Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bu haftakilo almadım şükürr
hatta geçen hafta cumaya göre 500 gram az çıkıyorum
şu an 17+4 ve 3,5 kilo almış görünüyorum

ilk üç ay 1.5 kilo almıştım, sonra hızla kilo almaya başladım ama çevremde herkes çok fit olduğumu söylerdi. Toplam da 22 kilo aldım. 79 ile bitirdim. Oğlum 15 günlük bugün ve hızla kilo veriyorum. Şu an 66 kiloyum. Ama nedense hiç iştahım yok. Herkes emzirme döneminde kilo aldığını iştahlı olduğunu söylerdi. Ben de ters etki yaptı. Sanırım şişliklerim vardı. Yoksa bu kadar hızlı kilo veremezsin dedi çevrem.

Doğumdan hemen sonra annem karnıma bakıp sanki doğum yapmamışsın demişti, moralm bozulmuştu. Eşime hemen korse aldırdım, sadece bel için olandan (kom markası) biraz tuzluydu ama kesinlikle değer. Şimdi göbeğim çok az kaldı. Hatta gidip large beden badiler almıştım şimdiden bol oluyor.

Sakın kilolarınız takmayın kafanıza, emzirmek en güzel kilo verme yöntemi.

Allah herkesi sağlıkla kavuştursun bebeğine...

hayır epidural sezaryan, korse vs de takmadım. dr takma dedi, 40un çıkınca spor yapcan gitcek göbek toplancak dedi. şu an göbek sıfır ama karnımın eti sıkı değil.

canım nasılsın,bebeğin nasıl ?
ocak annelerine neden gelmiyorsun?
seni merak edenler var !
biz de uğra doğumunu,son durumları anlat.

32. haftama yeni başladım 13 kilo aldım Çok hızlı almaya devam ediyorum. Sonu nereye varacak merak ediyorum.
İnş. doğumdan sonra hepsini veririm.

26 haftalık hamıleyım 55 le hamıle kaldım sımdı 70 kıloyum 15 kılo aldım
doktorum benı doğumdan sonra öldürecek:)

16 haftalığım 58 le hamile kaldım şimdi66 kiloyum ahhhhhhhhhhhhhh....
ilk kızımda 5. aya kadar 2 kilo ancak aldım bunda ne oldu anlamadım

24 haftaligim 5 kilo aldim.her ay 1 kilo bana az geliyor zaten zayiftim kilo alirim iyi olur dedim ama tik yok aldigim 5 kiloda sirf gobegimde

Hamileligimde 25 kilo aldim, 65 kiloydum 89 kiloyu gordum!!

Yalniz cok sisligim vardi, istedigimi de yiyordum!

Simdi oglum neredeyse 6 aylik ve ben 68 kiloyum, hic diyet yapmadim!
Yapacam yapacam dedim ama yapamadim kilolar kendiliginden uctu gitti. Cocuga bakmak kolay degil ustelik calisan bir bayanim..

3 kilom kaldi sayilir herkes eskiye dondugumu soyluyor bile.. 38 bedene giriyorum 36 olmuyor yalniz..

Onumuzde ki hafta diyete baslamayi dusunuyorum, ins. 60 kilo olurum..

Cunki eski kilom 60 kilo, iyi zayiftim o kiloda boyum 1.67

Son düzenleme:
daha bebek 4-5 gram 9+1 deyim ve ben yaklaşık 6 kilo aldım.benim gibisi yok galiba.ama 2 haftadır kilo almıyorum.oda bulantılar sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…