Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ben de 53 le başladım, şuan 66 yım, 37. haftamdayım, toplam 13 kilo aldımmmmmmmmmmmm20 günümüz kaldııııııııııı

maşallah ya ne güzel .ben biraz kilo ile başladım 74 kiloydum su an 12+2 deyim 77 kilo oldum.midem bulantım hiçç olmadıı cok yedim galiba o yüzden ama son 1 haftadır acayip mide yanmam var bişey yiyemiyorum dogru düzgün umarım 10 kiloyu geçmem yoksa mahvolurumm :2:

30+1 günlük hamileyim..52 kiloda hamile kaldım 64 e kadar çıktım.Yediğim bir yemekte yok aslında ama çok hızlı kilo alıyorum.Az kaldı bebeğim sağlıklı doğsunda veririz inşallah..

benim de hiç bulantım olmadı, ilk başta biraz iştahsızdım,5. aya kadar 4 kg aldım, son 3 ay da istemesende alıyosun, geceleri çıldırmış gibi acıkarak uyanıyorum şuan :)))ayrıca sanırım 10 kg yi geçersin ki normaldir 10 kg az bile...

yaa tabii yawwww işin espirisii sağlıklı bi şekilde kucagıma alayımda valla isterse 100 kilo olayımm dünyanın en güzel olayını yasıyoruzzz tadını cıkarmakk lazım.bebeğim sağlılklı olsun ben kiloya razıyımm yani.illaki verilirrr

14+4 günlük hamileyim ama 4 kilo aldım, çok sanırım 54 'düm 58 oldum. ilk zamanlar hiç bulantım olmadı hiç kusmadım ve iştahım aşırı açıldı. Şimdi normale döndü gibi ama hızlı başladım sanırım.

27+4 5 kilo...
ama hamile kaldığım kilonun 2 kilo üstündeyim..başta verdim..şimdi alıyorum hem de çoook hızlı ((((

niye bilmiyorum ama 2 haftadır kilo veriyorum..2 haftada 1,5 kilo gitti..eğer bu haftada vermiş olursam doktoru arayacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…