Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

naptın kendıne?dur daha 1 kg bıle fazlayken 6 kd da ne?sonra önune gecemzsın yemesı kolay da verırken çok zor.

biliyorum tatlım.herkesin tüm hamilelikte alması gereken kilonun yarısını ben 3 ayımı tamamlamadan aldım.ama ilk haftalarda engel olamadım kendime.gece 4 de bile pizza yaptım yedim.doymak nedir bilmedim.iştahım inanılmazdı.eşimden gizli gizli bile yedim düşün yani utandığımdan.her saat başı acıkıyodum.ama doktorum bazı hamileliklerde en başta kilo alındığını ama sonra durduğunu söyledi.takma kafana dedi.bende takmadım.tabi buda bana 6 kilo aolarak geri döndü.ama şimdi acayip bir iştahsızlık ve mide bulantısı var.2 haftadır peynir ekmek ve hep kuru şeyler yiyorum.iştahım kesildiğinden beride gram bile almadım.inşallah en azından 7.aya kadar kilo almam.
ilk hamileliğimde ilk üç ayda 4 kilo vermiştim.ama bunda çok aldım da hayırlısı bakalım.

9+3 hamileyim henüz kilo almadım 55.5'le kaldım..
Günlük yürüyüşlerimi de yapıyorum,suyumu da ihmal etmiyorum..Dr her ay 1 kg alsan iyi olur dedi,umarım öyle olur yaa...

slm hamişler...bende aranıza yeni katıldım:)siteyi çözmeye çalışıyorum.bu arada ben 29+1 im yaklaşık 9 kilo aldım

mrb ilk kızımda 11 kilo aldım.bebeğim 4 kiloydu.doğumdan sonra 10. gün yine eski kilomdaydım 54.

şimdi 54 le hamile kaldım yine. 8 haftam dolacak. 1 kilo aldım 55 oldum...bu sefer hedef 10 kilo...

10 haftalık hamileyim ve 2 kilo verdim :)
belki üzülmem gerek ama ilk doğumum da 50 kilodan hamile kalıp 120 den doğum yapınca kilo verdiğime seviniyorum şimdi ben :)

şaka herhalde.70 kg almış olamazsın 9 ayda bı hastalıgın falan mı vardı?

yanlışmı yazdın arkadaşım bu ne böyle

hayır canlarım saka falan değil cidden o kadar çok kilo aldım bana çok kilo aldın masa da kalırsın diyorlardı
resmim bile var hatta :)
ikiz mi diye soruyorlardı fakat tek bebeğim oldu kıızm 4 kiloydu ama ebenin deyişiyle bebeğimin eşi de 4 kilodan fazlaydı maşallah iyi bakmışşın demişti
kilolarımı veremiyecem diye çok korkuyordum ama şükür 58 kiloya kadar düştüm
doktorum doğum da bana sen önce zayıfmıydın dedi evet bu kadar kiloyu nasıl aldım anlamadım demiştim
gülümsedi ve gene eskisi gibi zayıf kalırsın sen dedi su çok fazla dedi hemen değil ama senesi olmadan kilolarda uçtu gitti benden :)

benim 3. olacak inş. 73 le kaldım şimdi 23. haftada 5 kg aldım. inşallah bu hızla devam etmem. bulantı çok oluyordu kiloyu son 1 ayda a ldım.

28+0 haftalığım 6 kilo aldım kilolu hamile kalanlardanım....82 ile başladım şuan 88.... bugün kontrolüm vardı dr yavaşlatman gerek dedi... buarada bebeğimde 1040gr... sizce nasıl kızlar???

29 haftam dolacak. 11 kılo almısım. Bende bayagı almısım ozaman okuyunca oyle anlasılıyor. Ama bende bısey yok karnım cok buyuk. 61 kıloydum sımdı 72. :)

16 haftalık hamileyim 1 kilo verdim çok dikkat ediyorum zaten canımda birşey istemiyor kararında yiyorum meyveyi sütü eti aksatmıyorum tatlı abur cuburdan ödüm kopuyor zaten canımda istemiyor bende tombul hamile kaldım doktorum kilo almadan da bitirebilirsin dedi inşallah depolarımdan yerim:)

ay canım benim o kadar kiloya çatlamadın mı? nasıl başettin çataklarla? ben çok müsaitim çatlağa ya bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…