Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

19+3 günlük hamileyim 54 kilo ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum ilk 3 ay bulantıdan dolayı 2 kilo vermiştim sonra nasıl bu kadar aldım bende anlamadım:s gece sütleri olabilir mi acaba??

ben gece süt içmiyorum doktorum kilo yapar gün içine yayarak iç dedi

ben gece süt içmiyorum doktorum kilo yapar gün içine yayarak iç dedi

bende içmiycem artık ama günde ne kadar süt içiyosunuz gün içine yayarak demişsiniz de aklım takıldı en fazla 2 bardak içebiliyorum ayranla yoğurtla takviye etmeye çalşıyorum

bende içmiycem artık ama günde ne kadar süt içiyosunuz gün içine yayarak demişsiniz de aklım takıldı en fazla 2 bardak içebiliyorum ayranla yoğurtla takviye etmeye çalşıyorum

günde iki bardak içiyourm en fazla yayarak derken sabah ve ikindi vakti gibi içiyorum ara ögünde yogurt vs. süt türevleri tüketiyorum

Ben su anda 34+5 deyim ama en son cuma tartildim doktorda,
10.5 kilo almisim (33+6da iken)
Evdeki tarti bozuk

Bu arada 61 ile basladim 71.5 kilo olmusum....

20+3 ve 4 kilo aldım.Bana doktorum hamileliğimin başlangıcından itibaren fazla kilo almamaya çalış demişti.Zaten abur cubur yeme alışkanlığım yok, sadece gerekli besinleri yiyorum.Sadece spor yapamıyorum, o kötü oldu.

Son düzenleme:
bende 57 ile hamile kaldım doğuma 1 aydan fazla vardı tartıldığımda 77 kiloydum 1 ay kala tartılmadım korkudan doğum oldu 5 gün sonra 69dum şimdi ise 63 hızla gidiyor kilolar kafaya takmayın kızlarr

Arkadaslar benim kilo alimim cok hizlandi.
Carsamba gunu 63,5 ciktigim tarida, persembe gunu 64,5,cuma gunu ise 64,8 ciktim.Ac karna tartiliyorum ayrica anlamadim,bu kadar hizli artis normal mi?
58 ile baslamistim boyum 170.Bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim.:2:

27. haftam bitiyo ve 9 kilo almışım...
mide bulantılarım gene başladı ama iştahta bi değişme yok bi de demir hapları kabızlık yapıyo bende 2-3 gündür yediklerim aynen duruyo valaaa bugün bi hoşaf falan içeyim bari belki iyi gelir yarın sabah gene tartılırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…