Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bebişim 16 günlük oldu,,, 16 kilo almıştım toplamda. 6 sı doğumda, 5 i de 15 gün içinde gitti, yoğum tempoya dayanamadıııııııı 5 kilocuk kaldıııııııı

24. haftadayım
hamile kaldıktan sonra verdiğim 2 kiloyu geçen hafta tatilde alıp hamile kalmış olduğum kiloya ulaştım.

:)

gözün aydın canım, maşallah. neyin oldu? bebeğin sağlığı nasıl? ismini ne koydunuz? 10 kiloyu nasıl başardın canım yaaa, çatladınmı krem yağ ne kullandın?

teşekkür ederim oğlum oldu adını ali kıvanç koyduk çok şükür ikimiznde sağlığı iyi evt çatlak oldu malesef krem doktorun verdiği bi krem vardı onu kullandım bir de vazelin ama yine de çatlaklr oldu malesef benim hamilelikte iştahhım tam tersine kesildi az az ve sık yemk yedim tatlı yiyemedim tiksinmiştim sanırım ondan bu kadar az kilo aldım

Ben 68 kg ile başladım, şuan 25 haftalık hamileyim ve toplam 2,5 aldım. Bana arkadaşlarım 30 kg bile alabilirsin diyorlardı herkes şokkktai ama bazıları hala ümitli ve son aylarda çok fazla kilo alındığını ve benimde alabileceğimi söylüyorlar ama nedense inanmıyorum, çünkü hiç mi hiç iştahım yokkk, kızım meyva yememi salçalı, yağlı şeyler yemememi istiyor olacak ki midem feci bulanıyor....neyse buna da şükür

selam kizlar
36 haftalik olduk.Toplamda 11 kilo aldik.Son 1 aydir kilom degismedi yani 300 gr kadar fark etti.Dikkat ediyorum bu aralar.12 yi gecmesem diyorum ama hayirlisi tabi.

ben 23.haftamdayım ve 6 kilo aldım. 49 kg ile hamile kaldım. ama sadece göbeğim var..doktorum iyi diyor şuan...ama ilerde ne olur bilemiyorum ???

Kizlar bende 16 haftalik hamileyim ve 2 kilo vermisim. Ayni zamanda tansiyonumda düsük cikti. Haftalardir istahim kesik, kendimi hic iyi hissetmiyorum. Insallah bebegimi kötü etkilemez

Başlardaki hızlı kilo alımım son 3 aydır durdu. 38+1. gündeyiz, 55 ile başladığı hamileliğim 70 kilo ile devam ediyor. Toplamda 15 kilo almış oldum

Başlardaki hızlı kilo alımım son 3 aydır durdu. 38+1. gündeyiz, 55 ile başladığı hamileliğim 70 kilo ile devam ediyor. Toplamda 15 kilo almış oldum

evet canim benim de ayni sekilde oldu, ilk aylar baya hizli gidiyordum, hatta haftada 1 kilo aldigim zamanlar oldu.8.aydan sonra benimde durdu. 58 ile baslamistim 69 oldum.
Hizli alanlar hic uzulmesin,ben hizli gidince 20 kg ya yakin almayi bekliyordum

Son düzenleme:
slm kızlar ben kısa bi özet geçeyim sizlere çünkü hamileyken bu topiği okur ve yazardım ama hep de merak ederdim doğumdan sonra kilolara noluyo diye:)))
ben 68 ile hamile kaldım en fazla 6. ve 9. ayda kilo aldım hemen hemen 5er 5 er ama son aydakiler bence şişlikti çünkü hiç bi ayakkabım olmuyodu ve ellerimi kapatmakta zorluk çekiyodum aynaya bakmak istemiyodum suratım poğaça gibi olmuştu
neyse yani toplamda 18 kilo kadar aldım ama doğumda 10 kilosu birden gitti ki sezeryan olduğum halde ve şu 3 hafta içinde de 3 kilom daha gitmiş yani şu anda 73 üm sadece 5 kilom kaldı tabi amacım 68 in de altına düşmek inşallah başarırım en fazla 60 olmak istiyorum yani demem o ki fazla alanlar fazla kafaya takmasın ben çok üzülüyodum ama her tartıya çıktığımda durum biraz daha iyi
inşallah kısa zamanda hedefime kavuşurum
tüm hamişlere hayırlı kolay doğumlar ve sağlıklı evlatlar diliyorum...

:) 6 +6 günlük hamileyim bakalım ben kaç kilo alıcam herkese hayırlı evlat nasip etsin rabbim.. bu arada kilom 51

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…