- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
Benim de 31. haftada 10 kilo toplamda... başlarda hızlı alınıyo galiba, çünkü yaklaşık son 1 aydır toplam 1 kilo anca aldım, o da bebeğin aldığı kilo sadece...doktor bundan sonra da 2 kilo falan daha alırsın dedi, o da bebek kilo alıcağı içinmiş...başlarda hızlı hızlı alınca bi an demiştim ki heralde ben 20 kiloyla falan bitiririm:))ama öyle olmadı birden durdu, bi de etraftan son aylarda daha çok kilo alınıyo diyodu herkes ama bünyeye göre değişiyo belki de... hayırlısı bakalım doktorun dediği gibi olsun inşallah, bebek alsın da ben almıyım artık yeter:))
moral oldunuz gerçekten. herkes son aylarda çok alınıyo , felaket alnıyo, yemesen bile alıyosun vs diyip korkuturken sizin mesajınız çok güzel oldu.
inşallah hedeflediğiniz kiloda sağlıkla tamamlarsınız gebeliğinizi.
ben de fazla kaçıranlardanım malesef gerçi ödem oldu bu ara bacaklarımda fazlasıyla biraz onun da etkisi var gibi ama 37+2 deyim 15 kilo aldım...neyse emzirme sürecinde veririm inşallah...yağ depolarımı süt yapmaya kullanırsam Allah'ın izniyle kısa sürede gider inşallah alınanlar:97:
bebişler sağlıklı olsun da gerisi mühim değil napalım...
Olmaz mı? Var, varBu kadar az kilo alanlar yazınca hep, fazla alanların eli klavyeye gidemiyodur haliyle; şekil-A bendeniz
Ben 55 kilo ile hamile kaldım, şuan 34.haftamdayım veeee 15 kilo almışım şuana kadar, boyum da 1.65 filan, yalnız değilsin anlayacağın :86:
Ben çok takmıyorum bu meseleye, her bünye farklı olduğuna göre hamilelik süreci, yaşadıkları, bebeğin ağırlığı veya alınan kilo da farklı olacak haliyle. Yalnız, 2.hamileliğimde tecrübeli hamile kalmanın avantajlarını her anlamda yaşayacağıma inanıyorum, o zaman da, ben de bu konuya her gün şu kadarcık kilo aldım diye göğsümü gere gere yazacağım inşallah
ben aşırı derecede yemek yiyorum :))) açlıktan ölücekmişim gibi uykudan kalkıp direk yemeğe saldırıyorum düşünün halimi ama toplamda 6 kilo aldım bugün dr a gittiğimde bebişimin 440 gr olduğunu kilo alımımın normal olduğunu söyledi bende çok yediğimi söyledim demek normal yesen hiç almican diye dalgageçti sanırım bünyeyle alakalı bişi umarım çok fazla alamdan bebişimi kucağıma alırımm
bende 17 hafta+3 günlük hamileyim. Hamile kalmadan 47 kilo idim şimdi 52 ....bu kilo çok değilmi ya...Çok kilo alıcam diye çok korkuyorum ve ben çok kalorili beslenmesemde kilo alıyorum...Bu normal mi...
canım anlaşılan sen baya zayıf hamile kalmışsın, yani boyunu bilmiyorum ama 47 kilo az görünüyo... zayıf hamile kalanlar daha hızlı kilo alıyolar başlarda, vücut onu ayarlıyo sanırım bi şekilde zayıf olduğun için başlangıçta kendini sağlama alıp toparlamak için daha hızlı kilo alınıyomuş...hatta internette bir doktorun sitesinde de bu şekilde yazıyo...o yüzden bence telaşlanma hemen:)
Evet canım ya...Boyum 167-168. 34 beden giyen bir bayandım.. şuan 36 bile dar geliyor...Ve kiloyu hiç sevmeyen biriyim....Noormal öğünler dışında abur cubur yememeye dikkat ediyorum..Ama istem dışı kilo alıyor vücudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?