalık

ahhh kıyamam sende mide bulantısından mı yatıyosun nedir bu çektiğimiz yahuuu. dikkat et kendine valla hele birde mideleri üşütürsek yandık o yüzden ayakları sıkı sıkı koru çoraplarını çıkarma havalarda aldatıyo gribe de dikkat et valla hayatımızı mide bulantımıza göre yönlendirelim en iyisi

normal olursa sona kadar beklerse 6 haftam var
sezeryan olursa 5 haftam var
ama bu süre zarfında 12 ile bitmesi mümkün değil.son zamanlar benim yediğim üstüme yapışır
15 garantide fazlası olmasa bari.
şu doğum sonrası kilolardan birlikte kurtulalım topiğine gideriz bizde

ay evet yaaa yeni topic açarız aşkito da gelir eminim kimbilir kimler vardır daha ben size biraz sonradan katılırım ama olsun beklersiniz beni di mi kızlar?
takım çalışması olunca daha bi farklı olur bence insan daha güzel motive oluyo tabi çevrede şunu ye süt olur bunu ye süt olur diyenler olunca ne derece motivasyon kalır bilemem
bu arada ben senin o kadar kilo alacağına inanmıyorum hilal cim yaaa moral vermek için söylemiyorum gerçekten iyi gidiyosun bence..zaten düşününce de ha 12 kilo ha 15 1 ay fazladan uğraşırız olur biteerrr amaaaannn kafaya koyduk mu yaparız biz evelallah
coştum yine dalgalanıyorum beeennnn....
sağlıkla gelsinler kilolar tek düşüncemiz olsun inşallah...

Ben 8+4 haftaligim simdi, ise baslar baslamaz yedigimin ictigimin belli olmadigi icin 3 kilo almisim simdi 65 kiloyum, bende 62 felan zannediyordum. Boyum 1.67 armut tipiyim, bacaklarim biraz uzun belim hafif ince kilolari belli etmiyorum ama yuzum elma yanakli oldugu icin ben kesin cok siserim :18: :18: 15 kilo bile alsam 80 kilo ediyor cok korkuyorum valla :18:

21+6 yım 8 kilo:))
daha öncede yazmıştım son hafta dikkat etmeye çalıştım
ama arkadaşın biri ayzmış ya gözümün önünden tatlılar hamurişleri kebaplar geçiyor ne olsa yerim yani( yürüyüşe başladım bence faydası var imkanınız varsa yapın yediklerimizi yakarız hem..

Ben 23. haftadayım ve 9 kilo aldım.
Bundan sonra dikkat etmeye karar verdim, her akşam yürüyüş yapıcam inşallah :SS

9+3 üm hamile kaldığımda tahmini olarak 65 kiloydum dün doktorda tartıldım 67 olmuşum doktor en fazla 77 olucaksın dikkatli ye dio ama tırsıyorum 90 olmazsam iyidir :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…