Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ya anneler yemekleri yapıyor da yiyemedim ki ben istahım cok kapalı, midem agzımda sanki: bence yiyebiliyosan sıkıntı yok

aaa evet doğru söylüyosun hani ben sandım ki normal bir şekilde 600 gram aldın tabi bulantılarla zor.kilo veren arkadaşlar bile olmuştu benim çok şükür şimdiye kadar o bakımdan bi sıkıntım olmadı fakat bu yeme sorunu da ilerde zorlayacak diye korkuyorum Senin geçmedi mi daha bulantıların?

bende 30.haftamdayım 3 kılo aldım.zaten kılolu hamıle kaldıgım ıcın doktorum en basta kılo almayı yasaklamıstı.85le hamıle kaldım 88 ım sımdı.ama bundan sonra cok alınıyormus dıyolar korkuyorum...

gecmedi henuz azaldı diyelim ya da vakti değişti, cıkarmıyorum cok sukur :) vitamin hapı da bulantı yapıyo anlamadım gitti, bir de cok uyuyorum basımı alamıyorum uykudan senin nasıl?

esim endişeleniyo kilo almadım diye panik etti beni de bulantın yok sanırım senin ne guzel:)

yok canım ben yaşamadım sayılır pek fakat sen de elbette bulantıların geçince kilo almaya başlarsın panik olacak pek bişey yok sanırım kilo açısından benim eşim de durdurmaya çalışıyo beni diyetisyene falan gitmemi öneriyo

gecmedi henuz azaldı diyelim ya da vakti değişti, cıkarmıyorum cok sukur :) vitamin hapı da bulantı yapıyo anlamadım gitti, bir de cok uyuyorum basımı alamıyorum uykudan senin nasıl?

ya evet aslında ben de kendime şaşırıyorum öyle uykum falan da gelmiyo göbeğimin şişliğinden anlaşılıyo hamileliğim sanırım

ahh bu esler bence sen dikkat edersen hamur işi tatlı filan yemezsen kiloyu cok almazsın

gercekten artış cok güzel az ve sık yeme dısında tavsiye edebileceğin birşey var mı arkadaşım?çünküonu yapamıyorum çok ve sık yiyorum galiba
aslında çok kilolu değilim daha ama 55 le baslayıp 58.5 olunca 3 ayda korktum doğrusu

senin masaallahın var kız :)) ttütüütütü diyim de nazar değmesin

sağol canım yaa benim de hamileliğimin iyi tarafları bunlar sanırım ben asıl sonlara doğru korkuyorum biraz varis başlangıcı vardı ayakta kalıyorumm mesleğim gereği öğretmenim ayaklarım beni ve kilolarımı taşımaz diye endişeleniyorum

aynı durum bende de var canım yaa ben de öğretmenim ve varislerim var artmaz inş neyse bir kac ay gidicez okula,

kızlar hngi aydan itibaren kilo alınıyor ben daha almadım saylır 600 gr filan aldım

Tamamıyla sana bağlı canım. Şuanda 35 haftalığım ve toplamda 14,5 kilo aldım.

İlk 3 ay toplamda 3 kilo.
4. ve 5. ayda toplam 9 kilo (ay başına 4,5 kiloydu)
6. 7. ve şuana kadar ki + 3 haftada 2,5 kilo olmak üzere toplamda 14,5 oldu.

Yani son aylar çok kilo alınıyor diye bişey yok. Bünye meselesi. Ben 4. ve 5. ay coşmuşum ama son 2,5 aydır almıyorum çok fazla Allah'a şükür.

gercekten iyi gidiyorsun arkadaşım özel olarak dikkat ettiğin bişey var mı ipucu niteliğinde mesela?

gercekten iyi gidiyorsun arkadaşım özel olarak dikkat ettiğin bişey var mı ipucu niteliğinde mesela?

Bu iyi gitmeyi gebelik şekerine borçluyum desem...

Öğrendiğimden beri tatlı, hamur işi, pilav, makarna, beyaz ekmek, aşırı şekerli meyveler yemiyorum canım. Sadece dondurma yiyorum o da sütlü zaten diye kendime kıyak geçiyorum. Ayrıca en az 3 litre su birde 2-2,5 saatte bir mutlaka birşeyler yiyorum.
Bol protein bol sebze yiyorum kısacası canım.

Sıkmayın ama bu konuda kendinizi. Stres yaptıkça daha çabuk kilo alıyoruz çünkü.

senin de az kalmıs inş en iyi seklde atlatırsın, kilo oranın gercekten iyi özellikle son aylar

ben 13 haftalık hamileyim 63 ile hamile kaldım ben şu ana kadar almadım aksine 3 kilo verdim şu an 60 kiloyum.ama doktorlar fazla kilo önermiyor.ilk hamileliğimde toplam 14 kilo aldım(58 le başlamıştım) doktorum sürekli uyarı yapıyordu kilo alma dengeli al diyordu hep.sanırım bu bünyeyle ilgili.ama doktoruma kilo konusunda katılıyorum.keşke uyabilsek dediklerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…