Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ne kadar az kilo almışsınız böyle, hayran kaldım doğrusu.

24 + 2yim ve 10 kilo aldım şu an 59 kiloyum. çok mu hızlı gidiyorum ne ?

Aslinda sadece alinan kiloyu yaziyoruz ama ona gore karsilastirma yapmak dogru degil, boy ve baslangic kilosu cok onemli.Toplamda 8-10 kilo aldim diyene ozeniyoruz ama kisa boylu,balik etli birisi icin bu zaten normal az degil.Ya da 15-16 kilo alan cok almis gibi geliyor ama ince uzun yapiliysa bu da onun icin gayet normal.Onemli olan saglikli beslenmek,cok sIkI disiplinli olup bu ozel donemi tatsIzlastirmaya da gerek yok,olcuyu bilmek en guzeli.bence.

34.haftamdayım 12 kilo aldım umarım 15 kiloyu geçmez 7.aya kadar 10,5 kilo almıştım son 5 haftada sadece 1,5 kilo aldım bebeğimin gelişimi gayet iyi ancak benim doktorum şu zamana kadar sadece 2 kez kiloma baktı şeker vs problemin yoksa çok ekstrem bi durum yoksa kiloya bakmıyorum hastalarımda dedi zaten bayılıyorum doktoruma her konuda rahat ve güven veriyo bana

15+3 üm 4 kilo aldım .

Doktorumu değiştirdim bugün ve yeni doktorum kullandığım vitamin ilacının çok iştah açtığını,kilo yaptığını ve gün aşırı kullanmamı söyledi .

31 haftalık oldum 63 ile hamile kaldım 79 um şimdi.... yani şu 3 5 kilo alanlar yazmasın bunalıma sokmasın beniiiii baaaa.....

66 ile başladım şimdi 72yim 25.haftadayım, normal mi? buarada ilk aylarda bulantı yüzünden kilo verdiğimi de belirtmek isterim, yani 6 değil daha fazla aldım aslında

ellerin dert görmesin, teşekkür ederim..
bu zamana kadar bende bunlardan bazılarına dikkat ettim ama yürüyüş kısmı benim için çok çok zor
2 yaşında kızım var.. onunla nasıl tempolu yürüyüm ben
süt yoğurt bende çok şükür ihmal etmiyorum, yumurtamı filan yiyorum hep. şerbetli tatlı yedim, ama asla fazla yemedim, çikolatayı uzun zamandır yemiyorum.
börek çörek eşim istesede zaten yapmıyorum:)))

ben şekerim sınırda çıktığından beri çok dikkat ediyorum ve kilom 8 gündür değişmedi. bu bile benim için başarı.

ama iradene hayran kaldım...

tekrar teşekkür ederim.

20 haftaya 3 kılo super valla tebrık edrım.ben 15.haftadayım 2,5 kg aldım.ah bu aşureler mahvettı benı bu ay bu arada ben de 10 gun oldu elevıte başlayalı ve bu sabah ben de aynı şeyı duşundum.kılo yapıyor mu acaba.sonucta vıtamınler iştah açıyor

bence elevit kesinlikle kilo yapıyor
ama sanırım kullanmamız da gerekiyor
yapacak bişey yok gibi şimdilik

eleviti 3.aydan itibaren kullandım, tüm hamileller kullanıyor. ne demir ne elevit kilo yapmıyor bence. löp löp yemek kilo yapoıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…