Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Selam sevgılı hamisler
gunumun dolmasına neredeyse 5 hafta kaldı,duzenli yuruyus yapamamistim hic.
gebelik oncesi gunde 1 saat yururdum,ilk zamanlarim cok halsiz ve bulantiyla gectiginden bu zamana kadar hareketsiz kaldim,tembellige alisinca
2-3 gundur gunde yarim saat yuruyorum, doguma faydasi olacagini soyluyorlar.
Sizden durumlar nasil?

35. haftadayım. 11 kilo aldım ama sanırım 1 kilosu ödem. çünkü son bir iki haftadır bacaklarım bileklerim şişti ödemim var:18:

Sirri yok canim midem birsey almiyor. Ne yemek yiyebiliyorum ne birseyler icebiliyorum. 82 kiloda basladim hamileligime su anda 73 kiloyum. Birsey yiyip icemedigim icin almadim daha kilo. Bebisim saglikli olsun ben almasamda olur :)

Balık-et falan da mı kilo aldırmıyor? Hiçbir şey yemezsen bebek nasıl beslenecek ki?

Bende dikkat ediyorum ama Benim hergün mutlaka yumurta-peynir-süt-yoğurt, haftada 1 balık (nefret ediyorum balıktan), haftada 3-4 günde kırmızı et var. Hamileliğin başından beri zorla da olsa balık hariç bütün düzene uydum. Bence biraz toparlanında yemeye çalışın. Kalsiyum-protein alması çok önemli. Kalsiyum ihtiyaçları hiç bitmiyormuş. Hatta anneden alıyor bazen. Sadece tatlı-hamur işi-makrna-pilavdan uzak duruyorum. (iştahlı biri değilim zaten) Doktorumun tavsiyesi bu şekilde. Zaten hiç aşermem olmadı şimdiye kadar.

Umarım sizde güzel beslendiğiniz halde kilo almamışsınızdır.

ben de 24.haftadayım 6 kilo aldım karnım hiç büyümedi arkaya yanlardan genişledim .gidişatım nasıl bilmiyorum doktor normal diyor...

Malesef elimde olan birsey degil. Benim bulantim bir türlü gecmek bilmedi bir kac tane ilac tedavisi aldim ama fayda etmedi malesef. Dr bebegin benim önceden depoladigim Vitaminleri alir dedi. Yani bebege bir zarari olmicagini söyledi ama anne icin iyi degilmis. Umarim bir an önce gecer ama benim Annem hamileyken bütün 9 ay hep bulantisi olmus ve hep 6-8 kilo arasi almis. Bilmiyorum artik onami cekecem. Zaman ne gösterecek. Bebisim yeterki saglikli olsun.

İnşallah sağlıcakla doğar, sizde artık anne sütü ile takviye edersiniz bebeğinizi.

ayy hepiniz ne kadar az kilo almışsınız maşallah. ben 34. haftadayım 17 kilo aldım.sanırım bunun 5 kilosu ödemdir. acayip balon gibi şiştim 2 aydır

19+4 günlük hamileyim kilolu hamile kaldım fakat 6 kilo verdim bu ay en az 1 kilo al dedi doktorum bakalım alabilecekmiyim dengeli besleniyorum bebeğimde haftasına göre iyi ama kilo alamıyorum aslında memnunum bu halimden ama bundan sonra bende alırım herhalde

Selam kizlar
35.hafta 11 kilo.32.haftadan beri ayni kilodayim.Bu hafta dikkat edeyim de 12 ile falan tamamlayim dedim.Ekmek,abur cubur,hamur isi yememeye calisiyorum,bu kez de acaba az mi yedim, yetersiz mi diye kendi kendime dusuncelere kapildim.Gerci bu abur cuburun,hamur isinin bebek icin faydasi yok diyorlar ama iste anne haller basladi bende de galiba

slm kızlar sonun da bebişim dünyaya geldi 11 gün oldu normal doğum yaptım 10 kilo almıştım toplamda yedibuçuk kilosu gitti ikibuçuk kilom kalmış. kilolar gidiyor bebişler sağlıklı olsun

slm kızlar sonun da bebişim dünyaya geldi 11 gün oldu normal doğum yaptım 10 kilo almıştım toplamda yedibuçuk kilosu gitti ikibuçuk kilom kalmış. kilolar gidiyor bebişler sağlıklı olsun

gözün aydın canım, maşallah. neyin oldu? bebeğin sağlığı nasıl? ismini ne koydunuz? 10 kiloyu nasıl başardın canım yaaa, çatladınmı krem yağ ne kullandın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…