Bende asiri siskinlik var ustelik 2-3 kilo da almisim galiba
cunki ben kendimi 62-63 kilo arasi biliyordum, 65 ciktim en son o da ac karnina
ha bu arada 10 haftalik hamileyim, dun bebegimizin kalp atislarini duyduk, muhtesem biseydii
Kollarini, ayaklarini her biseyini gorduk, iki taraftaki beyinleri bile gozukuyordu...
Sanki bize el sallar gibiydi. Esimde bende cok duygulandik
25. hafta içinde ben de şükür 2 kilo aldım. Şuan 56 kiloyum.
İlk zamanlar 5 kilo verdim, daha yeni yeni alıyorum.
tebrik eder,m canım çok güzel yaşadıklarımız Rabbim sonuna kadar daim etsin ...
27+2 7 kiloGecen hafta 8-9 kilolari bulmustu, biraz dikkat ettim, son gunlerde gerilemis kilom
Canim, istah patliyor ister istemez, uzulme hic. Ben aksamlari az yemek yedim. Gunduz yine ne istersem yiyorum, hamur isi de yiyorum. Aksamlari bir cesit yemek, ekmeksiz tabii, yanina salata yiyorum. Ya da sebzeli etli bir yemek ve 3-4 kasik pilav yetiyor. Yatmadan bir bardak yarim yagli sut iciyorum yoksa acliktan uyku tutmuyorMerhaba ben artık kilolarımı kontrol edemiyorum, sanki kafaya taktıkça stresten kilo alıyorum:)
Nelere dikkat ettin yazarsan sevinirim, bende deneyeyim yoksa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. 19. haftamdayım aldığım kilolar nerdeyse 9 u buldu özellikle bu hafta nerdeyse hergün 1er kilo arttı Allahım bana noluyo:)
Canim, istah patliyor ister istemez, uzulme hic. Ben aksamlari az yemek yedim. Gunduz yine ne istersem yiyorum, hamur isi de yiyorum. Aksamlari bir cesit yemek, ekmeksiz tabii, yanina salata yiyorum. Ya da sebzeli etli bir yemek ve 3-4 kasik pilav yetiyor. Yatmadan bir bardak yarim yagli sut iciyorum yoksa acliktan uyku tutmuyorAma bugun ipin ucu kacti yine. kekti pogacaydi Allah ne verdiyse Aslinda bebege yarari yok ama gozum donuyor benim, kendimi tutamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?