canım valla ben ilk 3 ay çok fenaydım 14 haftadan sonra kendime geldim.ondada iştahımı kontrol ettim.18 haftalıkken 1 kiloydu aldığım..bazı haftalar dikkat etsemde aldım.26. haftadan sonra oldu yani 6 ay bitince çok hızlandı kilo alımım..o sıralar daha çok istiyordu cnm..
O zaman ben yandim vallaistahim iyi ve duzensiz bi sekilde yiyorum, hala halsizlik bas donmesi var..
Bu hafta 3 ay tamamlaniyor, hamilelikte pilates, yuzme veya yoga gibi seyler yapmayi dusunuyorum. Etkisi olurmu bilmiyorum ama forma girmek ve dogumda daha az sanci cekmek icin yapacagim oncelikle..
Bunlari yapip faydasini goren varmi? :26:
kizlar 36 haftama girmek üzereyim toplam 5 kilo aldim :) tahminim dogumdan sonra bana bisey kalmicak yasadim :) bebegimin kilosu sagligida gayet iyi
46 ile hamile kaldim bugün tartildim 51 olmusum
kizlar 36 haftama girmek üzereyim toplam 5 kilo aldim :) tahminim dogumdan sonra bana bisey kalmicak yasadim :) bebegimin kilosu sagligida gayet iyi
46 ile hamile kaldim bugün tartildim 51 olmusum
31.hafta bitti 14 kilo aldım.59 ile hamile kaldım...
cevaplara bakıyorum da ne kadar az kilo alıyor yazanlar...Ebru Şallı yolundan gidiyorlar herhalde...kıskandım doğrusu
aynen canım ya bende şaşırıorum yorumlara bakınca ben mi çok yedim diorum ama herkes sadece göbegin var dio tartı öle sölemio:2:
67 İle Hamile Kaldım Şuan 87'Yim (36+1)
Kendimle Gurur Duyuyorumm Öhmm Öhmmmmm
Canim 10 kilosu dogumdan sonra kolaylikla gider merak etme, bebegine sag salim kavus en onemlisi o, kilo alinip verilir ne de olsa
bu hafta kilo almamışım
38. hafta 12.5 kilo
ben sana demedim mi taş çatlasın 12.5 la bitireceksin diye:)))tebrikler valaaa darısı başımıza ne diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?