Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

50.4 kilo ile hamile kaldım, 6+3 günlük hamileyim
hamile olduğumu öğrendikten sonra bir haftada 800 gr aldım arkadaşlar...İlk hafta öğrendiğimde hamileyim psikolojisiyle biraz abarttım ama allaha şükür hemen topladım kendimi...Şuan kilo almam durdu, ilk 3 ay sanırım kilo almamak normalmiş...Şuanda sadece bebeğim için gerekli besinleri azar azar abartmadan yiyorum

15+2'deyim ama hala hiç kilo almadım.51kg ile başladım.her sabah aç karna tartılıyorum.50,8-50,9-51,200 diye gidip geliyorum.son bir haftadır 50,5-50,9 arasındayım.endişeleniyorum bi terslik mi var diye.haftaya kontrolüm var.sabırsızlanıyorum.henüz bişey hissetmediğim için iyi olup olmadığını çok merak ediyorum:18:

herkes ne kadar az kilo almış. hiçmi çok alan yok yaw.. ben 21.haftadayım 8-9 kilo aldım. biliyorum çok ama yürüyüş yapıyorum vede yediklerime dikkat ediyorum. tatlı vs. zaten yemiyorum. bakalım Allah sonumu hayır etsin..

23 haftalık olduk 1 bucuk kilo aldım toplamda. Çok düzgün besleniyorum. 3 öğün artı aralarda ceviz, badem, fıstık, meyve,süt, dondurma, komposto bazen kurabiye kek yiyorum. oğluşum da son kontrolde 471 gr dı. Artık yarım top gibi bir göbeğim bide büyümekten yeşil damarları çıkmış göğüslerim var. Başından beri elevit kullanıyorum 3 haftadır kan hapı da eklendi. Kilo almıyorum diye balık hapı vermişti doktorum 10 gün içebildim malesef bulantı yaptı.
Elimden geldiğince yapay abur cubur yemiyorum, içmiyorum. evde kendim yapıyorum. Bazen kaçamak yaptığım oluyor ama o kadar olcak. Umarım sağlıkla tamamlarız bu dönemi. Çok keyifli, çok zor, endişeli ...kucağıma aldığımda da paylaşmaya devam ederim umarım. Herkese sağlıklı hamilelikler,Bebiş isteyenleri de Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah

ben 24. haftaya kadar almadım..aldım verdim bi garipti.24 den sonra haftada 1 almaya başladım..
bebeğin kilo alımı gayet iyiydi..doktor hiç bi sorun olmayacağını söylemişti..
şimdi kilo almam yine durdu 2 haftadır vermeye başladım.
sanırım ben de bi tuhaflık var:26:
bebeğim 28+2 de 1238gr.dı bu arada

HBYRM sanırım ben de senin gibi gidiyorum. umarım benim bebişim de kocaman olur. sürekli soluma yatıyorum daha iyi beslensin diye:)) kız diye hissediyodum oğluşum olcakmış:)

içim rahatladı valla benim gibi kilo almayan birini daha duyunca.hem de her şey yolunda demiş doktor.çok sevindim.3 gün sonra 3lü testim var.sağlığı yerinde mi kız mı erkek mi öğrenicem Allah izin verirse.hepinize Allah sağlık sıhhat versin

Olmaz mı? Var, var Bu kadar az kilo alanlar yazınca hep, fazla alanların eli klavyeye gidemiyodur haliyle; şekil-A bendeniz

Ben 55 kilo ile hamile kaldım, şuan 34.haftamdayım veeee 15 kilo almışım şuana kadar, boyum da 1.65 filan, yalnız değilsin anlayacağın :86:

Ben çok takmıyorum bu meseleye, her bünye farklı olduğuna göre hamilelik süreci, yaşadıkları, bebeğin ağırlığı veya alınan kilo da farklı olacak haliyle. Yalnız, 2.hamileliğimde tecrübeli hamile kalmanın avantajlarını her anlamda yaşayacağıma inanıyorum, o zaman da, ben de bu konuya her gün şu kadarcık kilo aldım diye göğsümü gere gere yazacağım inşallah

ben de fazla kaçıranlardanım malesef gerçi ödem oldu bu ara bacaklarımda fazlasıyla biraz onun da etkisi var gibi ama 37+2 deyim 15 kilo aldım... neyse emzirme sürecinde veririm inşallah...yağ depolarımı süt yapmaya kullanırsam Allah'ın izniyle kısa sürede gider inşallah alınanlar:97:
bebişler sağlıklı olsun da gerisi mühim değil napalım...

Aynen öyle canım, bebeğime bi zararı olmasın da sonrasında vermeyi hiç dert etmiyorum bile

Bebeklerimize bol süt, bize güç-enerji ve moral olarak dönsün fazlalıklarımız inşallah

daha 11 haftalığım ama 2 kilo almışım zaten kilolu hamile kalmıştım 70 kiloydum. ilk hamileliğimde 15 kilo almıştım ama ilk 3 ayda hepsi gitti. Yaşla alakalı sanırım 20 yaşındaydım o zaman. Şimdi 27 yaşındayım aldığım kilolar zor gider artık

32. haftadayım 9 kilo aldım, 1 aydır sabit tutmaya çalışıyorum kilomu inşallah kendimi sabitliycem diye bebişimi ihmal etmiyorumdur

32. haftadayım 9 kilo aldım, 1 aydır sabit tutmaya çalışıyorum kilomu inşallah kendimi sabitliycem diye bebişimi ihmal etmiyorumdur

maşallah, nasıl bu kadar az aldınız, nasıl beslendiniz? başlangıç kilonuz kaçtı ?

maşallah, nasıl bu kadar az aldınız, nasıl beslendiniz? başlangıç kilonuz kaçtı ?

54 kilo ile hamile kaldım, ilk 3 ay 3 kilo verdim bulantıdan bişey yiyemedim sonra bir anda hızla almaya başladım en son geçen ay bir ayda 4 kilo aldığım için doktorum çok kızmıştı, birde midemde ciddi ağrı ve yanmalar olduğu için akşam 8 den sonra bişey yeme demişti, ondan heralde 1 aydır sabitledim kilomu

Benim de 31. haftada 10 kilo toplamda... başlarda hızlı alınıyo galiba, çünkü yaklaşık son 1 aydır toplam 1 kilo anca aldım, o da bebeğin aldığı kilo sadece...doktor bundan sonra da 2 kilo falan daha alırsın dedi, o da bebek kilo alıcağı içinmiş...başlarda hızlı hızlı alınca bi an demiştim ki heralde ben 20 kiloyla falan bitiririm:))ama öyle olmadı birden durdu, bi de etraftan son aylarda daha çok kilo alınıyo diyodu herkes ama bünyeye göre değişiyo belki de... hayırlısı bakalım doktorun dediği gibi olsun inşallah, bebek alsın da ben almıyım artık yeter:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…