Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

9+3 üm hamile kaldığımda tahmini olarak 65 kiloydum dün doktorda tartıldım 67 olmuşum doktor en fazla 77 olucaksın dikkatli ye dio ama tırsıyorum 90 olmazsam iyidir :S

Bende 9+3 oldum su an da ve 65 kiloyum. Bagirsaklardan mi yediklerime dikkat etmedigimden mi nedendir hafif gobegim cikti ama bu kadar cikmasi bebekten kaynaklanmaz bence. Of yag olmasaydi anliyacaktim ne kadar cikti, cikmadi

Eger o zaman biraz ciktiysa iyimis valla, inanmadiklarina gore pek kilo almadin galiba.. Keske bende de oylee olsa

aslında karnın çıkmasıyla kilo almak arasında pek bağlantı yok. Yani karın büyümesi sadece bebeğin büyümesine bağlı ve de ne kadar çıktığı da senin vücut yapınla ilgili...bazı kadınların karın içi boşluğu diğerlerine göre daha geniş olduğundan rahim başlarda içerde kendine daha fazla yer buluyor ve dısardan gorunme durumu bıraz daha gecikiyor bu durumda:) ya da eger karın kasların daha sertse, gerginse karnın cıkması biraz daha vakıt alabiliyor, ama illa ki bişeyler çıkıyo sonunda:)) ben de 20. haftamdayım 5 kilo aldım toplamda ama karnım henüz çıkmadı mesela, en yakın arkadaşımın hamileliği benim kadarken o da aşağı yukarı benim kadar kilo almıştı ama çok büyük karnı vardı bana göre:)) o yüzden bu kilo karın olaylarına çok takılma, keyfini çıkar hamileliğin:))

Dogru soyluyosun valla, verdigin bilgiler icin sagol. Bakalim benim karnim ne kadar buyuyecek cok kilo olmasin da

19 haftalık hamileyim 1 kilo aldım toplamda bir oğlum olucak ve gelişimide suan 1 hafta önde gidiyor doktoruma göre doguma kadar en az 5 kilo almam gerekiyormuş, aslında yiyorum bulantım da yok ama eskiden tatlı canavarı olan ben artık tatlıdan tiksindiğim için galiba bebek için yararlı olanları vücudum alıyor kalanını yakıyor galiba..

endişelenme canım daha çok erken..asıl kilolar 6 ay bittiikten sonra alınıyor 26. haftadan sonra yani...değil 5 kilo o haftadan sonra 15 kilo alanları biliyorum..ama umarım ideal kiloda bitirirsin

33+4 47 kiloyla hamile kaldım şimdi 63 15 kilo aldım. kızımdada aşağı yukarı aynı kiloyla hamile kaldım ve 20 kilo almıştım hepsini verdim hemde hiçbirşey yapmadan kısa sürede aynı kiloma döndüm. bakalım bu defa ne olacak 32 haftalık dr. gittim gelişimi 34 haftalık gözüküyordu. bence kilolarınızdan korkmayın o sizden korksun. insan isteyince başaramayacağı hiçbirşey yok.

Kızlar uykularım kacıyor.daha annelik psikolojisine giremedim de sanırım herkes bebegim saglıklı olsun da kac kilo alırsam alayım diyor ama ben suan kiloalıcam diye cok korkuyorum.2 yıllık evliyim suan da 10 haftalık hamileyiim .evlendigimde 53 kilo idim tam ideal kilomdu evlilik bilmem ne derken 58.5 kilo ile hamile kaldım suan da 60 kiloyum.2.5 ayda 1.5 kilo almısım.cok korkuyorum 10-12 kilo almaya razıyım ama daha fazlasıyla kendimi düsünemiyorum.:( ben yaptım sen yapma diyeceginiz hatalar varsa yardımlarını bekliyorum kilo konusunda.

21.haftadayım. 54 le hamile kaldım. şimdi 56 yım. 2 kilo aldım. 10 kilo daha alırım diye düşünüyorum. fazlasına gerek yok:)

19+3 günlük hamileyim 54 kilo ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum ilk 3 ay bulantıdan dolayı 2 kilo vermiştim sonra nasıl bu kadar aldım bende anlamadım:s gece sütleri olabilir mi acaba??

ben 30 haftalık oldum, 13 kilo aldım. 56 ile başladım şu an 69 um. bakalım kaç kilo ile tamamlayacağım, doktorum abarttığımı söylüyor

ben ahmileliğimi 11 kılo ıle bıtırdım ama oole bı gobeğim vardıkı 6. aydan ıtıbaren doğum yakın galıba ıkızmı gıbı sorulara cvp vermekten bıkmıştım kıloyla kesınlıkle ılgısı yok göbeğin..ayrıca sutu lıght ıcebılırsınız dr tavsiyesiyle lıght ıctım ben hergun 1 lt..yağsız ama kalsıyum bakımından daha zengınmiş light sutler...ve bol bol yuruyus doğuma gırmeden 1gun onceye kadar yuruyus yaptırttı dr..

endişelenme canım daha çok erken..asıl kilolar 6 ay bittiikten sonra alınıyor 26. haftadan sonra yani...değil 5 kilo o haftadan sonra 15 kilo alanları biliyorum..ama umarım ideal kiloda bitirirsin

ay agzından yel alsın almayım o kadar zaten balon gibi oldum ,koşu bandıya agır tempoda yürümeye başlayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…