kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, merak etmeyin kilo almadım diye. ehehehe son aylar epey güzel alınıyooo. hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç canınızı sıkmayın emi
ben 20 haftalıktım 1 kilo mu ne almıştım.
şimdi 36 haftalığım 10 kilo aldım
İnşallah vallahi ben 20 kiloya kadar razıyım.Neyse artık daha dikkatli olmaya çalışıcamya bence çok takma çünkü takınca dahada çok kilo alıyor insan bundan sonra dikkat et yemene içmene felan ben oğlumda devamlı evdeydim hiçbi şekilde hareketim yoktu beslenmemde süperdi eşim beni besiye çekmişti resmen ve sonuç 30 kilo aldım.ama sonra veriliyo verdim yani bence hamileliğinin tadına bak keyfiini çıkar evet çok kilo almak da iyi değil ama haftada 1-2 yürüyüşe çıkarsın yediklerini kontrol altına alırsın ve enfazla 15 18 kiloyla bititrirsin.
kızlar bu ara canım acaip tatlı çekiyo engelleyemiyorum kendimi...
kafayı yemek üzereyim sanırım..tatlılar da ööle hafif cinsinden değil yani noluyo banaaa????
benimde bir ara öyleydi hatta haftalar sürdü..hep baklava şekerpare gibi şeyler istedi canım..şimdi durdu çok şükür..istemiyor canım bişey.
benimde bir ara öyleydi hatta haftalar sürdü..hep baklava şekerpare gibi şeyler istedi canım..şimdi durdu çok şükür..istemiyor canım bişey.
bende 21 haftalık hamileyim ve bu ay 1.5 kilo aldım açıkcası azcık üzüldüm 1 kilo almayı hedefliyordum ama öglenleri patetes kızarması yedim kantindentoplamda 2.5 oldu bu cumartesi inş kontrolüm var bakalım doktorumuz ne dicek
Ben surekli cikolatali dondurmalar yemek istiyorum
Olur olmadik saatlerde o da
12 hafta olmama iki gun kaldi. Bu asermeler butun hamilelik boyunca devam ediyormu? :44:
Canım ben ilk 3 ay hiçbişey yiyemedim bulantıdan sonra bi düzeldi iştahım işte sonuç yukarda yazıyo zaten :87: dikkat etmek lazım, canının çektiği şeyleri ye ama azar azar, abartmadan
canım valla ben ilk 3 ay çok fenaydım 14 haftadan sonra kendime geldim.ondada iştahımı kontrol ettim.18 haftalıkken 1 kiloydu aldığım..bazı haftalar dikkat etsemde aldım.26. haftadan sonra oldu yani 6 ay bitince çok hızlandı kilo alımım..o sıralar daha çok istiyordu cnm..Ben surekli cikolatali dondurmalar yemek istiyorum
Olur olmadik saatlerde o da
12 hafta olmama iki gun kaldi. Bu asermeler butun hamilelik boyunca devam ediyormu? :44:
ayy benim de öyle, hep ağdalı tatlılar çekti canım ne yalan söyliim her hafta bi çeşit yaptım yedim38+4 16 kg. aldım, haftaya doğursam çok iyi olacak bu sefer de sütlü tatlılar istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?