Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ben kazınma yanma ve bulantılarda beyaz leblebi yedim. çok faydaısnı gördüm

teşekkürler denerim
gerçi bulantı zamanı yediğim için şu an canım hiç istemiyor
malum bulantı bitti kazındıkça canımın istediğini yiyorum
ama kilo almak istemiyorsak beyaz leblebi iyi bir seçim olabilir

çok da abartma ama leblebiyi, leblebi=nohut=karbonhidrat sonuçta

kızlar ben 21. haftamdayım 62 kilo ile hamile kaldım. ilk zamanlar 2 kilo verdim.şimdi ise 66 kiloyum. ilk hamilelik kiloma göre 4 kilo ama kilo kaybını geri almam la birlikte 6 kilo almış oluyorum. biraz fazla mı ne :44::44: ne dersiniz??

18 haftalık hamileyim. Hamile olduğumu öğrendiğimde 45 kiloydum şuan 48 kiloyum. 3 kilo almışım. Gayet istikrarlı gidiyorum, böyle devam eder umarım..

yaa benim iki gün önce kilom 54,3tü
dün 54,5
bugün de 54,8 çıktı
hepsi de sabah aç karnına kilom, kıyafetim yokken
nasıl bu kadar oynuyor onu merak ediyorum yaa

bir kilo mağduru da benim. 21+6 günlüğüm şuanda ve 8 kilo aldım. dr um kıyameti kopardı . acilen diyetisyene başlıyorsun dedi. gitmek istemiyorum ne kadar dikkat etssemde alıyorum çünkü. su içsem yarıyor diyenlere hak veriyorum. psikolojim bozuldu resmen. her yediğimin kalorisine bakıyorum hemen.

Son düzenleme:
ama niye yaaaa(((
ben 28 haftamın içindeyim ve şu ana kadar 10 kilo cepte, pardon göbekte:)))
uzun uzun olmasa da bi özet geçseniz..
yooolllluuuuurrrrrr

arkadaşım hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri ağzıma bir lokma pirinç girmedi, börek makarna bulgur kızartma hamburger lahmacun pide vs çikolata yemedim. toplasan 5 kere dondurma yemişimdir, 3- 5 kere sütlaç yemişimdir. ekmek sadece sabah kahvaltıda 1 dilim. yemeklere hiç tuz atmadım. zeytin bile yemedim tuz var ödem olmayım diye. bu sayede hala yüzükleirmi takarım ayakkabılaırmı giyiyorum ödem sıfır. istisnasız hergün 1 saat tempolu yürüyorum, evime misafir gelse yürüyüş saatim gelince,misafiri bıraktım gittim yürüdüm, misafirliğe bile gitsem eşofmanımı spor ayakkabımı çantama koydum gittim, yemekten sonra müsade istedim çıktım yürüdüm geldim. hergün süt yoğurt peynir yedim ama bi kalıp peynir yemedim, 2kk deidkleri kadar. haftada 2 kere balık 2 kere kırmızı et 2 sebze 1 tavuk şeklinde herşeyden yedim. ama dediğim gibi hamur börek makarna pilav ekmek kızartma hele şerbetli tatlı çikolata vs asla yemedim. e yazdım nooooooldu uyucanmı buna:))) beni yorduğunla kaldın yani:)

benim için sadece yürüyüş kısmı çok zor geldi
ben de evde koşu bandında yürümeye başladım ama 15 dk kadar yürüyorum belki zararı olur diye
öyle senin kadar azimli olamam heralde maşallah sana
ben de pilav makarna falan çok tüketmiyorum (hiç diyemem)
tatlı falan da yemiyorum, çok çok azdır
saat 7 den sonra falan hiçbişey yemiyorum, yersem meyve işte
ama 13+3üm 2 kilo almışım bile
yesem ne olurum merak ediyorum

35+ 5, 11 kilo .12-13 kiloyla bitirmeyi umuyorum ve tahmin ediyorum ki benim icin cok ideal.SaGlikli beslendim+yuruyorum ama canim ne isterse de yedim hamurisi,tatli anlaminda ama abartmadim,olcuyu fazla kacirmadim,kendi icinde dengeli gitmeye calistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…