Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

23 + 1'lik hamileyim. 55 ile başladım, şuan 66 kiloyum :2: Hamile kalmadan önce nasıl yiyorsam, şuan da aynı, belki 100gr. artmıştır ama ben kilo alıyorum sürekli :84: Çok su içiyor olmam mı etkiliyor acaba? Bu konu , bugünlerde canımı fazlasıyla sıkıyor

Canim neden kotu bir anne olasin ki? 20 haftalik hamile degil misin? 1 kilo almis olman hic de sorun degil. Gunde 2 bardak sut ictiginden, mutlaka en az iki cesit karbonhidrat aldigindan(ekmek-pilav-makarna-pogaca vs.), iki porsiyon sebze ya da meyve yediginden, mutlaka bir sefer et yediginden emin ol yeter bence. Bir de aralarda daha cok ceviz-badem vs. yemeni tavsiye ederim, cinko icerirler ve bebeginin dogum kilosunun yuksek olmasini saglarlar. Bir seyler yemege vaktin olmuyorsa da ceplerini findik fistik ile doldur ve bunlari mutlaka arada atistir. Unutma sen ac kalirsan bebegin de ac kalir.

sagol teşekkür ederim hormonların etkisiyle bazen böyle duygusal anlamda iniş çıkışlar yaşıyorum işde

arkadaşlar merhaba bende tüp bebek ve öncesi tedavilerden dolayı 80kg ile hamile kaldım suanda 20 haftalık hamileyim ve hic kg almadım istedigimde zaten en az kiloyla doğuma gitmek doktorumda kilo almadıgım icin tebrik ediyo beni. Aslında is yerimde yemek yiyemiyorum heralde bende o seklide dengeliyorum cünkü sabahları cok güzel kahvaltı yapıyorum bide aksamları kendim yaptıgım icin yemeklerden yiyebiliyorum. Sadece öglenleri yemek yiyemiyorum onun yerine galeta falan yiyorum gecistiriyorum yani.bide ben tatlıyı cok severdim hamilelikten sonra tatlı istegim azaldı yani hic yemimyorum diyemem sütlac falan yapıyorum arada ondan yiyorum hemde süt destegi olsun diye.Dr bana günde 1 bardak süt yeterli dedi fazlası kilo yapar demisti. Recel yeme bal ye biraz dedi. Hamurisi ve tatlıya dikkat et bebege ve sana bi faydası yok dedi ama ben hamurisini yiyorum valla.Aslında benim illa kilo almıcam diye bi gayretim yokta neden bilmiyorum kilo almadım.

çok güzel arkadaşım tebrik ediyorum seni valla. ben 10 haftalık hamileyim 71-72 ile hamile kaldım şuan 69 um kusma falan olmadı ama dediğin gibi tatlı yiyemiyorum önceden yerdim. birde akşamları aır yiyemiyorum zaten. umarım senin gibi 20. haftaya kadar daha böyle giderim... :)

düzenli besleniyorsun sanırım değil mi? verdiğim bilgiler işine yaradı mı?hadi bakalım inşallah13-14 ile biter..

canım valla listeyi asmıştım dolaba uygulamaya çalıştım ama 7 kilodan sonra hızlandım.ama bir ara krizlere girdim böyle tatlı,kebap falan..eşimde hemen aldıonları yiyince hemen kilo aldım..belki daha az olabilirdi 11 falan..neyse bunada şükür diyorum.
ilkinde 18 aldığımı düşününce ne kadar az olsa kar dır diyorum

ay insallah bende 10 kilo falan alırım en fazla daha yolun yarısı bitti asıl ikinci yarı daha önemli cok alınıyormuş öyle diyolar. Gözüm korktu valla ama heralde benim avantajım simdiye kadar kilo almamıs olmak.

cok sagol canım benim hic mide bulantım olmadı yani ilk başlarda 2.ayımda falan iki haftalık bi mide bulantısıydı o zaman işyerimin yemekhanesindende tiksinmiştim öglen yemeklerimi o zaman kestim işte. bende öglen yemeklerini gecistiriyorum diye kendimi kötü anne ilan ediyorum ama yinede biseyler yemeye calısıyorum. Artık beyaz ekmekte yemeyi bırakıyorum dün aksam cavdar ekmegi aldım ve azaltmaya karar verdim. hamurisi hic yemiyecegim diyemem ama en azından azaltıcam. Tatlıda zaten yiyemiyorum belki haftada bir hafif tatlı yerim. İnsallah cok kilo almadan bitiririz hamileligi. Bide sey diyolar kilolu olanlar fazla kilo almıyolarmıs hamileliklerinde inşallah öyle olur. :)

bende 53 ile hamile kaldım şimdi 56 kiloyum. 22+2 günlük hamileyim. ama doktorum ekmeği ve tuzu kesti . tansiyon problami yaşamayayım diye. birde bebeğimi beseleyen kordon tek arter olduğu için anne fazla kilo alabiliyormuş. vücüdundan ödem oluyormuş sanırım ondan:44:

Arkadaşlar ben 18+2 haftalık hamişim ilk 53 kilo ile falan kaldım sanırım ama 16. haftamda tartıldığım da 58 kiloydum ilk üç aylık dönemde 1 kilo vermiştim şimdi dün akşam tartıldım gece 59 kiloydum sabah kalktım birdaha tartıldım bi baktım 59.5 kilo gördüm benim kafam mı güzeldi yoksa gerçkten bi gecede yarım kilo alabilir miyim :)))))))))))) noluoo yaaa

Arkadaşlar bu liste nasıl bir liste ben kaçırdım galiba ben de hızlı kilo alanlardanım. 61 kilo ile başladım. 23. haftadayım 69.4 kiloyum.
Ya bir de bir şey daha soracağım siz günde kaç bardak süt içiyorsunuz bana fena halde gaz sancısı yapıyor da ben çok fazla içemiyorum.

Laktozsuz sütlerden içebilirsin, gaz sancısı yapmıyor.. Ben bazen yarım bazen 1 litre içiyorum..

19.haftamdayım 3kilo aldım ama ben hiç süt tüketmiyorum nolcak yaa(çok üzülüyorum ilk bebeğimde günlük 1 ltre içiyodum ama bu bebeğimde hiç beslenmeme dikkat etmiyorum ((

Arkadaşlar delirmek üzereyim.55 kilo ile hamile kaldım.İlk iki ay düşük tehlikem vardı hiç kalkmaksızın yattım.Yarın 15 haftalık oluyorum ve şuan 61.5 kiloyum.15 haftada 6.5 kilo ben ne yapıcan.Yediklerimi görseniz şaşarsınız.Ne tatlı ne kebap ne yağlı hiçbirşey yemiyorum.Izgara et tavuk yarım yağlı süt yoğurt vs.Biri bana yol göstersin.Artık yürüyüşlere başlasam olur mu?Doktor riskli dönemin geçti ama bir iki hafta daha dikkat et demişti 13.haftamda:2:

canım ben yürüyüşe 12. haftamdan sonra başladım eger evde bantta yürüyosam 30 dk yürüyorum çünkü bant beni çok yoruyo ama açık havada yürüyosam en az 45 dk ile 1 saat arası yürüyorum ama tehliken devam ediyosa bence fazla yorma kendini dr a sor öyle başla

Evet canım ya bir yandanda korkuyorum işte.Bebeğim sağlıklı olsunda razıyım diyorum ama bu kiloların ne ona faydası var ne de bana.Normal doğum istiyorum aşırı kilo alırsam doğum şeklini etkiler diye de korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…