15+3 üm 4 kilo aldım .
Doktorumu değiştirdim bugün ve yeni doktorum kullandığım vitamin ilacının çok iştah açtığını,kilo yaptığını ve gün aşırı kullanmamı söyledi .
31 haftalık oldum 63 ile hamile kaldım 79 um şimdi.... yani şu 3 5 kilo alanlar yazmasın bunalıma sokmasın beniiiii baaaa.....
aa hiç dert etme,, bebeğini sağlıkla kucağına al,hepsini verirsin inş..tecrübeyle sabit,relax
arkadaşım hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri ağzıma bir lokma pirinç girmedi, börek makarna bulgur kızartma hamburger lahmacun pide vs çikolata yemedim. toplasan 5 kere dondurma yemişimdir, 3- 5 kere sütlaç yemişimdir. ekmek sadece sabah kahvaltıda 1 dilim. yemeklere hiç tuz atmadım. zeytin bile yemedim tuz var ödem olmayım diye. bu sayede hala yüzükleirmi takarım ayakkabılaırmı giyiyorum ödem sıfır. istisnasız hergün 1 saat tempolu yürüyorum, evime misafir gelse yürüyüş saatim gelince,misafiri bıraktım gittim yürüdüm, misafirliğe bile gitsem eşofmanımı spor ayakkabımı çantama koydum gittim, yemekten sonra müsade istedim çıktım yürüdüm geldim. hergün süt yoğurt peynir yedim ama bi kalıp peynir yemedim, 2kk deidkleri kadar. haftada 2 kere balık 2 kere kırmızı et 2 sebze 1 tavuk şeklinde herşeyden yedim. ama dediğim gibi hamur börek makarna pilav ekmek kızartma hele şerbetli tatlı çikolata vs asla yemedim. e yazdım nooooooldu uyucanmı buna:))) beni yorduğunla kaldın yani:)
hangi vitamin ilacını kullanıyorsun?
elevit mi?
hangi vitamin ilacını kullanıyorsun?
elevit mi?
Evet canım elevit kullanıyorum.
20 haftaya 3 kılo super valla tebrık edrım.ben 15.haftadayım 2,5 kg aldım.ah bu aşureler mahvettı benı bu aybu arada ben de 10 gun oldu elevıte başlayalı ve bu sabah ben de aynı şeyı duşundum.kılo yapıyor mu acaba.sonucta vıtamınler iştah açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?