Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ya bence çok takma çünkü takınca dahada çok kilo alıyor insan bundan sonra dikkat et yemene içmene felan ben oğlumda devamlı evdeydim hiçbi şekilde hareketim yoktu beslenmemde süperdi eşim beni besiye çekmişti resmen ve sonuç 30 kilo aldım.ama sonra veriliyo verdim yani bence hamileliğinin tadına bak keyfiini çıkar evet çok kilo almak da iyi değil ama haftada 1-2 yürüyüşe çıkarsın yediklerini kontrol altına alırsın ve enfazla 15 18 kiloyla bititrirsin.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, merak etmeyin kilo almadım diye. ehehehe son aylar epey güzel alınıyooo. hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç canınızı sıkmayın emi

ben 20 haftalıktım 1 kilo mu ne almıştım.

şimdi 36 haftalığım 10 kilo aldım

Son düzenleme:

ama süper bence en fazla 14 kiloyla bitirirsin kim hiç kilo almadan bitirmişki bebek var suyu var bisürü şey var .umarım bende 10 kiiloyla bitiririm

İnşallah vallahi ben 20 kiloya kadar razıyım.Neyse artık daha dikkatli olmaya çalışıcam

bakalım bu kaçla bitecek benim..çok merak ediyorum doğrusu...12 ile bitirmekti hedefim ama 12.5 oldum bile.bazıları son ayda 1-2 kilo veriyormuş bu sefer belki onlardan olurum belli mi olur

bende 21 haftalık hamileyim ve bu ay 1.5 kilo aldım açıkcası azcık üzüldüm 1 kilo almayı hedefliyordum ama öglenleri patetes kızarması yedim kantinden toplamda 2.5 oldu bu cumartesi inş kontrolüm var bakalım doktorumuz ne dicek

Ben 32 haftayı bitirdim, 10.5 kilo aldım. 58 ile başlamıştım. 22-29. haftalar arasında hızlı kilo aldım, son 2 haftadır yavaşladı kilo alımım, haftada 300 gr gibi aldım yani.

kızlar bu ara canım acaip tatlı çekiyo engelleyemiyorum kendimi...
kafayı yemek üzereyim sanırım..tatlılar da ööle hafif cinsinden değil yani noluyo banaaa????

kızlar bu ara canım acaip tatlı çekiyo engelleyemiyorum kendimi...
kafayı yemek üzereyim sanırım..tatlılar da ööle hafif cinsinden değil yani noluyo banaaa????

benimde bir ara öyleydi hatta haftalar sürdü..hep baklava şekerpare gibi şeyler istedi canım..şimdi durdu çok şükür..istemiyor canım bişey.

bende 36. haftadayım 65 kiloyla hamile kaldım şimdi 74 kiloyum pekte fena sayılmaz sanırım :)

benimde bir ara öyleydi hatta haftalar sürdü..hep baklava şekerpare gibi şeyler istedi canım..şimdi durdu çok şükür..istemiyor canım bişey.

Ben surekli cikolatali dondurmalar yemek istiyorum

Olur olmadik saatlerde o da

12 hafta olmama iki gun kaldi. Bu asermeler butun hamilelik boyunca devam ediyormu? :44:

ayy benim de öyle, hep ağdalı tatlılar çekti canım ne yalan söyliim her hafta bi çeşit yaptım yedim 38+4 16 kg. aldım, haftaya doğursam çok iyi olacak bu sefer de sütlü tatlılar istiyorum

Niye uzuluyorsun canim normaldir, zaten vucut baslardan itibaren 2 litre ekstra kan uretiyor
O kadar kafaya takma. Ben bi ara yorgunlugum ve bulantilarim yuzunden sadece disardan aldigim patates kizartmasi yedim, yani 2-3 gun boyunca, ben nolacam aceba

12 hafta olmama iki gun kaldi. Bu asermeler butun hamilelik boyunca devam ediyormu? :44:

Canım ben ilk 3 ay hiçbişey yiyemedim bulantıdan sonra bi düzeldi iştahım işte sonuç yukarda yazıyo zaten :87: dikkat etmek lazım, canının çektiği şeyleri ye ama azar azar, abartmadan

Canım ben ilk 3 ay hiçbişey yiyemedim bulantıdan sonra bi düzeldi iştahım işte sonuç yukarda yazıyo zaten :87: dikkat etmek lazım, canının çektiği şeyleri ye ama azar azar, abartmadan

Ben duzensiz ve normal yemeklerin disinda abur cubur yiyorum gidisat hic iyi degil

canım valla ben ilk 3 ay çok fenaydım 14 haftadan sonra kendime geldim.ondada iştahımı kontrol ettim.18 haftalıkken 1 kiloydu aldığım..bazı haftalar dikkat etsemde aldım.26. haftadan sonra oldu yani 6 ay bitince çok hızlandı kilo alımım..o sıralar daha çok istiyordu cnm..
ayy benim de öyle, hep ağdalı tatlılar çekti canım ne yalan söyliim her hafta bi çeşit yaptım yedim 38+4 16 kg. aldım, haftaya doğursam çok iyi olacak bu sefer de sütlü tatlılar istiyorum

bende senin gibiyken doğurmak istiyorum.aramızda yaklaşık 2 hafta var.
hele 3 gündür mide yanmam aşırı arttı..aslında iştahım olsa bile sonucunu bildiğim için yemeye korkuyorum.dün çok az bişey yiyebilmeme rağmen gece boyunca mide yanmasından uykum bölük pörçük oldu.kalktım sinirden ağladım:84::84:ilkinde böyle değildi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…