Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

teşekkür ederim canım bilgilerin için.
Sana da geçmiş olsun diyeyim şeker problem oluşturmuyodur inşallah aman doğru söylüyosun stres daha kötü etkiliyo gercekten

ebru şallının hamilelik kitabını uygulayan var mı aranızda. yada elinde uyguladığı ve memnun kaldığı bir beslenme planı.varsa paylaşırmısınız.

teşekkür ederim canım bilgilerin için.
Sana da geçmiş olsun diyeyim şeker problem oluşturmuyodur inşallah aman doğru söylüyosun stres daha kötü etkiliyo gercekten

Rica ederim canım.
Dikkat edildiği müddetçe problem olmuyor.

Mrb Kızlar bende 11+5 haftalık hamileyim 48.9 ile hamile kaldım şuan 50.6 yım bende biraz hızlı kilo alıyorum galiba doğuma kadar 10 kilo alıcam bu gidişle 6-7 kilo ile bitirsek hamileliği süper olur ama midem bulandığı için sürekli bişeyler tıkıyorum ağzıma napayım...

8 + 1 im 2 kilo aldım.ama 4 haftadır evdeyim çalışmıyorum tempom düştü diye geldi bu 2 kilo hamilelikle alakası yok

biz 25. haftamızdayız toplamda 10 kilo aldım ama çok problem yapmamıştım çünkü ben tüp bebek sonucu hamile kaldım ve hamıle olmadan önce karnını iterek yürüyen koca göbüşlü anneleri görünce hep iç çekerdim bende bu anları yaşarmıyım diye bu kilolar bana anne adayı olduğumu ve bir mucizeyi hatırlatıyordu mutluydum ta ki şeker çıkana kadar şimdi diyete başladık daha bir kaç gün oldu ama canım çok şey özellıkle meyve ve tatlı istıyor maalesef tutuyorum kendimi sizde benım gibi olmayın sorun çıkmadan dikkat edin derim

kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın

ben okudum canım rabbim hakkında hayırlısını versin

17 hafta yarın bitiyor, 18. haftaya giriyorum. Yaklaşık 3-3,5 kilo aldım.

27 Haftalık hamileyim. 50 kilo ile hamile kaldım şuan, 54 kiloyum.
Özel bir kısıtlama hiç getirmedim. Aksine iştahım son 2 aydır çok açık... Ama şu da var ki 19.haftaya kadar bir fiil kustum ve 5 kilo verip 45,6 kiloya kadar düştüm.20 Haftaya girdiğimde iştahim yeni yeni açılıyordu.Dolayısıyla az kilo almış olmam normal sanırım.
Normalde de minyon bir yapım olduğu için çok aşırı bir genişleme olmadı vucudumda.Hala (göbek kısmı hariç) 38 bedene sığabiliyorum. Buna rağmen bebeğim gayet iyi ve normalin biraz bile üzerind eboy-kilo olarak.Dr.umuz bebeğin aldığını söylüyor kiloyu ideali buymuş ama son ayımızda şişersem onu bilmiyorum.
Hepinize iyi doğumlar sağlıkla..

26. haftadayım ve 4,5 kg aldım. Normal kilomun 4 kg fazlasıyla hamile kalmıştım, bundan sonra 3-4kg daha alarak toplamda 8-9 kg ile tamamlamayı planlıyorum. Diyet adı altında hiçbirşey yapmadım ama günde mutlaka 7-8 ana+ara öğün yemek yedim. Hatta hafta sonları hamburger, pizza, patates vs.(temizliğinden, malzemesinden ve iyi piştiğinden emin olarak) yemem de cabası.

Herkese güzel hamilelikler diliyorum

26. haftadayım ve 4,5 kg aldım. Normal kilomun 4 kg fazlasıyla hamile kalmıştım, bundan sonra 3-4kg daha alarak toplamda 8-9 kg ile tamamlamayı planlıyorum. Diyet adı altında hiçbirşey yapmadım ama günde mutlaka 7-8 ana+ara öğün yemek yedim. Hatta hafta sonları hamburger, pizza, patates vs.(temizliğinden, malzemesinden ve iyi piştiğinden emin olarak) yemem de cabası.

Herkese güzel hamilelikler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…