Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

benim kan değerim düşük çıktı demir hapını sabah akşam verdi dr.ve bende inanılmaz bir iştah patlamsı oldu işkence gibi resmen.bende ona bağlıyorum

merhaba kızlaar bende 33 haftalık hamişim darısı herkese inşallah çok kilo aldım ve çoook canım sıkılıyo inşallah doğumdan sonra halledecem bu arada doğum nasıl olcak ne yapsam ne tercih edersiniz

merhaba kızlaar bende 33 haftalık hamişim darısı herkese inşallah çok kilo aldım ve çoook canım sıkılıyo inşallah doğumdan sonra halledecem bu arada doğum nasıl olcak ne yapsam ne tercih edersiniz

bir sorun yoksa normal doğum yapmanı tavsiye derim.
,kaç kilo aldın bu arada

arkadaşlar bende 36. haftamdayım 62 ile başladım şuan 73üm ya kaçla bitiririm sizce?son haftalarda çok kilo alınıyo deniliyo ya korkuyorum daha almak istemiyorum sonra vermesi var ya

Arkadaşlar 22+0 ünlük hamileyim 66 kilo ile hamile kaldım şuanda 67 kiloyum sizlerden yardım istiyorum dün rahatsızlandım doktora gittim riskli bir hamileliğim var rahim yetmezliği var şuandada rahmimde dikiş var yatıyorum devamlı.dün doktora gittim bebeğin suyu fazlaymış sizlerde böle şey yaşayan oldumu yardım edin zararlı mıdır suyun fazla olması

http://www.kadinlarkulubu.com/prema...zligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var-865.html
bu linke bak canim

mrb 39. haftamdayım toplamda 60kilo ile hamileydim 16 kilo aldım bakalım 40. haftayıda doldurursak heralde 1 kilo daha alırım :) bi arkadaşım 20 kilo almıştı 4, 5ay içindede kiloları kalmamış zaten doğumda rahat 10 kilosu gidiyor dedi...

bugün hastaneye gittim.

32. haftamdayım 8 kilo almışım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 61 kilo oldum
bebeğimde 2100 grm maşallah nazar değmesin. son 1 kiloyu 1 ayda aldım.
inşallah son 2 ayımda çok almam

23 haftalık hamileyim. dün doktora gittim rutin kontrollerim için. hamile kalmadan önce 75 kiloydum. ilk üç ay içinde çok kusmalarım olduğu için kilo verdim ve 69 kilo oldum. iştahım çok yok, canım yemek istemiyor. et özellikle hiç sevmiyorum. ama süt peynir yoğurt bunları çok severek yiyorum. neyse, ben çok yemediğim için kilo almadım, öyle 23 haftada hamile olanlar gibi karnım kocaman olmadı.1 kilo aldım.
doktor bebeğin biraz kilosu düşük, haftasına göre 1-1,5 hafta geride dedi. o kadar moralim bozuldu ki...
doktora korkmalı mıyım dedim, kork tabii ye otur akşama kadar ye dedi bana... Ben zekasına bir şey olur diye çok korktum açıkçası, fakat bunun zekayla ilgisi olmadığını daha çok düşük kiilo boy ile ilgili olacağını netten okudum. ama içim rahat etmiyor. akşam etimi yedim yoğurdumu yedim sütümü içtim sabah kahvaltımda yumurtamı yedim sütümü içtim peynir yedim kuru üzüm kayısı, fındık yedim, multimineral ve vitaminlerimi aldım.. büyür herhalde di mi teyzeleri, benim küçücüüük kızım?

canım yaaa:) büyür tabi hiç korkma sen, hiç bişey için geç değil, özellikle hamilelikte. Bak sen anlamışsın biraz daha dikkatli yemen gerektiğini, çözmüşsün olayı böylece. Merak etme bundan sonra senin küçük kızın hızlı hızlı büyücek:))

asıl kiloyu 28. haftadan sonra alıyorlar.23 haftalıkken daha çok küçüktür o toparlaması daha kolay olur.dr un bu kadar büyütmeside saçma olmuş

22+0 haftalık gebeyim,3 kilo aldım.Gelecek haftalardan endişeliyim çünkü çok kilo almamam gerek ama iştahım çok arttı.:18:

arkadaşlar ilk aylarda almamaya bakın..son aylar tehlikeli aylar bugün dr umda dedi..
7 ay dolana kadar gayet iyi giderken bir anda yediğim herşey üstüme yapışmaya başladı..hergün çıksam tartıya hergün biraz daha fazla çıkacağım.daha önümde 7 haftam var ve ben çok tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…