Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

hamileliğimin 4 bucuk ayı hep kustum hiç bişey yiyemiyordum devamlı kilo kaybediyordum şimdide sürekli kilo alıyorum 27 haftanın içindeyim ve taam 14 kilo aldım abur cubur inanılmaazz yiyorum çikolatasız yaşayamaz oldum 2 3 paketi geçtiği bile oluo allahtan boyum uzun da görenler ay ne güzel sadece göbek var hiç kilo almamışsınız diolar tabi tabi diorum bende

ben 18.haftanın içindeyim. şimdilik 7 kilo aldım. burdaki paylaşımlara bakıyorum da ben biraz hızlı gitmişim.

14.haftamdayım 42 kilo ile hamile kaldım 2.5 kilo aldım şuan 45 kiloyum
benimki çok zayıf olup böyleee ilerleyen kimse vaarmı

Son düzenleme:
17. haftamıza girdik yalnızca 1 kilo aldım ama görünüşte sanki 5 kilo almışım gibi

21. haftadayız 6 kilo aldım ama sadece göbegim çıkmış gibi 51 le başladım şimdi 57 kiloyum sanırım çok fazla kilo almayacam

24.haftadayız 54 kilo ile hamile kalmıştım ilk 3 ay bulantı ile geçti 4 kilo vermiştim 12.haftamda 50 kiloydum ama şuan 24.haftadayız 58 kiloyum çok hızlı kilo alıp verdim sanırım vucüdum berbat oldu çatlaklardan göğsüm harita gibi bacaklarım kırmızı kırmızı jilet kesiği gibi izler oluştu depresyondayım şuan nasıl geçicek hatta geçicimi kalıcımı bunlar bilmiyorum ilk gebeliğim ((

27+5 hftalık hamileyim 8,5 kilo aldım.bu ay biraz fazla aldım.hem bayramın etkisi hem de porsiyonlarımın büyümesinden kaynaklı sanırım.inşallah daha çok almam.

hamileliği 12 kilo alarak tamamlayabilsem bari diye hayal ediyorum. ama zor görünüyor .
aZ KİLO ALAN ARKADAŞLAR BİR BESLENME PLANI KULLANIYORMUSUNUZ .SPOR VS YAPIYORMUSUNUZ MERAK EDİYORUM.
HIMM BİR DE DR VERDİĞİ VİTAMİN VE DEMİR TAKVİYELERİ VAR.BUNLARI DÜZENLİ KULLANIYORMUSUNUZ. KİLO ALMADA ETKİSİ VARDIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…