Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

moral oldunuz gerçekten. herkes son aylarda çok alınıyo , felaket alnıyo, yemesen bile alıyosun vs diyip korkuturken sizin mesajınız çok güzel oldu.
inşallah hedeflediğiniz kiloda sağlıkla tamamlarsınız gebeliğinizi.

:)))) inşallah siz de öyle:) hiç takmayın kafanıza, ben en baştan beri yediğim gibi yiyorum hiç bişey değişmedi, ama vücut kendi ayarlıyo onu sanırım, çünkü ben başından beri aynı şekilde yiyorum ve yediğim şeyler asla öyle kilo aldırıcak şeyler olmamasına rağmen birden bire çok kilo almıştım ve şaşırmıştım:)) demek vücut ihtiyaca göre ayarlıyo kendini baştan, sonra da sakinleşiyo:))

ben aşırı derecede yemek yiyorum :))) açlıktan ölücekmişim gibi uykudan kalkıp direk yemeğe saldırıyorum düşünün halimi ama toplamda 6 kilo aldım bugün dr a gittiğimde bebişimin 440 gr olduğunu kilo alımımın normal olduğunu söyledi bende çok yediğimi söyledim demek normal yesen hiç almican diye dalgageçti sanırım bünyeyle alakalı bişi umarım çok fazla alamdan bebişimi kucağıma alırımm

15le bitiririm inşallah

doğru söylüyosun. bende okudukça yazmaya çekindim valla.. sağlığımız yerinde olsunda, kilolar bir şekilde gider..

Aynen bende cok yiyorum! Baslarda mide bulantisina ragmen yiyordum ve hic kilo vermedim aksine aldim. Simdi 7 kilo almisim. Ins. sonuna dogru cok almam

ben şuan 30. haftamdayım 7 kilo almıştım ama geçen ay 2 kilo verdim yani 5 kilo almış bulunuyorum.bende son haftalarda kilo alımı azalanlardanım kızım ama 1 ayda tam 800 gr almış.bana doktorum diyet vermişti gebelik şekerinden dolayı birazda ondan böyle oldu.

Kızlar slm,

Bende 26+2 haftalık hamileyim.64 kiloyla başladım şimdi 70 kiloyum.Toplamda 6 kilo aldım.Ama 21. haftada aldım 6 kiloyu.son 5 haftada hiç kilo almamışım.Valla canımın istediğini yiyorumda,öyle çok abartmamaya dikkat ediyorum.Sabah ölçüyü kaçırırsam öğlen dengelemeye çalışıoruumm..Bebeğin de gelişimi gayet iyi..Ama herkes so naylar diyip duruo,korkuyorum ben de çok almaktan..

bende 17 hafta+3 günlük hamileyim. Hamile kalmadan 47 kilo idim şimdi 52 ....bu kilo çok değilmi ya...Çok kilo alıcam diye çok korkuyorum ve ben çok kalorili beslenmesemde kilo alıyorum...Bu normal mi...

bende 17 hafta+3 günlük hamileyim. Hamile kalmadan 47 kilo idim şimdi 52 ....bu kilo çok değilmi ya...Çok kilo alıcam diye çok korkuyorum ve ben çok kalorili beslenmesemde kilo alıyorum...Bu normal mi...

canım anlaşılan sen baya zayıf hamile kalmışsın, yani boyunu bilmiyorum ama 47 kilo az görünüyo... zayıf hamile kalanlar daha hızlı kilo alıyolar başlarda, vücut onu ayarlıyo sanırım bi şekilde zayıf olduğun için başlangıçta kendini sağlama alıp toparlamak için daha hızlı kilo alınıyomuş...hatta internette bir doktorun sitesinde de bu şekilde yazıyo...o yüzden bence telaşlanma hemen:)

Evet canım ya...Boyum 167-168. 34 beden giyen bir bayandım.. şuan 36 bile dar geliyor...Ve kiloyu hiç sevmeyen biriyim....Noormal öğünler dışında abur cubur yememeye dikkat ediyorum..Ama istem dışı kilo alıyor vücudum...

Son düzenleme:

evet canım baya zayıfmışsın, o yüzden bu kadar hızlı kilo alıyosun, endişelenme:) ben de hiç sevmiyorum kiloyu ama alıştım işte napıyım:)) doğumdan sonra toparlıycam diye düşünüyorum inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…