Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

17+4 vee 4 kilo..

ama ben sabıkalıyım zaten ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım.:96:

kızlar son haftam 18 kilo aldım, , ama moralim bozuldu.. 86 ile hamile kalmıştım,104 oldum.. son haftada da alırsaam

arkadaslar kılo alınır verılır takmayın kafanıza .

elbette alıcaz kı besleyelım mınıklerımızı.

ama ben kendı adıma su abur cuburlardan vazgecersem kendımı coook ıyı hıssedecegım.

cunku kılo almanın dısında psıkolojık olarak cok kotu hıssetmeme sebep oluyorlar.

kılo alıyorum dıye kotu hıssetmıyorum; gercekten bıskuvı, cıkolata, hamurışı ne zaman bunları agırlıklı yesem depresyonum ve panık atagım depresıyor.

zaten doktor demıstı panık atak ve depresyon sekerle beslenır dıye..

o yuzden sebze meyve agırlıklı beslenme duzenıne gecıp kendımı zınde ve mutlu hıssetmek ıstıyorum bır an evvel.

16+5 1 kilo aldım...ama hala hamile kaldığım kilonun 2 kilo altındayım

İlk hamileliğimde 10 kilo almıştım bakalım bunda kaç kilo alacağım,6 haftalık hamileyim 69 la hamile kaldım 68e düştüm..

18 haftalık hamileyim henüz iştahımda bir artma olmadığı ve de tiksinmelerim devam ettiği için almış değilim 200 gr. vermişim bile. yiyemiyorum bebeğim için endişeleniyorum aslında ama elimden gelmiyor herşey kokuyo bana
aslında pek bi iştahlıyım ben çok kolay kilo alan balıketli bayanların başını bile çekebilirim ama nedense bebeğime faydam olmucak heralde

bence üzülme bi şekilde besleniyoar onlar çok dirençliler maşallah doktorun söyler zaten tehlikeli bi durum olursa...bence bulantıların geçi,nce rahatlayacaksın bende ööle olmuştu birden bi iştah patlaması yaşadım kusmalarım geçince insan şaşırıyo ne yapacağını..herşeyin hayırlısı ama kafaya takıp üzülmen daha çok zarar verir bebişe de sana da...

zeynep sen alemdesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…