Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

beim 13.hafta bitmek üzer3.5 belkide 4kilo aldım ki sürekli bulantım var ve neyesem çıkartıyorum bakalım ne olacak aburcuburda yemiyorum tek abur cuburum çubuk kraker oda günde 1 tane kızımdada böyle olmuştusonumu hiç iyi görmüyorum doktor almasan iyi olurdu ama çok kötü değil dedi

slm kizlar bende 15 haftalik hamileyim ve 4 bucuk 5 kilo aldim 73 kiloyla basladim 77 78 arasindayim cok kötü gidiyorum baslarda cok tatli yedim aklim simdi basima geldi dikkat ediyorum 4 aya kadar bu kiloyu korursam gene iyi:))))

benim durumum da seninle aynı labelle

29 haftalık hamileyim 8 kilo aldımm doktor kızdı ilk 4 ay ne guzel sadece 2 kilo almıştımm,sonradan cok almaya basladım..:18:

bence 29 haftaya 8 kg gayet ıyı.aman bu doktorlar da hep pimpirik.hele erkekse ne anlasın kadının halınden.

36+1 11 kiloyla devam. son 3 haftadır almıyorum..kendime şaşıyorum
vall bence de maşallah.alsan alsan 3-4 kg daha alırsın e 14-125 kg da normal bence.

12 haftalık
1kilo300gram almışım
sanırım fazla gidiyorum

yoo değil bence.

ben de 12+5 ım ve 1kg 500 gr aldım.ben de zaman zaman acayıp bı mıde kazınması oluyo sdankı gunlerdır açmışım gıbı.oluyo mu sıze de?

bence 29 haftaya 8 kg gayet ıyı.aman bu doktorlar da hep pimpirik.hele erkekse ne anlasın kadının halınden.

vall bence de maşallah.alsan alsan 3-4 kg daha alırsın e 14-125 kg da normal bence.

yoo değil bence.

aşkolsun yaaa doğuma kaldı 3 hafta sen bana 3 haftada 4 kilo aldırıyorsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…