- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
17 hafta 0 kilo aldim. Daha hic kilo almadim
maşallah canım. sırrı ne bunun? kaç kilosun ?
Sirri yok canim midem birsey almiyor. Ne yemek yiyebiliyorum ne birseyler icebiliyorum. 82 kiloda basladim hamileligime su anda 73 kiloyum. Birsey yiyip icemedigim icin almadim daha kilo. Bebisim saglikli olsun ben almasamda olur :)
Balık-et falan da mı kilo aldırmıyor? Hiçbir şey yemezsen bebek nasıl beslenecek ki?
Bende dikkat ediyorum ama Benim hergün mutlaka yumurta-peynir-süt-yoğurt, haftada 1 balık (nefret ediyorum balıktan), haftada 3-4 günde kırmızı et var. Hamileliğin başından beri zorla da olsa balık hariç bütün düzene uydum. Bence biraz toparlanında yemeye çalışın. Kalsiyum-protein alması çok önemli. Kalsiyum ihtiyaçları hiç bitmiyormuş. Hatta anneden alıyor bazen. Sadece tatlı-hamur işi-makrna-pilavdan uzak duruyorum. (iştahlı biri değilim zaten) Doktorumun tavsiyesi bu şekilde. Zaten hiç aşermem olmadı şimdiye kadar.
Umarım sizde güzel beslendiğiniz halde kilo almamışsınızdır.
Malesef elimde olan birsey degil. Benim bulantim bir türlü gecmek bilmedi bir kac tane ilac tedavisi aldim ama fayda etmedi malesef. Dr bebegin benim önceden depoladigim Vitaminleri alir dedi. Yani bebege bir zarari olmicagini söyledi ama anne icin iyi degilmis. Umarim bir an önce gecer ama benim Annem hamileyken bütün 9 ay hep bulantisi olmus ve hep 6-8 kilo arasi almis. Bilmiyorum artik onami cekecem. Zaman ne gösterecek. Bebisim yeterki saglikli olsun.
24 hafta ve 7-8 kilo arası ama sanırım ödemde var ayaklarım hep şiş, hiç bir ayakkabım terliğim olmuyor..
slm kızlar sonun da bebişim dünyaya geldi 11 gün oldu normal doğum yaptım 10 kilo almıştım toplamda yedibuçuk kilosu gitti ikibuçuk kilom kalmış. kilolar gidiyor bebişler sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?