Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

haftaya kontrolüm var bakalım ne azarlar işiteceğim sevgili doktorumdan?
şimdiden psikolocimi hazırlayayım bari...kadın canımı okuyacak valaaa
e hakettim ama valaaa hakettim yani...

kizlar 36 haftama girmek üzereyim toplam 5 kilo aldim :) tahminim dogumdan sonra bana bisey kalmicak yasadim :) bebegimin kilosu sagligida gayet iyi

46 ile hamile kaldim bugün tartildim 51 olmusum

Son düzenleme:
kizlar 36 haftama girmek üzereyim toplam 5 kilo aldim :) tahminim dogumdan sonra bana bisey kalmicak yasadim :) bebegimin kilosu sagligida gayet iyi
46 ile hamile kaldim bugün tartildim 51 olmusum

Sen alsaydin da bisey olmazdi zaten baslangic kilosu 50nin altinda

Zaten zayifmissin canim bi 5 kilo bile alsaydin da bisecik olmazdi, geci boyunu bilmiyorum ama yine de zayif oldugunu dusunuyorum.

Kizlar ozellikle bisey yaptinizmi kilo almamak icin??

31.hafta bitti 14 kilo aldım.59 ile hamile kaldım...
cevaplara bakıyorum da ne kadar az kilo alıyor yazanlar...Ebru Şallı yolundan gidiyorlar herhalde...kıskandım doğrusu

31.hafta bitti 14 kilo aldım.59 ile hamile kaldım...
cevaplara bakıyorum da ne kadar az kilo alıyor yazanlar...Ebru Şallı yolundan gidiyorlar herhalde...kıskandım doğrusu

aynen canım ya bende şaşırıorum yorumlara bakınca ben mi çok yedim diorum ama herkes sadece göbegin var dio tartı öle sölemio:2:

aynen canım ya bende şaşırıorum yorumlara bakınca ben mi çok yedim diorum ama herkes sadece göbegin var dio tartı öle sölemio:2:

Genelde az kilo alanlar yazdigi icin digerleri yazmiyor herhalde.
Halbuki en az 10 kilo normal diye biliyorum ben..

67 İle Hamile Kaldım Şuan 87'Yim (36+1)
Kendimle Gurur Duyuyorumm Öhmm Öhmmmmm

Canim 10 kilosu dogumdan sonra kolaylikla gider merak etme, bebegine sag salim kavus en onemlisi o, kilo alinip verilir ne de olsa

Allahın İzniyle Veririm İnşallah Fazla Takmıyorum Aslında Taksam Ne Olcakki Zaten Olan Oldu
Fit Bir Anne Olacağıma Tombiş Bir Anne Olurum Bende

Hic biriniz tombis anne olmazsiniz, korkmayin kizlar. Ben ilk hamileligimde 17 kilo almistim, kizkardesim 20 kilo aldi. Ikimiz de verdik kilolari, dogum oncesine donduk. Yeter ki sut yapacak diye habire sekerli meyve suyu, serbetli tatli vs. yiyip durmayin, yoksa oncekinden cok alirsiniz. Tavsiyem bol bol rezene, isirgan otu cayi, boooolca su icin, saglikli beslenin hamurusunden uzak durun.

29 haftalik 8 kilo gorunuyor hala bende.

20+4deyim 84,7 ile hamile kaldım şuan 82,2yim...
geçen hafta kayınpederin cenazesinde 1,5 kilo vermişim acaba bebiş etkilenir mi?

ben sana demedim mi taş çatlasın 12.5 la bitireceksin diye:)))tebrikler valaaa darısı başımıza ne diyelim...

canım inşallah..ben öyle doğumdan sonra patır patır atamıyorum kiloları..o yüzden ne kadar az almayı becerebilirsem o kadar iyi..dediğin gibi darısı başına..daha var gerçi ne zaman doğum yapacağım belli bile değil.

hamileliğim boyunca bazı zamanlar haftada 1 kilo aldım. Normal zamandan daha farklı bir durum insan bu kadar kolay kilo alır mı?Bu psikolojik,sosyolojik ve fizyolojik bir olay galiba...Aş ermeden sonra özgürce yiyebilme psikolojisi...Sen iki canlısın, al şunu da ye canın çekmiştir söylemleri sosyolojik ayağı, fizyolojik konusunda bi şey bulamadım ama vardır bir bağlantısı...
yani benim bi günahım yok şişkoyum ama yakışıyo balik etli olmak, hem boyum uzun kaldırıyormuşum,yüzüm uzundu toparlak oldu, göğüslerim ne güzel oldu bi kerem hıh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…