Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bende o haftalarda aynen hızlı kilo aldım ama doktor normal dedi vücut su topluomuş bide şişkinliktende kilolu çıkılabiliomuş.

geçen hafta pazartesi tartıldığımda 83,6 idim bu pazartesi ise 82,5..anlamadım.galiba şişkinlik vardı..bu arada 84,7 ile hamile kaldım.

Bende asiri siskinlik var ustelik 2-3 kilo da almisim galiba
cunki ben kendimi 62-63 kilo arasi biliyordum, 65 ciktim en son o da ac karnina

ha bu arada 10 haftalik hamileyim, dun bebegimizin kalp atislarini duyduk, muhtesem biseydii
Kollarini, ayaklarini her biseyini gorduk, iki taraftaki beyinleri bile gozukuyordu...
Sanki bize el sallar gibiydi. Esimde bende cok duygulandik

Son düzenleme:
25. hafta içinde ben de şükür 2 kilo aldım. Şuan 56 kiloyum.
İlk zamanlar 5 kilo verdim, daha yeni yeni alıyorum.

tebrik eder,m canım çok güzel yaşadıklarımız Rabbim sonuna kadar daim etsin ...

25. hafta içinde ben de şükür 2 kilo aldım. Şuan 56 kiloyum.
İlk zamanlar 5 kilo verdim, daha yeni yeni alıyorum.

valla ne diyeceğimi bilmiyorum
24 haftalık oldum artık 10 kilo almışım
hiç kilo vermedim kusmadım bulnatıma z oldu geçti
homini gırtlak devam(
yürüyüşlerle dengeyi bulurum inşallah

bende 83kg ile hamıle kaldım 17.haftadayım dün tok karnına 85,5 cıktım heralde ac karnına 85cıkarım
2kg almıs bulunmaktayım ıyımı sızce :S

20 haftalık hamileyim. tüp bebeğimi denerken 6 kilo aldım. olmadı. sonraki ay hamile kaldım o zamandan buzamana da yani hamişliğimin başındaN beri 300 gr. eksiğim var. kiiii ben balık etliyim normaldeçok kilo alırım dedim ama iyi oldu korktuğum gibi olmadı şimdilik. ama artık alıyorum sanki öyle geliyo

ben 13 haftalığım. kilo almadım ya da yarım kilo aldım değişiyor her sabah. ama göbeğim öne çıktı kocaman oldu. 49 kg ile hamile kaldım.

27+2 7 kilo Gecen hafta 8-9 kilolari bulmustu, biraz dikkat ettim, son gunlerde gerilemis kilom

Merhaba ben artık kilolarımı kontrol edemiyorum, sanki kafaya taktıkça stresten kilo alıyorum:)
Nelere dikkat ettin yazarsan sevinirim, bende deneyeyim yoksa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. 19. haftamdayım aldığım kilolar nerdeyse 9 u buldu özellikle bu hafta nerdeyse hergün 1er kilo arttı Allahım bana noluyo:)

Canim, istah patliyor ister istemez, uzulme hic. Ben aksamlari az yemek yedim. Gunduz yine ne istersem yiyorum, hamur isi de yiyorum. Aksamlari bir cesit yemek, ekmeksiz tabii, yanina salata yiyorum. Ya da sebzeli etli bir yemek ve 3-4 kasik pilav yetiyor. Yatmadan bir bardak yarim yagli sut iciyorum yoksa acliktan uyku tutmuyor Ama bugun ipin ucu kacti yine. kekti pogacaydi Allah ne verdiyse Aslinda bebege yarari yok ama gozum donuyor benim, kendimi tutamiyorum.

Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için umarım bende senin gibi yapabilirim, dayanabilirim yani:)
Bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyorum bende, bakalım nolucak:)

biri beni mi anlatıyor
gözüm dömnüyor resme:))
mutfakta fare var diyor eşim:))

kızlar galiba ben kötü bir anneyim ( terzi kendi söküğünü dikemez ya bide herkese öğrencilere anlatıyorum vay gebelikte söyle beslenmeli ,, vay bilişsel gelişim vs.vs) beslenmemde sorun yaşıyorum mesela yemek haneden yemek yiyomiyorum öglen en fazla çeyrek bir kaşarlı tost ayran, kesin bir elma yada ızgara tavuk yiyorum sabah kahvaltılarım hafta sonları hariç alel acele 2 ceviz at agza az peynir vs, akşam bir kase çorba yedikden sonra yumuşuyorum çileğe, portakala elmaya tatlı canavarı olan ben agzıma süremiyorum bile ve bu hafta kilo almayı beklerken 20 haftada tam aldım derken gene vermişim aldıgımı hala toplamda 1 kilo gözüküyo ama öğrencilerin tezleri,25 saat haftalık ders vs.derken bebişimi ihmal ediyorum galiba, ama ona ragmen sankı bugun dogurcak gibi karnım burnumda hala servisten hoplayarak iniyorum, drama dersinde öğrencilerde koşuyorum ,ama engel olamıyorum üfffffff bişi olcak diye korkuyorum:2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…