Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

64 ile başladım şuan 69 um.dr.um en fazla 15 kilo almanı isterim dedi.nasıl ilerliycez bundan sonra bakalım.bana biraz fazla almışım gibi geliyor.

Nasıl becerdiniz bu kadar az kilo almayı 47 kilo ile hamile kaldım ben suan 63-64 gidip geliyorum. 39. haftam bitiyor.
Cnm bende gebelik şekeri çıktı hamileliğimde tatlılardan hamur işlerinden olabildiğince uzak durdum çok zor bisey.ama yinede çok yedim hiç ac kalmadım sadece yediklerime dikkat ettim abur cubur giyemedim hiç oysaki en sevdiğim şeydir tatlılar.gerçi yesem bile bünyem yakıyor almıyorum kilo yıllardır aynı kilodayim.şimdi diyabetim gecti herseyi yiyorum hemde abartarak.eeee 9 ay yiyememenin acısını çıkarıyorum

ben daha sizlere göre yeniyim ama
taki edeyim burayı arada :)
85 ile baslamıstım su anda 78 im
mide bulantılarımdan dolayı kilo verdim
bundan sonrada dikkat etmem gerekiyor malum kilom fazla

İlk aylarda kiloyu kontrol etmek daha kolay.7.aydan sonra korkunç bir iştah patlaması oluyor ve insanın kendini engellemesi zor oluyor,yani ilk aylar ne kadar az alsanız o kadar iyi...
Ben şu an 37+2 deyim.60 kg ile başladım.Şu an 70'e dayandım ve 5-6 kilosunu son iki ayda birden aldım.Tabi bebeğinde etkisi var.Diyeceğim o ki,ilk iki trimesterde almamaya bakın ki son aylarda iştahınızla savaşmak zorunda kalmayın.Ben ilk başlarda almadığım için,son zamanlarda da hiç kasmadan yedim.Netice 10 kg ve normal...

az kilo alan arkadaşlarımı hayranlıkla kutluyorum... ben 8 haftalık hamileyim, 56 kilo ile kaldım ve şuan 59 kiloyum utanıyorum kendimden... yeter ki bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun fakat kilomu da kontrol altına almalıyım...

25+3 üm tamm 14 kilo aldım ama 42 kiloydum 56 oldumm :) çok zayıftım çok memnunumm:)

ilk 3 hatta 3.5 ay hiç kilo almadım bulantıdan ama vermedim de, şu anda tam 6 kg aldım ve müthiş iştahlıyım benim sonum en az 20 kg olacak gibi

Amaaaaaan boşverın.ben ılkınde 21 kg aldım.1 sene sonra kızımın d.gununde hepsini vermiştim.nasılsa gıder canımız sağ olsun.

28haftalık hamıleyım 48kıloyla hamıle kaldım suan 56kıloyum.bır ay oncesıne kadar hamıle oldgm anlasılmıyordu suan karnım bıraz buyudu de hamıle oldgm anlasılmaya basladı

50 kiloyla hamile kalmıştım 66 ile doğuma girdim bugün 47 günlük olduk 10 kilo verdim 56 kiloyum, hiç rejim yapmadım sadece emziriyorum ve düzenli de beslenemiyorum malum bebekle yeni düzen çok zor hala alışma evresindeyiz... son 6 kilom yılbaşına kadar veririm inşAllah..
Ben de dert ediyordum kilolaları ama cidden veriliyor herkese hayırlı sağlıklı kolay bir doğum diliyorum...

34+2 haftadayim simdiye kadar 12 kilo aldim ama ne zaman doktora gitsem 2 kilo daha fazla cikiyorum sinirim bozuluyor cunku randevum hep aksam saatleri. bu arada ben de ozellikle aksamlari el ayak burun sismesi oluyor fazla tuz da yemiyorum ama sise sise balon oldum. son 4 haftada acaba daha ne akadar alinir ki?

kızlar merhaba bende bu zamana kadar 4 kilo almışım..sizce normalmi? ilk 60 kiloydum, sonra ilk 3 ayda 2 kilo vermiştim 58dim, son kontrolde 62 olmuşum..aslında 2 kilo almışım :)) sizce azmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…