39 haftalık olduk 9 kilo son 4 kilo son 2 ay içinde aldım bebişime kavuşmama az kaldı
15+2'deyim ama hala hiç kilo almadım.51kg ile başladım.her sabah aç karna tartılıyorum.50,8-50,9-51,200 diye gidip geliyorum.son bir haftadır 50,5-50,9 arasındayım.endişeleniyorum bi terslik mi var diye.haftaya kontrolüm var.sabırsızlanıyorum.henüz bişey hissetmediğim için iyi olup olmadığını çok merak ediyorum:18:
ben 24. haftaya kadar almadım..aldım verdim bi garipti.24 den sonra haftada 1 almaya başladım..
bebeğin kilo alımı gayet iyiydi..doktor hiç bi sorun olmayacağını söylemişti..
şimdi kilo almam yine durdu 2 haftadır vermeye başladım.
sanırım ben de bi tuhaflık var:26:
bebeğim 28+2 de 1238gr.dı bu arada
ben 24. haftaya kadar almadım..aldım verdim bi garipti.24 den sonra haftada 1 almaya başladım..
bebeğin kilo alımı gayet iyiydi..doktor hiç bi sorun olmayacağını söylemişti..
şimdi kilo almam yine durdu 2 haftadır vermeye başladım.
sanırım ben de bi tuhaflık var:26:
bebeğim 28+2 de 1238gr.dı bu arada
herkes ne kadar az kilo almış. hiçmi çok alan yok yaw.. ben 21.haftadayım 8-9 kilo aldım. biliyorum çok ama yürüyüş yapıyorum vede yediklerime dikkat ediyorum. tatlı vs. zaten yemiyorum. bakalım Allah sonumu hayır etsin..
ben de fazla kaçıranlardanım malesef gerçi ödem oldu bu ara bacaklarımda fazlasıyla biraz onun da etkisi var gibi ama 37+2 deyim 15 kilo aldım...neyse emzirme sürecinde veririm inşallah...yağ depolarımı süt yapmaya kullanırsam Allah'ın izniyle kısa sürede gider inşallah alınanlar:97:
bebişler sağlıklı olsun da gerisi mühim değil napalım...
32. haftadayım 9 kilo aldım, 1 aydır sabit tutmaya çalışıyorum kilomu inşallah kendimi sabitliycem diye bebişimi ihmal etmiyorumdur
maşallah, nasıl bu kadar az aldınız, nasıl beslendiniz? başlangıç kilonuz kaçtı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?