Kizlar siz kac haftalikken gobeginiz tam belirginlesti? :26:
9+3 üm hamile kaldığımda tahmini olarak 65 kiloydum dün doktorda tartıldım 67 olmuşum doktor en fazla 77 olucaksın dikkatli ye dio ama tırsıyorum 90 olmazsam iyidir :S
24-25.haftadan sonra biraz çıkmıştı ama hala inanmayan vardı hamile olduğuma
Eger o zaman biraz ciktiysa iyimis valla, inanmadiklarina gore pek kilo almadin galiba..Keske bende de oylee olsa
aslında karnın çıkmasıyla kilo almak arasında pek bağlantı yok. Yani karın büyümesi sadece bebeğin büyümesine bağlı ve de ne kadar çıktığı da senin vücut yapınla ilgili...bazı kadınların karın içi boşluğu diğerlerine göre daha geniş olduğundan rahim başlarda içerde kendine daha fazla yer buluyor ve dısardan gorunme durumu bıraz daha gecikiyor bu durumda:) ya da eger karın kasların daha sertse, gerginse karnın cıkması biraz daha vakıt alabiliyor, ama illa ki bişeyler çıkıyo sonunda:)) ben de 20. haftamdayım 5 kilo aldım toplamda ama karnım henüz çıkmadı mesela, en yakın arkadaşımın hamileliği benim kadarken o da aşağı yukarı benim kadar kilo almıştı ama çok büyük karnı vardı bana göre:)) o yüzden bu kilo karın olaylarına çok takılma, keyfini çıkar hamileliğin:))
19 haftalık hamileyim 1 kilo aldım toplamda bir oğlum olucak ve gelişimide suan 1 hafta önde gidiyor doktoruma göre doguma kadar en az 5 kilo almam gerekiyormuş, aslında yiyorum bulantım da yok ama eskiden tatlı canavarı olan ben artık tatlıdan tiksindiğim için galiba bebek için yararlı olanları vücudum alıyor kalanını yakıyor galiba..
endişelenme canım daha çok erken..asıl kilolar 6 ay bittiikten sonra alınıyor 26. haftadan sonra yani...değil 5 kilo o haftadan sonra 15 kilo alanları biliyorum..ama umarım ideal kiloda bitirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?