kızlar merhaba bende bu zamana kadar 4 kilo almışım..sizce normalmi? ilk 60 kiloydum, sonra ilk 3 ayda 2 kilo vermiştim 58dim, son kontrolde 62 olmuşum..aslında 2 kilo almışım :)) sizce azmı?
bence gayet iyi canım.
34+2 haftadayim simdiye kadar 12 kilo aldim ama ne zaman doktora gitsem 2 kilo daha fazla cikiyorum sinirim bozuluyor cunku randevum hep aksam saatleri. bu arada ben de ozellikle aksamlari el ayak burun sismesi oluyor fazla tuz da yemiyorum ama sise sise balon oldum. son 4 haftada acaba daha ne akadar alinir ki?
29 haftalık hamileyim 8 kilo aldımm doktor kızdıilk 4 ay ne guzel sadece 2 kilo almıştımm,sonradan cok almaya basladım..:18:
vall bence de maşallah.alsan alsan 3-4 kg daha alırsın e 14-125 kg da normal bence.36+1 11 kiloyla devam. son 3 haftadır almıyorum..kendime şaşıyorum
12 haftalık
1kilo300gram almışım
sanırım fazla gidiyorum
bence 29 haftaya 8 kg gayet ıyı.aman bu doktorlar da hep pimpirik.hele erkekse ne anlasın kadının halınden.
vall bence de maşallah.alsan alsan 3-4 kg daha alırsın e 14-125 kg da normal bence.
yoo değil bence.
29 haftaya 8 kg yazmışsın.ben mı yanlış anladım?
ben de 12+5 ım ve 1kg 500 gr aldım.ben de zaman zaman acayıp bı mıde kazınması oluyo sdankı gunlerdır açmışım gıbı.oluyo mu sıze de?
eh haftamız aynı demek kı bu sıralar oluyo böyle.allahtan bulantılar bıttı.
eh haftamız aynı demek kı bu sıralar oluyo böyle.allahtan bulantılar bıttı.
bana da oluyor
özellikle ikindiden sonra oluyor
kazınma rahatsızlık veriyor ben de bişeyler yiyorum
12+1im ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?