Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ilk aylar ben bulantı nedeniyle kilo verdim
şimdi kaç kilo aldığımı hesaplarken öğrendiğim andaki kilomdan bu yana mı bakmam gerek
yoksa o ilk aylarda düştüğüm kilodan itibaren mi
mesela 55tim ilk öğrendiğimde
sonra 52 ye düştüm
şuan 59um
4 kilo mu almışım
yoksa 7 kilo mu

eleviti 3.aydan itibaren kullandım, tüm hamileller kullanıyor. ne demir ne elevit kilo yapmıyor bence. löp löp yemek kilo yapoıyor
açıkçası bünyeye göre değişebileceğini düşünüyorum
çünkü bahsettiğiniz gibi löp löp yemek falan yemiyorum
aksine gayet az ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
7den sonra hiçbişey yemiyorum akşam, bir portakal falan
ekmek de günde 1-2 dilim yiyorum
yürüyüş bandında yürüyüş de yapıyorum arada
okula da yürüyerek gidip geliyorum
tatlı hiç yemiyorum nerdeyse
hamur işi de keza öyle
makarna pilav hamile kalmadan önce çok daha fazla yerdim, şimdi yaparsam da 4-5 kaşık kadar alıyorum
ama yine de kilo alıyorum
löp löp yemiş mi oluyorum şimdi ben??
sanırım 7 kilo almış oluyorsunuz

löp löp yememiş görünüyorsun ama niye gocundunki

56 KILOYLA HAmıle kaldım 2 hafta önce 72 kıloydum 30+2 gunlukte hamıleyım..başlarda cok aldım.ama bu araalr duruldum.1 ayda 6 kılo bıle aldım.

löp löp yememiş görünüyorsun ama niye gocundunki

çünkü elevitin kilo yaptığı iddiasında ben bulundum da
dolayısıyla üstüme alındım

neyse zaten önemi yok
nedeni her neyse ben hızla kilo almaya devam ediyorum ((
2 gün önce 2 kilo almış görünürken bugün tam 2,5 kilo almış görünüyorum
neyi yanlış yapıyorum bir bilsem

25 haftalık hamileyim
62 kilo ile hamile kaldım şu an 69 kiloyum
ilk 5 ay sürekli çıkardığımdan kilo alamadım sanırım şanslı mıyım ne :)

vitamin ve kan ilaçları bencede kilo aldırıyor hamile kaldım bir anda 6 kilo aldım oysaki daha 13 haftalık hamileyim bıraktım ilaçları kilo almam durdu ilaçlar ayrıca bendede iştah açtı şimdi yediğim sebzelerden ve meyvelerde vitamini almaya çalışıyorum
benim ablamada vermişlerde viamin kan hapları hiçbirini kullanmadı güzeller güzeli kzı oldu vede sağlıklı

Bende bir ayda 2 kilo olmamı ilaçlara yoruyorum..Çünkü sürekli yiyen biri değilim...Bırakayım diyorum bende ama canım oğluma zarar verirmiyim diye düşünüyorum...Bu gittiğimde doktora soracağım...

25 haftalık hamileyim
62 kilo ile hamile kaldım şu an 69 kiloyum
ilk 5 ay sürekli çıkardığımdan kilo alamadım sanırım şanslı mıyım ne :)

bebeğinin kılosu nasıl pekı?ilk 3 ay sorun değil ama 5 ay dıyosun...o nasıl beslendı?

aynen katılıyorum yazdıklarına.aramızda da 1 hafta var sanırım.elevıt falan gene bı derece de bence adamı asıl mahveden kan hapları.şükür henuz vermedı dr ama başlatırsa yandım

merhaba
ben 8 hafta 3 günlük hamileyim iki hafta önce tartildim 56kiloyum
cok bulantim yemek yiyemiyorum hamilelikten önce ve hala folio 400 mg.kullaniyorum
allah hepinizin yardimcisi olsun

Bende 25. haftamdayım 5 kilo aldım, arkadaşlar bence bu kilo meselesine çok takılmamak lazım, bırakın bebeğimiz güzelce beslensin tabi burda yemede abartmaktan bahsetmiyorum.Benim ablam hamileyken diyet yaptı,hergün saatlerce yürüdü ve sonuç bebek erken doğdu, şimdi bebeği doyurmak için elinde vitaminler mamalarla geziyor, gecesi gündüzüne karışmış bir halde, erken doğan çocuk gelişimini tam tamamlayamadığı için huysuz oluyor, kilolarımızı zaten doğumdan sonra bebişlerimize bakarken vereceğiz, çocuk bakmak kolay bi iş değil.Ayrıca burda pilav,ekmek, makarna yemeyin, tatlı yemeyin diyenlere çok kızıyorum, onların içindede başta B vitamini olmak üzere birçok besin maddesi var, tabi ki ölçüyü kaçırmadan yiyelim ama herşeyden yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…