Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bende21haftalık hamileyim,61kiloydum hamile kaldığımda sonra beş kilo verdimilk 3ayda.şimdi 3kilo almışım yani59kiloyum.

bu arada ilk hamileliliğimde 54 ile hamile kalıp 74 ile doğum yaptım ve iki ay sonra tam 50 kiloydum görenler tanıyamıyordu nasıl verdim derseniz yemedim özellikle ekmeği tamamen kestim yemek yedim salata yedim ama ekmek aslaaaa............bebeğe süt olmaz dediler ama bebeğim gayet iyiydi kilosu ve asla mama yemedi 1 yaşına kadar da anne sütü aldı.

ve ben tam 5 kilo verdim
dahada verecekmiyim yoksa bundan sonra almaya başlayacakmıyım bilemiyorummmmmmmmm

30 haftamın içindeyim 63 kilo ile hamile kaldım 77 kilo 500 grm geliyorum sabah aç karnına bebeğimde tokmbikmiş öyle söyledi doktorum

ben de 26. haftamdayim bu sabah tartildim 6.5 kilo oncesinde 7 kilo gibi gozukuyordu ama booool su icerek odemi attim elim yuzum sis degil artik. 60 kiloyla hamile kalmistim boyum 1.70 insallah fazla almam cok takarim cunku ilk zamanlar aldim zaten ne aldimsa

ben ölüyüm o zaman ya 3.5 aylık hamileyim 5 kilo aldm 55.5 kilo ile hamile kaldım ilk günden beri açım sık sık yemek yeme ihtiyacı hissediyrum.doktorum biraz dikkat et dedi biraz daha fazla meyve yedim bu hafta ama hayırlısı artık...

60.800 le hamıle kaldım şuan 64ü görüyorum. 20 hafta içindeyim. bir ara 2 kilo verdimdi. yanı toplamda 5 kilo kadar almış oluyorum. 1 ayda aldım. hedefim ev fazla 75 olmak. 72 de kalsam ama bu gidişle zor. saglık olsun. bebegimize saglıkla kavuşalımda veririz kıloları sonra bebeciklerin peşinde....

ben 59la kaldım şuan 61 im 19.haftadayım 2 kilo aldım şimdilik ama sonrası hızlanır sanırım

ayyy ben kötüyüm dimi bak doğruyu söyleyin:))))
3 ayda 3,5 kilo ahh bu anneler yapıyorlar güzel güzel yemekleri sonra da sonuç ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…